assembler
assembler
Ludia caute.. Ja viem, ze to sem asi nepatri, ale neviem na koho by som sa uz mal obratit.. Potrebujem sa naucit assembler.. A zaplatim cokolvek tomu, kto ma to nauci.. Stacia mi zaklady a par veci vysvetlit. Ak uz by sa nikto nenasiel, tak neviete aspon kde sa robia nejake kurzy alebo skolenia ohladom assembleru???? Velike dik vopred.. 
Re: assembler
co tak skusit googlit? neviem preco ludia najprv pisu na fora a az potom googliaHyperC napísal:Ludia caute.. Ja viem, ze to sem asi nepatri, ale neviem na koho by som sa uz mal obratit.. Potrebujem sa naucit assembler.. A zaplatim cokolvek tomu, kto ma to nauci.. Stacia mi zaklady a par veci vysvetlit. Ak uz by sa nikto nenasiel, tak neviete aspon kde sa robia nejake kurzy alebo skolenia ohladom assembleru???? Velike dik vopred..
-
neutronmind
Expert
-
pheo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Závisí aj na tom aký procesor chces programovať, kedze každý výrobca si vytvára vlastný assmebler, vedel by som ti poradit materialy na H8S (hitaschi) a MIPS - vsak ak nechces pajkovat tie procesory a pamate , budes si musiet vystacit so simulatorom.
keby si chcel na PC tak hladaj architektúru x86 specifikaciu na strankach intelu, ja zial nemam ziaden material po slovensky,
Ak sa nemýlim prekladač na intely na sa vola nasm
keby si chcel na PC tak hladaj architektúru x86 specifikaciu na strankach intelu, ja zial nemam ziaden material po slovensky,
Ak sa nemýlim prekladač na intely na sa vola nasm
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ak mas zaujem, mam v PC jeden ebook

Kód: Vybrať všetko
název: Učíme se programovat v jazyce Assembler pro PC
autor: Rudolf Marek
vydalo: Compiuter press
rok vydání: 2003
Stručný obsah