Keď končí všetka sranda...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Keď končí všetka sranda...
Takže dnes sa mi stala jedna nepekná vec a nemienim sa na to iba pozerať, pretože čo je veľa to je veľa a keď je toto teraz veľa, tak nabudúce môže byť ešte viac. Spolužiaci mi cez prestávku chceli otočiť na parkovisku pri ceste auto. Chytili ho dvaja za zadný nárazník, nadvihli a trocha ho natrčili do cesty. Samozrejme mi to po príchode do triedy jeden z daľších dvoch spolužiakov, ktorí sa na to pozerali, oznámili ako keby spravili neviemčo záslužné, čo sa stalo. Pochopil som to tak, že ho mám otočené o 90° a vadí v premávke. Vynadal som im, vybehol som von a auto som si upratal (v skutočnosti bolo natočené len o asi 15°). Keby bolo natočené viac, prisahám že by som volal políciu. Lenže aj tak...čo by mi povedali...že som si ho tak zaparkoval tak sám a teraz ako akt pomsty to chcem zvaliť na mojich dvoch spolužiakov. Dobre, bol som nasraný, ale bral som to ako že sa hlavne nič zlé nestalo. Teraz som bol na benzínke, vždy beriem plnú nádrž a vždy si pozorne kontrolujem ako nabiehajú koruny. Keď som dokontroloval, pozerám a pod autom bola mláka, z nárazníku mi kvapkala akási tekutina. Nechcel som veriť tomu že je to benzín. Zotrel som trochu z toho prúdu čo sa rinul po kolese a očuchal som. Hmm, bol to benzín. Nebol čas to obzerať, ešte za mnou boli daľší nervózni vodiči. Rýchlo som zaplatil, nasadol som do auta a keď som sa nadýchol, zistil som že ten benzín netiekol iba von, ale aj dovnútra. To už som mal dosť a zavolal som jednému z tých blbcov čo sa opovážili chytiť môjho auta. Povedal som mu že buď sa dohodneme medzi sebou, alebo do toho zatiahnem políciu. Povedal že sa zajtra dohodneme. No a s vami sa chcem poradiť, čo mu mám zajtra povedať, mám si to opraviť sám a chcieť od neho peniaze? Koľko? Mám si to nechať spraviť v servise? Alebo to mám rovno bez dohadovania sa s ním riešiť s políciou? A kľudne im dám aj na hubu, ale radšej anonymne. V dnešnej dobe sa dosť rozmáha podpaľačstvo áut.
-
audiotrack
VIP
-
Grim
Darca
tak som s ním páve popísal na icq. Navrhol mi že mi dá 300 sk na tu hadicu. Vraj to pozeral na nete, že toľko stojí. Keď som chcel od neho stránku tak napísal že už nevie aká stránka to bola a nemá zapnutú históriu, vraj si mám dať do Google "benzinova hadicka na daewoo". Keď som sa ho opýtal či to je cena aj s výmenou tak napísal že o to nech sa postará druhý spolužiak. Navyše mám v aute smrad jak delo. Auto je na dlhšie vzdialenosti nepojazdné. Som zvedavý v akom stave zajtra prídem do školy...celý sfetovaný.
-
Grim
Darca
S políciou by som samozrejme aj podľa mna veľa neporiešil, ale keď mi dá teraz aspoň tých 300 sk, aspoň si zapamätá, že nie všetko čo stojí na ulici môže chytiť...aj keď je to kamošove. Navyše je problém že keď za ním prídem s lístkom zo servisu kde bude 4-ciferné číslo, či sa nezačne vyhovárať že sa to dalo aj lacnejšie.
Zajtra mám narodky. Mám od nich pekný darček...

PS: Nechápem, ako im mohlo prísť mormálne otáčať auto chytením za nárazník...ZA PLASTOVÝ...veď ho mohli aj odtrhnúť.
Zajtra mám narodky. Mám od nich pekný darček...
PS: Nechápem, ako im mohlo prísť mormálne otáčať auto chytením za nárazník...ZA PLASTOVÝ...veď ho mohli aj odtrhnúť.
no len neviem ked ho das do servisu a zacvakas to ty a oni ti potom daju love, ci ti ich vobec daju a ked pojdes potom na policiu uz s opravenym autom nebudes mat dokaz, ze to boli oni.takze s tym s nic neporadis. proste chod na policiu ohlas skodu, nech to odfotia, alebo odfot to aj ty a ries to cez poistovnu. pekne chod za tymi spoluziakmi so spisanou udalostou nech sa podpisu pod to, tebe poistovna da prachy a ona si ich bude vymahat potom od nich.
kebyze to budes riesit cez poistovnu policajtov ani nebudes potrebovat. porad sa s poistovnou. zajtra povedz spoluziakom, ze prinesies papier z poistovne a spise sa udalost a ze pekne to preplatia ak nie tak potom policia.
kebyze to budes riesit cez poistovnu policajtov ani nebudes potrebovat. porad sa s poistovnou. zajtra povedz spoluziakom, ze prinesies papier z poistovne a spise sa udalost a ze pekne to preplatia ak nie tak potom policia.
