Keď končí všetka sranda...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

spoluziaci nespoluziaci to je jedno, nemaju co robit chu.joviny. nech sa naucia konecne spravat a vazit si majetok inych.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

stanulik :) Recicky. Na vysokej je na dennom poriadku 500g Cukru v Nadrzi, Favoritka prevratena na strechu, 105 opreta o strom, Stare Clio na tehlach atd...
Bud rad ze si ho nenasiel inac :)
Prílohy
auto_na_boku.jpg
1144313347.jpg
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Shark NX, kamarat nekamarat, ale za toto by isli u mna hlavy dole :D :twisted:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Shark NX napísal:stanulik :) Recicky. Na vysokej je na dennom poriadku 500g Cukru v Nadrzi, Favoritka prevratena na strechu, 105 opreta o strom, Stare Clio na tehlach atd...
toto uz nie je recesia ale debilita. A ten co sa natom este aj smeje "poskodenemu" do oci je najvacsi chu*o :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To je fakt tragedia, ked sa ti na aute co ma s plnou nadrzou dvojnasobnu hodnotu trocha pokrcia plechy. Za to by som vesal... :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:toto uz nie je recesia ale debilita. A ten co sa natom este aj smeje "poskodenemu" do oci je najvacsi chu*o :roll:
To su fotky z brnenskych koleji PPV.cz :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Smiesne, ze kvoli tomuto ides zalozit temu. Uz vidim ako volas policajtov a povies im, ze ti trosku posunuli auto, ved by si ostal na smiech. A to, ze ti vyteka benzin, tak to je vari ich chyba??? Nebud smiesny, ved ti len posunuli auto a nerozbili ti palivovu nadrz!!!

Este by ma zaujimalo ako chces dokazat, ze ti tym co sa stalo poskodili nejaku hadicu ci o com to pises, hmm???
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Kibo napísal:pochybujem, ze ma Grim-Reaperka havarijnu, zakonna taketo veci neriesi, alebo sa mylim?
Havarijnú poistku nemám, takže poisťovňa padá.
Gangy napísal:To je fakt tragedia, ked sa ti na aute co ma s plnou nadrzou dvojnasobnu hodnotu trocha pokrcia plechy. Za to by som vesal... :roll:
To nieje môj prípad.
MicHo napísal:ty kks, ved sú spolužiaci, normálne sa dohodni s nimi, oprav si to v servise a nejak nech sa na to zložia ked to doje*kali (hadičku od spolužiaka, ak bude chyba v tom, si tam môžeš zrejme v klude doniesť vlastnú)... ako povieš si, jemu sa to nestalo sa mu to hovorí v klude, neviem aká veľká je práve tvoja zlosť, ale sú to predsa tvoji spolužiaci, políciu by som do toho neťahal, ved sa pravidelne (skoro :D) stretávate v škole, dosť by ste si tým vzťahy medzi sebou pokazili...

GL k vyriešeniu problému
Lenže jeden z nich je riadny hromotĺk. Už ho vidím ako sa vyhovára že to nieje možné a opravu odmietne zaplatiť. No a ten druhý zistí že má šancu sa z toho vyvliecť.
Runes napísal:a co to je za auto tico ?? alebo co chceli otocit:-D
a neviem neviem ako pri takej manipulacii ze by sa ti kara takto poskodila to mi moc nesedi :-/
A ked servis tak dakeho znameho bov normlanom ti najdu aj to co nemas a bude platit mimo toho veci o ktorich ani nevies :-D
áno, je to daewoo tico. Myslíš že je normálne dvíhať celé auto za plastový nárazník?
hojko napísal:Smiesne, ze kvoli tomuto ides zalozit temu. Uz vidim ako volas policajtov a povies im, ze ti trosku posunuli auto, ved by si ostal na smiech. A to, ze ti vyteka benzin, tak to je vari ich chyba??? Nebud smiesny, ved ti len posunuli auto a nerozbili ti palivovu nadrz!!!

