NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

BoBor89 napísal:...
Ja by som si pozrel fajt Ovechkin VS Malkin :lol: Chlapci sa uz moc nemusia 8)

Co ja viem ci by bol Kovalcuk prave to co v Colorade potrebuju. Myslim taka velka hviezda. Skor si myslim ze poputuje do nejakeho nadejneho vyhercu SC v ramci systemu rent-a-vet (požicaj si veterana), tesne pred prestupovou uzavierkou.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Porovnavat maleho Malkina s Ovechkinom, ved to by nebola bitka, ale hra macky s mysou. Pozri si vysledky Colorada a zistis, ze maju tragicku koncovku, davaju malo golov a Kovalchuk by mohol byt ten, ktory by tomu pomohol.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pozri si bitky PJ. Stocka to je jedno s kým. Malkin má Ovechkina už pekne v zuboch, k tej bitke dôjde, najmä ak by sa stretli v playoff.

Možno máš pravdu s tým Kovalchukom, ale nemyslím si, že Kovalchuk je čo sa týka platu a ambícií ten správny muž do Denveru. Ak Kovalchuka pustia, posilní niekoho iného pred playoff a nie team, čo túto a pravdepodobne aj tú ďaľšiu sezónu bude cca na tom istom čo Atlanta.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

no neviem či AVS by ostalo tym istým, treba novu iskru do tímu, čo by Kovalčuk podla mňa priniesol.. mohla by byť vymena za Clarka a Svatoša, ziskali by oba tímy, len by to chcelo dohodu že by Kovalčuk zotrval v tíme aj po sezone, resp podpisať s nim zmluvu hned.. so stropom by problem podla mňa nebol, len tá zohratosť, ako mne v colorade uplne chyba nejaky rus, tkaže kovalčuka by som hned bral..

a tá bitka môže byť zaujimavá, ale myslim že by mal navrch Ovechkin predsa je to hovado :) , ale keby bol Malkin motivovany a mal vela adrenalinu v krvi v ten moment tak by ho možno aj prizabil
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

AKože súhlasím, že s kádrom Colorada treba niečo robiť a súhlasím, že najväčší problém je v útoku a to na mieste preceňovaného Svatoša i Hejduka. Len si myslím, resp. s určitosťou by som netvrdil, že Kovaľčuk by bol tá správna voľba.

A Malkin s Ovechkinom sa moc nemusia a myslím, že Malkinovi raz prasknú nervy.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hojko napísal:begbeee: Porovnavat maleho Malkina s Ovechkinom, ved to by nebola bitka, ale hra macky s mysou. Pozri si vysledky Colorada a zistis, ze maju tragicku koncovku, davaju malo golov a Kovalchuk by mohol byt ten, ktory by tomu pomohol.
hojko ake mas fyzicke parametre ked hovoris ze malkin je maly? 192 cm a 90 kg ti je malo? :D ovechkin ma 188cm a 100 kg, ale co to je desat kil hore dole ...
BoBor89
Medium Star
Medium Star

na ten fight možno dojde, ale myslim si že u PENS tam bude niekto iný aby ho chranil Malkina, Ovechkin sa biť vie predviedol to aj minulu sezonu...
je za nami 1/4 sezony /cca/ a ešte som nevidel nejaky dobry fight, aj ked na nete bolo jendo video že ho až vyzliekol, ale to bolo podla mňa take makové.. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal: a ešte som nevidel nejaky dobry fight
Dynamicke s dostatocnou dlzkou a peknym hakom ku koncu :)
Godard VS Cote

:wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirak2 napísal:hojko ake mas fyzicke parametre ked hovoris ze malkin je maly? 192 cm a 90 kg ti je malo? :D ovechkin ma 188cm a 100 kg, ale co to je desat kil hore dole ...
10kg hore dole je 10% hore dole a vobec to nie je zanedbatelna vaha. Imho si takisto myslim, ze Ovechkin by Malkina rozniesol v zuboch, staci sa pozriet na jeho fyzicku hru Ovechkina a je jeasne ze to nie je ziadne orezavatko.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ved pred necelym rokom si Ovechkin vysliapol na Malkina:

mirak2: Ovechkin neraz ukazal, ze mu nerobi problem tvrda hra alebo zapliest sa do sarvatok, staci si spomenut na majstrovstva sveta na ktorych hral ci niektore zapasy NHL. Podla mna by Malkina za par sekund roztrhal.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak na tomto je vidiet co spolu dorabaju, ked hraju proti sebe:

@hojko: vela ludi hovori ako si v tom tvojom videu vysliapol na Malkina, podla mna sa skor Ovechkin pri tom pokuse o bodycheck akurat tak okakal.

