Zdravím Vás. Chcel som sa opýtať, či mi niekto dokáže pomôcť s mojim problémom... a ten je takýto: Nemôžem písať mäkčene na jednej klávesnici. Štandardné písmená slovenskej klávesnice ako napr ľščťžý atď. fungujú ale akonáhle chcem napísať Š alebo ď tak mi napíše len S alebo d... ak stlačím dvakrát mäkčeň tak mi ho normálne napíše ˇˇ a aj dĺžeň ´´ no na písmená to nejde. Pod XP-čkom je všetko ok. Slovenská klávesnica a všetko ostatné nastavené na Slovak poprípade na Slovakia. Len z tej klávesnice... neviete v čom to môže byť?
to iste sa stalo aj mne
spustila som aktualizaciu NOD.. potom diagnostiku NOD.. no tento virus mi nenaslo.. vie mi niekto poradit.. ako sa zbabim tohto virusu?? prosiiim..
Restartnes pc a hned ako ti zacne nieco nabiehat na monitore po restarte, zacni stlacat F8 a tam si vyber safe mode. Potom to skus tam preskenovat, nod si pravda predtym aktualizuj, ak tak nemas.
Mas nejaky antivirus? Tak start-antivirus-spustit sken alebo ako to tam mas prelozene, toto je taka ilustracia iba, treba skratka spustit antivirus nech ti prezrie komp, moze to trvat, ale to je najmenej, ked sa to podari.
Kto ma este pristup k pc, keyloger kazdy bezny AV najde, pokial nie je dana vynimka. Nemas brachu, co ta chce sledovat a pocita s tym, ze na to neprides? Ale to je len fantazirovanie samozrejme, presne tu diagnostiku daj v safe mode.