Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Gangy napísal:Ok takze dneska mi prisli 3x 250g tabaky objednane z http://tabakydovodnej.xf.cz/index2.php Vsetko prislo v poriadku, balenia su neporusene, postovne stalo 63sk, takze som uplne spokojny :)
a vazia naozaj 250 gramov? , lebo uz sa mi stalo , ze 250g baliky vazili napr 180 alebo tak nejak :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No nevazil som ich, ale ako som napisal boli to nove balenia, nebola z nich strhnuta ani ta folia.

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 15:10 )
No teraz som to svacol na vahu a maju naozaj 250 ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dosli mi uhliky na Fajku ake by ste mi doporucili z Aladinshopu cz??
http://www.aladin-shop.cz/index.php?pag ... &Itemid=79
Neviem ktore z nich su Naj. Diky :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

shark: ake chces? rychlozapalne alebo kokosaky? cocobrico su fajn, len odporucam rozdelit na polovicu .... samorozpalovacie z tych asi three kings - pri zapalovani ale dost prskaju ale vyhrevnost maju celkom slusnu a vydrzia tak 45 minut... samozrejme hovorim o 40mm - tie su naj.... instant lite su podla mojho nazoru trosku divne... tazsie sa rozpaluju ale dlhsie vydrzia... kazdopadne maju super vyhrevnost, ale po chvilke ma z nich skrabalo v krku nech som ho posunul kamkolvek...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som mal vacsinou samorozpalovacie. Ale mam aj Horacik na zapalenie Kokosoveho cize to by bolo aj jedno.
Lebo uz mi par krat dosli a kupil som lubovolne ... a řadili v krku riadne.
Hlavne mi ide o vyraznu chut ... lebo som pocul ze Samorozpalovacie pustaju trochu sajrajtu.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

No, tak konecne sa vyjadrim ku tejto teme (az teraz som si ju vsimol :D ). Fajcim vodnu asi tak 5 rokov ale z toho len asi 1.5 aktivne (tj 4 az 5 krat do tyzdna). Jak tak pozeram na to co tu pisete tak tie ceny co pisete ku tym fajkam a tabakom by som za to nikdy nevyhodil. V bratislave mame jeden super obchod s tabakmi kde su 250g el nakhla za 299,- (kto chce vediet kde je nech mi napise PM) a osobne fajky kupujem v egypte (kupil som uz 8 x 85cm po 300 az 400sk za jednu). A este ku tym uhlikom, jednoznacne treba kupovat uhliky do KADIDLA (daju sa kupit v krestanskych obchodoch najlepsie v sieti obchodov sv. Vojtecha, tam ich kupujem ja a jednoznacne mozem potvrdit ze su lepsie ako akekolvek ine uhliky robene do vodnych fajok)
Gangy
Darca
Darca

A v com je vyhoda tych uhlikov do kadidla?
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

chut bola ovela lepsia ako pri ostatnych (aj ked tiez su samorozpalovacie, ale v krku necitim ziadny humus) rozpaluju sa tak ze ked ku nim prilozis zapalovac tak do par sekund su kompletne cervene a stoja 50sk za 10 kusov
Gangy
Darca
Darca

A ako dlho tleju? Skusal si tie kokosove uhliky?
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

skusal som uz skoro vsetky ktore sa daju kupit v smoke shope a tie do kadidla nam vydrzia okolo hodiny. podla toho kolko ludi tam je a ci sa taha naozaj neustale (vtedy vydrzia asi tak 45 min).

/edit: kokosove som este neskusal, idem kupit do obchodu :D

/edit2: ak si myslel http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=177 tak som zistil ze kamos ich ma doma a ze medzi tymi do kadidla a tymito neni skoro ziaden rozdiel v chuti
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gangy napísal:A ako dlho tleju? Skusal si tie kokosove uhliky?
Kokosove su velmi dobre, sice sa dlho rozpaluju, ale spotrebujes ich menej, pretoze hreju velmi dobre a aj dlhsie vydrzia. Ked sme na fajku 2ja a je tam tak primerane tabaku, tak to vychadza akurat na to, ze uhlik dohori tesne pred spotrebovanim tabaku, co je cca hodina.
Rozpalujeme to tak, ze uhlik dame do starej plechovky a tu nahrievame na sporaku. Po case (asi 5 minut) treba este uhlik otocit, aby sa rozhorel aj na druhej strane, potom trocha rozfukat a moze sa zacat fajcit :)
Udajne je kokosovy uhlik aj zdravsi ako samorozpalovaci, ale to neviem nicim dokazat, to som iba pocul :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Samorozpalovaci obsahuje siru. A aj po rozpaleni sa tam mozu najst este nejake zbytky.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

po samorozpalovacis je niekedy badat grcavy efekt.. tj niektorim jedincom vratane mna samorozpalovaci uhlik v kombinacii sniektorymi druhmi tabakov sposobuje zaludocnu nevolnost, su aj jedinci ktori z toho rigaju cize tak.. kokosovy uhlik takyto efekt nema..
napr tabak visna + samorozpalovaci uhlik to je peklo na zemi..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

a nikdo nechapal, preco som sa ja zgrcal... :shock:
Maki
Darca
Darca

ja mam toto z prvych 3 potiahnuti kombinacie mango+samorozpalovak.... ale este som sa nikdy nezgrcal a po 3 potiahnuti uz vsetko ok
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agrashi »

ja som ho nechal vzdy chvilku cca 2 minutky prehoriet a potom som tahal. takto som nemal zatial blbu chut. uvidime, mozno s inymi tabakmi.

PS: myslim ze jin tu pisal ze tabaky Al Waha su velmi vlhke. Je to pravda? lebo mam tu dva sacocky s tabakom nevedno akej znacky a su prekliate mokre :D . ale chutia tiez dobre a super dym z nich ide. a chute.. tiez nevedno ake :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Takisto mi nie je dobre niekedy po tom "samorozpalovacom" uhliku. Kokosovy som neskusal, ale pravdepodobne ich zoberem k novej fajke ktoru budem kupovat. Inac, niekto spominal, ze je lepsie ich rozdelit na polovicu. Ako dlho potom horia?
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ked ich rozdelis , uhlik vydrzi menej. ja ho mam vcelku a vydrzi v pohode. podla tahania od 45 (caste tahanie) po 60 min (tahanie s prestavkami)

BTW dnes som prvy krat dal citron do vodu, akoze nakvapkal :) a prvy krat som necitil ziadne skriabanie v krku! normalne som nechapal.
Maki
Darca
Darca

agrashi - wtf? 45-60 minut kokosak? mne kokosak vydrzal vyse 80 - cocobrico... a uplne vpohode sa s nimi fajcilo...
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

samorozpalovaci :) ..kokosaky mi este len dojdu tento tyzden. dnes som dofajal posledny uhlik a na ceste mam 60 kusov uhlikov takze uz nejdem teraz kupovat. vydrzim ten den/dva bez VF.
Napísať odpoveď