Este by ma zaujimalo ako chces dokazat, ze ti tym co sa stalo poskodili nejaku hadicu ci o com to pises, hmm???
Mám dvoch svedkov. Poviem ti tak...keby mi to auto natočili viac tak volám políciu aj keby sa nič nevyriešilo. Ale aspoň by si to nabudúce dobre rozmysleli, komu sa chytia auta. A navyše, teraz sa ti krásne zosmiešňuje, ale neviem čo by si robil ty keby tebe takto niekto manipuloval s autom, aj keď len zo srandy. Keby mi tá hadička praskla sama od seba v časovom inetrvale akurát medzi dvomi tankovaniami sama od seba, pričom by mi to auto oni dvíhali a posúvali by bola VEĽKÁ NÁHODA. A aj keby, aspoň sa naučia že nie všetko čo stojí na ulici je chytiteľné...aj keď je to spolužiakove.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka: Tebe ide palivova hadicka popod narazniky alebo niekde v casti okolo blatnikov ci kde ti to tvoje auto vlastne chytali??? Ja na ich mieste, tak ta rovno vysmejem a poslem dpc.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Grim-Reaperka: Tebe ide palivova hadicka popod narazniky alebo niekde v casti okolo blatnikov ci kde ti to tvoje auto vlastne chytali??? Ja na ich mieste, tak ta rovno vysmejem a poslem dpc.
áno, je to pri zadnom nárazníku. Uvedom si že je to veľmi malé auto a tak je tam všetkonatlačené jedno pri druhom. A navyše mi mohli niečo ohnúť, nejaký plech, ktorý to prerezal. Ja do toho nevidím, takže toto sú len dohady. Múdrejší bude až servis. Samozrejme, vysmievať sa druhým, to je tvoja parketa. Pripadá mi to že ma za niečo neznášaš. Môžme si to vyjasniť cez SS.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Shark NX napísal:stanulik :) Recicky. Na vysokej je na dennom poriadku 500g Cukru v Nadrzi, Favoritka prevratena na strechu, 105 opreta o strom, Stare Clio na tehlach atd...
K tým foto: Palačák :D .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

GR osobne by som sa hanbil ist s tym do servisu. Ked uvidia zozvarane brzdy a ine tuning vylepsenia :D
Ked uz mas len Hadicku ako privod paliva do nadrze tak to je ina kava. Zajtra sa na to za svetla pozri ... Mozno je len vytiahnuta ... ale nechapem jak si mozes nevsimnut ze ti vytece polovica nadrze von.
Btw ani zdaleka ma nenapada aku hadicu mohli vytiahnut. 99% Aut ma Palivovy system vyrieseny Otvorom, Expanznou nadrzkou, pevnym privodom a nadrzou. Ale nic z toho by sa nemalo nachadzat blizko narazniku a rozhodne nie na dosah ruky. Cize moc by som to z tymi obvineniami neprehanal.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:GR osobne by som sa hanbil ist s tym do servisu. Ked uvidia zozvarane brzdy a ine tuning vylepsenia :D
Ked uz mas len Hadicku ako privod paliva do nadrze tak to je ina kava. Zajtra sa na to za svetla pozri ... Mozno je len vytiahnuta ... ale nechapem jak si mozes nevsimnut ze ti vytece polovica nadrze von.
Btw ani zdaleka ma nenapada aku hadicu mohli vytiahnut. 99% Aut ma Palivovy system vyrieseny Otvorom, Expanznou nadrzkou, pevnym privodom a nadrzou. Ale nic z toho by sa nemalo nachadzat blizko narazniku a rozhodne nie na dosah ruky. Cize moc by som to z tymi obvineniami neprehanal.
Tak samozrejme že obvinenia sú až posledná možnosť. Troška ti to upresním. Máš pravdu že by som sa mal hanbiť ísť s tým do servisu, zozváranú brzdu by si určite všimli. Prístup k hadičke - stačí natiahnúť ruku pod zadné pravé koleso, je krásne vidieť. Nieje tohadička ako do ostrekovačov. Je to hadica, pevný plast, prirovnal by som to asi k niečomu takémuto: http://www.kovoplast-t.sk/images/hadica.jpg. Keby človek chcel tak ju môže aj celú prerezať. To by bol ten lepší prípad, keby bola vytiahnutá. Ako som už písal, nevšimol som si to, lebo si kontrolujem za koľko som natankoval a koľko litrov. Je to preto, aby sa mi nestalo že natankujem, pozriem na ciferník a zistím že mi stovka chýba. A nebola to polovica nádrže. Možno tak 0,5-1 l. Hadička sa nachádza blízko nárazníku na dosah ruky. Teraz ma napadá že keby niekto chcel, tak rozreže hadicu a natankuje si zadarmo. Vieš ono v týchto miestach má tico veľké rezervy. Veko nádrže nieje ani na kľúč.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka: Obvinenia su az posledna moznost, ale staci si precitat tvoj prvy prispevok a ludom je hned jasne, ze ako prve co si spravil, tak si obvinil dvoch spoluziakov, ze ti to znicili..., dalej vyhrazky, ze bud sa dohodnete medzi sebou alebo do toho zatiahnes policiu..., trochu si protirecis, nemyslis??? A ktore auta maju veko nadrze na kluc??? Skoda 100, 120, 125, Rapid... a este Tico??? :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nejak sa mi to nezda ... Sak ktokolvek by ti drbol do zadu a si Peceny na Benzine vo vlastnej stave.
To nemohlo prejst ani jednou bezpecnostnou normou.
Ja mam na Fieste hrubu pevnu svinu ktorou nepohnem. Este naschval prelievam az nad Expanznu nadrz (+ 4-6 litrov) az je vidno hladinu nafty aby som spravil na jednu nadrz tak o tych 120km viac. A nikdy mi neunikla ani kvapka.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Grim-Reaperka: Obvinenia su az posledna moznost, ale staci si precitat tvoj prvy prispevok a ludom je hned jasne, ze ako prve co si spravil, tak si obvinil dvoch spoluziakov, ze ti to znicili..., dalej vyhrazky, ze bud sa dohodnete medzi sebou alebo do toho zatiahnes policiu..., trochu si protirecis, nemyslis??? A ktore auta maju veko nadrze na kluc??? Skoda 100, 120, 125, Rapid... a este Tico??? :D
Protirečím, áno...ale už som sa trocha ukľudnil. Nechal som si to prejsť hlavou atď...toto som celkom nepochopil: A ktore auta maju veko nadrze na kluc??? Skoda 100, 120, 125, Rapid... a este Tico??? :D
Veď každé normálne auto v dnešnej dobe má nádrž na kľúč.