-
audiotrack
VIP
-
Grim
Darca
A čo mám fotiť? Ako mi tečie benzín po nárazníku počas nalievania benzínu? Teraz to netečie, iba keď som tankoval. A keď budem zase, tak zase to bude tiecť, ak zoberiem plnú. Tú prasklinu nieje ani vidieť, pravda, je tma, človek veľa nevidí. Zajtra to obzriem, ale mám taký pocit že to prasklo niekde kade to ieklo do inetriéru, na nárazník a na koleso.stanulik napísal:no len neviem ked ho das do servisu a zacvakas to ty a oni ti potom daju love, ci ti ich vobec daju a ked pojdes potom na policiu uz s opravenym autom nebudes mat dokaz, ze to boli oni.takze s tym s nic neporadis. proste chod na policiu ohlas skodu, nech to odfotia, alebo odfot to aj ty a ries to cez poistovnu. pekne chod za tymi spoluziakmi so spisanou udalostou nech sa podpisu pod to, tebe poistovna da prachy a ona si ich bude vymahat potom od nich.
tak nefot nic, zavolaj do poistovne a zisti ako by sa to dalo riesit a ako by si si mohol vymahat skodu. ked tak poslu i poistovaka a obzrie si to.Grim-Reaperka napísal:A čo mám fotiť? Ako mi tečie benzín po nárazníku počas nalievania benzínu? Teraz to netečie, iba keď som tankoval. A keď budem zase, tak zase to bude tiecť, ak zoberiem plnú. Tú prasklinu nieje ani vidieť, pravda, je tma, človek veľa nevidí. Zajtra to obzriem, ale mám taký pocit že to prasklo niekde kade to ieklo do inetriéru, na nárazník a na koleso.
to je pravdaaudiotrack napísal:stanulik keď pôjde teraz po niekoľkých hodinách na políciu (teda zajtra, lebo dnes už vela nevybavý) tak je to to isté ako keby tam šiel až po oprave. Kde má dôkaz že sa mu to nepoškodilo cestou. Mal ich volať hneď, keď auto ešte stálo na parkovisku pred školou
-
Grim
Darca
Toto si ma teraz veľmi vystrašil, lenže ako som ja mal tušiť že je niečo poškodené? Niesom jasnovidec...zatiaľ.audiotrack napísal:stanulik keď pôjde teraz po niekoľkých hodinách na políciu (teda zajtra, lebo dnes už vela nevybavý) tak je to to isté ako keby tam šiel až po oprave. Kde má dôkaz že sa mu to nepoškodilo cestou. Mal ich volať hneď, keď auto ešte stálo na parkovisku pred školou
-
audiotrack
VIP
Nie je sa coho bat, ved su svedkovia.audiotrack napísal:stanulik keď pôjde teraz po niekoľkých hodinách na políciu (teda zajtra, lebo dnes už vela nevybavý) tak je to to isté ako keby tam šiel až po oprave. Kde má dôkaz že sa mu to nepoškodilo cestou. Mal ich volať hneď, keď auto ešte stálo na parkovisku pred školou
Zbytocne sa bojite, treba to dat opravit a tu sumu si od nich pytat. Benzin ti podla mna nemaju preco preplatit, lebo to, ze unika si si mohol vsimnut uz hned, takze s tym tazko uspejes.
Proste ja by som to dal do servisu a peniaze za opravu pytal od nich a keby nechceli zaplatit, tak by som to dal na policiu, no asi to bude mala suma, tak neviem ako by sa to riesilo.
ty kks, ved sú spolužiaci, normálne sa dohodni s nimi, oprav si to v servise a nejak nech sa na to zložia ked to doje*kali (hadičku od spolužiaka, ak bude chyba v tom, si tam môžeš zrejme v klude doniesť vlastnú)... ako povieš si, jemu sa to nestalo sa mu to hovorí v klude, neviem aká veľká je práve tvoja zlosť, ale sú to predsa tvoji spolužiaci, políciu by som do toho neťahal, ved sa pravidelne (skoro
) stretávate v škole, dosť by ste si tým vzťahy medzi sebou pokazili...
GL k vyriešeniu problému
GL k vyriešeniu problému