Kampaň "Nemyslíš - Zaplatíš"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je táto kampaň vhodná na vysielanie a pomôže?

Je vhodná na vysielanie a pomôže
55
72%
Nie je vhodná na vysielanie ale pomohla by
6
8%
Je vhodná na vysielanie ale nepomôže
13
17%
Nie je vhodná na vysielanie a nič nerieši
2
3%

Celkom hlasov: 76

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Kampaň "Nemyslíš - Zaplatíš"

Príspevok od používateľa begbeee »

Čo si myslíte o tejto kampani? Je to podľa vás správne? Pomôže to?
Nie je to len ďaľší nevkus, podobne ako v prípade sl. Ťuťkovej a jej potratovej kampani?

Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Práve som si pokazil chuť na obed. :(

Tak nejaký zmysel by to malo....
ale vela ludí by protestovalo.

Tie reklamy by určite neboli vhodné pre maloletýcg divákov. Ak by ich mali vysielat tak iba po 22:00
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dobre, velmi dobre, nieco taketo schvalujem. Zatial som v tv videl iba to s hulenim, ale ostatne su este lepsie.
Toto by mali vysielat v kazdom reklamnom bloku.
Dalsie:

Bigbob: vysielat by to mali vzdy, aspon sa deti budu chciet same priputavat.
Nech ich predstava o nehode nie je iba ta, ze tam je rozbite auto a sprava o pocte zranenych alebo mrtvych. Ten, kto zomrie je naozaj vazne zraneny.
//Tu je real http://www.chcizit.cz/1-608-auto-zapichnute-do-kamionu
Toto je asi najviac presvedcive: http://www.chcizit.cz/1-432-seat-proti- ... emel-sanci
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Velmi dobra kampan. Ma to opodstatnenie ... a je zamerana na body ktore su fakt dolezite.(Pasy, Prednost v jazde, prehnana agresia, Detske sedacky)
BigBob musi to byt taketo priame ... inac si to ludia neuvedomia.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Suhlasim s touto kampanou, lebo niektore veci sa nedaju inak vysvetlit...iba nazorne. Nesuhlasim s tym ze je to privelmi brutalne, je to realne a len ked si toto soferi naozaj uvedomia, budu ochotni pustit nohu z plynu. No na druhej strane, ani liecba sokom nie je liek na vsetky choroby....ludia na to môzu zareagovat hocijako aj skratom, dokonca by som povedal, ze niekto sa potom môze bat sadnut za volant...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Konecne sa to blizi k nam,
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

mi-chau napísal:Konecne sa to blizi k nam,
:o tak toto je dotiahnute do najvacsej moznej brutality
sokovat to teda sokovalo, ale slabsie povahy to nemusia zobrat dobre
mi-chau
Darca
Darca

axXis napísal::o tak toto je dotiahnute do najvacsej moznej brutality
sokovat to teda sokovalo, ale slabsie povahy to nemusia zobrat dobre
To je ucel, po takomto spote mam chut ist najviac 40tkou. Alebo radsej peso.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

keby nieco taketo obcas pustili miesto reklam, tak myslim ze by tym nic nepokazili :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

pusti take nieco po televiznych novinach a mozes cakat zalobu :wink:
mi-chau
Darca
Darca

GothaR napísal:Bigbob: vysielat by to mali vzdy, aspon sa deti budu chciet same priputavat.
Z tej reklamy co som postol sa moja 21 rocna priatelka dostavala 3 dni, nechcem si predstavit ze by to videli deti..
Gothar
Moderátor
Moderátor

axXis napísal:pusti take nieco po televiznych novinach a mozes cakat zalobu :wink:
Ja by som to pustal aj po telerane. Vzdy sa kazdy stazuje, ze na Slovensku ludia jazdia ako prasata, ale nikto proti tomu nic nerobi. Toto je ta spravna cesta, pretoze pokuty odradia iba tych slusnejsich, skutocna hovada budu jazdit nadalej tak ako jazdia. Tieto reklamy mozno zaposobia aspon na niektorych z tychto hovad.
mi-chau: tak to ma byt, urcite si uz bude davat na cestach vacsi pozor.
PS: napriklad ja sa priputavam aj vzadu, vela ludi sa nad tym pousmeje, no vzdy im poviem to, ze sa priputavam aj pre dobro ludi sediacich vpredu, ktorych v pripade nehody nezranim a zaroven sa chranim proti tomu, aby som cez okno vyletel von. Treba to povedat takto surovo a potom sa vacsina z nich zamysli.
To iste plati pre priputavanie v autobuse, ked sa v pripade prevratenia na bok ludia sypu na stranu, po ktorej sa autobus smyka a potom im to amputuje koncatiny pripadne drvi hlavy a trupy.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ked je to brutalne tak je to ucinne, nad pisomnymi varovaniami sa nikto nepozastavi ... a predsa je to urcene pre dospelych, ti by s tim mali byt trosku vysporiadani, ze zivot neni dlouhej kouř ...