//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2008, 3:40 )
Shark NX napísal:Nejak sa mi to nezda ... Sak ktokolvek by ti drbol do zadu a si Peceny na Benzine vo vlastnej stave.
To nemohlo prejst ani jednou bezpecnostnou normou.
Ja mam na Fieste hrubu pevnu svinu ktorou nepohnem. Este naschval prelievam az nad Expanznu nadrz (+ 4-6 litrov) az je vidno hladinu nafty aby som spravil na jednu nadrz tak o tych 120km viac. A nikdy mi neunikla ani kvapka.
Nebudem ťa tu teraz prehovárať. Každý kto má tico, vie ako to tam vzadu vyzerá. Nemá zmysel teraz rozoberať, čo by sa mohlo stať. Keď chceš, zajtra ti to odfotím.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Grim-Reaperka napísal:Veď každé normálne auto v dnešnej dobe má nádrž na kľúč.
No neviem teda, by som skor povedal , ze auta maju otvaranie nadrze skor niekde z vnutra ako na kluc ( aspon tak to mame na peugeote :) )
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Skor riadene elektricky, ze ked mas odomknute auto a zastanes, tak sa ti poklop odomkne automaticky. Ked zamknes auto, zamkne sa aj poklop. Veko je len na otocenie.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

OMG Hojko zato ze sa vozis na ferarri tak ho tu nemusis hned urazat
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dnes sme to vyriešili. Ráno už auto nesmrdelo, takže ma to trocha ukľudnilo. Jeden spolužiak mi hneď doniesol 3 stovky a dohodli sme sa na spolupráci. Bol ochotný somnou aj ísť kúpiť tú hadicu. Ja som mu sľúbil, že keď to budem opravovať tak to nafotím, aby si to mohol pozrieť. Druhý spolužiak sa zachoval ako najväčší hajzel a začal ma urážať. Hneď som si spomenul na jedného nemenovaného užívateľa z tohoto fóra. Tak som mu povedal že keď nechce platiť, ja to od neho vymáhať nebudem ale aspoň je vidieť, aká je sviňa. To, či som spravil dobre alebo zle, ukáže až sobotňajšia oprava. Budem si to opravovať sám. Opravil som si už veľa vecí vrátane bŕzd, takže myslím že toto zvládnem. :D

Všetkým s plnohodnotným príspevkom ĎAKUJEM.
Napísať odpoveď