Mozno v hre do tela ma Ovechkin navrch, ale bitka je uplne o niecom inom. Stabilita, frekvencia uderov, v neposlednom rade ci sa vobec dokaze trafit, nehovoriac o tom ze chybny krok moze rozhodnut bitku bez ohladu na vahu, ako v tomto kratkom videu:

Konieckoncov mi to tu nevylustime, vsetko ukaze az ich bitka, ku ktorej skor ci neskor pride.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

dobry FIGHT to psoeldne video, to davali tušim raz aj v Tyždni v NHL :)

begbeee - inač dnes sa Hejduk slušne predviedol 1+2+gol v najazdoch takže za jeho vykony som rad .

ešte ked tu bolo o bitkach tak Crosby mal s niekym Fight minulu sezonu, len si nepamatam s kym, tušim s niekym z Bostonu/ale to sa mi len marí/. A dobry Fight bol ked sa bil Iginal s Lecavalierom a potom hrali na nejakom turnaji spolu v utoku heh nahoda ako sviňa, ale je vidieť že pri tych bitkach niekedy ide len o silny skrat v hlave..

TAMPA dala VRBATU na listinu volnych hračov, som z toho nejaky zarazeny.. Snad bude hrať ešte NHL, podla mňa on je talent.. mal ostať v Phoenixe kde mu ponúkali vyšší plat, ale neprijal... no chudak sa trochu osral
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dnes som hlasoval do all-star a vyzera to zaujimavo:

Hossa vedie ale 5. Kane straca iba 44 tis hlasov. Lidstrom a Phaneuf su uz temer tam, 3. Campbell straca 140 tis hlasov. Luongo vedie a Nabokov straca 190 tis hlasov, tiez viac-menej jasne.

Na vychode dochadza k zaujimavej situacii medzi fanusikmi Pittsburghu a Montrealu, je to huste.. Prvy utok Montrealu a Crosby s Malkinom maju cez 500 tis hlasov. Komisarek a Markov z Montrealu maju 130 tis hlasov naskok pred Goncharom z Pittsburghu.. A o nejakych 130 tis hlasov vedie aj Price z M. pred Fleurym z P. Hm, zaujimave :P Chara je 5: a straca 270 tis na druhe miesto.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ja si hlasovanie necham na vianoce, to je moôj čas hlasovania.. chcem podporiť svojim "vzácnym" hlasom Hossu... a o ostatnych som ešte neuvažoval, ale určite tam šupnem niekoho z AVS.
Golmani to je dilema u mňa, lebo na vychode neviem komu to dať na zapade Thomas a samozrejme aj Chara. Samozrejme hals dam Ovečkinovy

inak to ma privádza k otmu že Boston hra tento rok dosť kvalitne a to ma aj teší..:)

Sakic si zlomil tri prsty pri odhŕňaní snehu :lol: to ked som čital som sa :lol: hehe uplne /ako asi som hovado, ale prišlo mi to smiešne/ zbytočne bude o 3 mesiace viac na marodke :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No s tym vzacnym hlasom to neber tak vazne, tento rok je to uplne doku...e, len ja som hlasoval 3x :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

to fakt?? 3x mne to minuly rok dovolilo len jeden hlas.. no teda najskôr som sa tam zaregistroval, a odvtedy mi stale chodia nejake maily od NHL,
inak ten "vzacny" hlas som myslel ironicky :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

no to musis pozerat co odklikavas, ja som samozrejm posielanie vselijakych kkt hned odfajkol to je najvacsi odrb celkove.

No ked budem mat chut tak este zahlasujem, Hossa tam sice bude asi isto, Chara asi isto nie, prial by som to Getzalfovi a Brodeur sa tiez nedostante. vlastne nemam velmi co ovplyvnit :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ako v tejto sezone nepočujem nič o CAROLINE /ako nie že by ma to trapilo lebo toto mužstvo fakt nemusim/ zišli by sa nejake infošky, ani neviem aky maju akder viem len že tam je Staal, Ward a Brind´amour, snad to nebude čierny kôň ligi ako ked vyhrali SC, lebo vtedy ma skoro vystrelo, ako prajem to novym tímom ale CAROLINE som to jedinej neprial.. neviem prečo ale k tomuto tímu mam odpor..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Raleigh 3. decembra (TASR)
Peter Laviolette už nie je trénerom hokejistov Caroliny Hurricanes. Taktovku v tíme zámorskej NHL po ňom prebral Paul Maurice.
Laviolette v roku 2006 získal s Carolinou Stanleyho pohár, no v posledných dvoch sezónach s tímom nepostúpil do play off. Jeho odvolanie prišlo po sérii zlých výsledkoch, keď Hurricanes prehrali štyri z posledných piatich zápasov. V tabuľke Juhovýchodnej divízie im patrí 2. miesto.
To bola posledna novinka :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

toto som započul:) ale niečo take viac inšpirujuce, aby mohli pripadne padnuť na hubu.. a predať dobrych hračov, si pamatam ked tam hral Tverdovskij /moj najoblubenejší rusky bek/
Napísať odpoveď