... napriek tomu si nemyslim, ze to nejaku velmi zasadnu zmenu prinesie, lebo kazdy si o sebe mysli ze predsa neni lepsieho sofera pod slnkom a neni nic co by nezvladol :-) ... par ludom bude stacit aj toto, ostatni sa skludnia az ked sa nieco stane, niekto ma stastie, lebo prasi stale a nikdy sa nic nestane ... bolo by odomna blbe, keby som vypisoval mravokarne litania, kedze sam na rychlosti se*em a jazdim tak ako to dovoluje momentalna situacia, stav vozovky, auto, premavka, pocasie, v drtivej vacsine pripadov je to rychlejsie ako je povolena rychlost ... ano hodnte si do mna kamenom :-) ...

.. myslim ze hlavne poucenia z tychto spotov su, aby sa ludia priputali, za volantom rozmyslali a nerobili chu****, ze radsej zrazim 300 psov, ako cloveka a ze neni dobry napad maznat sa na muriku v bezprostrednej blizkosti cesty, bez unikovej zony ...

// vidim ze zatial je tato tema vazna, lebo ide o vaznu vec, ale aj tak si prosto neodpustim: http://www.mototube.pl/film/62/predkosc-ratuje-zycie-1/
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Som za tuto kampan vo mne to zanechalo celkom dost, myslim ze si urcite dvakrat rozmyslim ako pojdem...nehovorim ze by som bol agresivny jazdec, ale tak sem-tam tiez riskujem.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

axXis napísal:pusti take nieco po televiznych novinach a mozes cakat zalobu :wink:
V Anglicku aj napríklad v Česku sú tieto kampane financované priamo štátom, pochybujem že by proti tomu RPR protestovala - sťažnosti babičiek by zmietali zo stola.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Financovana statom byt moze, ale ajtak by mali existovat medze. Proste o siedmej pustim jeden klip (tak trebars v piatok v menze som videl taky celkom normalny) a o jedenastej vecer iny.
Gothar
Moderátor
Moderátor

nordkapp_pb napísal:// vidim ze zatial je tato tema vazna, lebo ide o vaznu vec, ale aj tak si prosto neodpustim: http://www.mototube.pl/film/62/predkosc-ratuje-zycie-1/
Tak na tomto sa bavit neviem. Hlavne rychlost je nebezpecna a keby na ceste neboli ine auta, tak by som ti ani nic nepovedal, ale ked ty ides rychlo, tak velmi lahko mozes zranit/zabit slusneho sofera. A nerozpravaj mi tu o tom, ze ides rychlo iba tam, kde je to bezpecne, lebo bezpecne to pripada iba tebe a hocikde ti moze niekto/nieco vybehnut z krizovatky, atd. Mne vadia akurat 40ky v niektorych usekoch, ale aj tak z toho co poznam, tak su tam opodstatnene.
Pre mna si cestne hovado a nijako to neobhajis.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

GothaR napísal:Pre mna si cestne hovado a nijako to neobhajis.
To som asi aj ja :? Som jeden z tych co si nedaju povedat kym sa nepopalia, som si toho vedomy...
nordkapp_pb napísal:// vidim ze zatial je tato tema vazna, lebo ide o vaznu vec, ale aj tak si prosto neodpustim: http://www.mototube.pl/film/62/predkosc-ratuje-zycie-1/
Na tomto sa neda nesmiat, skoro som zdochol :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Môže byt. Určite lepšie a efektivnejšie, ako airbag, čo chodi u nás. Ten je spracovany na úrovni "sútaž režiser leta" :roll:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja som jednoznačne ZA takéto reklamy. Je smutné, že dospelí ľudia môžu byť takí hlúpi, že si neuvedomujú akú majú zodpovednosť za volantom. A to aj rodičia, ktorí nevychovajú svoje deti tak, aby sa stále pripútali.

Napríklad moja frajerka sa nikdy nepripútava vzadu v aute a vpredu iba ak idú rýchlejšie a na väčšiu diaľku a dosť ma to vie nahnevať. Prosím, poraďte ako ju mám presvedčiť? Vraví, že je jej zle keď sa pripúta - že ju bolí brucho. Nezaberajú moje argumenty, keď porovnám čelnú zrážku v rýchlosti 40 km/h k pádu z osemdesiat metrovej výšky a nepomáhajú ani tieto alebo podobné videá...

mi-chau: ty máš bojovú úlohu - keď si s ňou budeš na budúce písať, tak ju presvedč aby sa pripútavala :) (adka, pohar_vody)
Napísať odpoveď