Kúpa nového LCD monitora 22"...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
eldorado08

Kúpa nového LCD monitora 22"...

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Zdravím,

chcem kúpiť nový LCD monitor 22" do 8500-9000 SK, bude to najmä na surf. po nete, hry, ms office atď...
Vyhliadnutý mám Samsung: T220 alebo 2253BW, LG: 227WT a W2252V alebo Asus: VW223B, MW221U a VK222H a PHILIPS 220AW8FB.

Chcem aby monitor mal čím najmenšiu odozvu, a hlavne garanciu na 0 vadných bodov :x

Prosím poraďte mi, kto má skúsenosti s uvedenými modelmi popr. značkami. Rozmýšlal som zatiaľ medzi Asus a Samsung. :oops:
Ďakujem.
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

dost ces investovat to zober uz Samsung T220 s HD teda aj s TV tunerom. Inak som dneska kukal testy rozdiel medzi T220tkou a 2232BW a poviem ti velke neboli ozaj papaju rovnako obraz maju rovnako pekny a rozhodol som sa nakonec s T220 ist na 2232BW usetrim liter a nieco na tom...ale zase T220 je nieco nove lepsie krajsie a pod...akurat zla ergonomia ale co uz ked sedis iba za PC v kresle tak tj f poho potom...osobne by som siel do samsungov alebo LG ostatne znacky moc neprichadzaju do uvahy v tejto cenovej kategorii
eldorado08

A Samsung T220HD teraz má 2 alebo 5 ms odozvu a dynamic contrast 10 000:1 alebo 20 000:1?
Na niektorých stránkach píšu aj-aj. Sám neviem ktoré sú skutočné parametry a či na T220/220HD majú garanciu 0 vadných pixelov. :modlenie:
A keď chcem kúpiť 220HD závisí akú grafiku mám v pc (moja grafika Nvidia Geforce 8500GT 512 MB)???
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

pri hrach tam neni ziadny rozdiel tj len dynamicky kontrast 20 K a 10 K ku jednej takze to tak nemozes brat a tj len papierova odozva ze: 2ms abo 5ms vzdy je to okolo 10 ms inputlag co ej dolezite pri hrach a tieto monitory su naj vtomto je jedno ktory zoberes oba su cca rovnake s inymi funkciami ktore uz vies samozrejme
eldorado08

www.svethardware.cz/
píšu že je problém s vypínaním, hľadá grafiku alebo niečo také asi... :? ,
Je to pravda?
A panel je origy Samsung?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak to ti nepoviem...a ktory monitor teraz ?...inak si to preklepni aj na EN strankach tam ja kukam a je tam toho pozehnane od ludi co to maju a hlavne recenzii
eldorado08

Tak písali o T220, teraz čítam test a recenziu o T220 na extrahardware.cz :D Potom dám vedieť... :smt006

//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 20:12 )
No prečítal som test Samsung T220 (nieHD) - celkom dobre, mínusy boli hlavne až príliš lesklý rám a špiny na tom, ergonómia, ale to podľa mňa nič. Hlavná vec že 8bitový TN panel Samsung, kvalitný obraz. :D

Už by som mal len vybrať, či naozaj využijem T220HD apriplatiť, uvidím. :lol:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

ja keby som mal peniaze urcite zoberem trebarz idem dakam do zahranicia na dovolenku tak tj fasa na kuknutie filmu vecer abo tak...hlavne na lizovacke :D...alebo doma vies nemusis ist cez TV kartu ak mate doma malo TV tak zober verziu s TV alezi od teba ci ces mat telku v izbe abo ne...
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

T220 ma 2ms a 20 000:1
T220 HD ma 5ms a 10 000:1 aspon co ja viem, ...
A T220 mam oddnes doma, ... nadhera
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

T220 mam aj ja ale osobne lutujem ze som trosku nedoplatil lebo by sa mi zisiel tuner a teraz keby som ho chcel predat tak by to asi bol problem aj ked ho mam len mesiac :D .... a tak zas som vynachvalit si ho nemozem ... na ergonomiu kaslat nastavil som si veci co potrebujem raz a tam to konci... :D
Napísať odpoveď