Vaša Top Speed
Nitra - Martin 235 km/h (kratky dialnicny usek, tachometer ukazoval 245)
Golf IV GTI (vodic)
Najvacsie skalpy:
mazda 6 r.v. 2007 - 135kw (letisko kostany 500m sprint)
touareg V10 TDI 230kw (martin tesco - omw 0-180 km/h)
mercedes CLS 2007 3.0 L V6 167kw (vypadovka martin 0-220kmh sturec - do kopca)
Najvacsie prekvapenie - punto GT 1,4 T - sprint 500m - dal ma o dlzku auta
PS: pre zvedavca - na kostianskom letisku som mal nieco cez 140 km/h na konci...
Golf IV GTI (vodic)
Najvacsie skalpy:
mazda 6 r.v. 2007 - 135kw (letisko kostany 500m sprint)
touareg V10 TDI 230kw (martin tesco - omw 0-180 km/h)
mercedes CLS 2007 3.0 L V6 167kw (vypadovka martin 0-220kmh sturec - do kopca)
Najvacsie prekvapenie - punto GT 1,4 T - sprint 500m - dal ma o dlzku auta
PS: pre zvedavca - na kostianskom letisku som mal nieco cez 140 km/h na konci...
lol, chaby pokus o flame ? zabudas na jednu podstatnu vec, je to diesel a ma o poltony viac - tu najdes odpoved na svoje otazky http://www.autoweb.cz/recenze-testy-aut ... -cdi/13342hojko napísal:mystique: Netrep a nebud smiesny, CLSkovy medved ta vytrie aj s prstom v ruke a to moze mat za sebou este pripevneny padak. Navyse 3.0 liter sa CLSko nerobi a zrejme ani nerobilo.
to je to ked niekto hovorý do niečoho do čoho sa nerozumiemystique napísal:lol, chaby pokus o flame ? zabudas na jednu podstatnu vec, je to diesel a ma o poltony viac - tu najdes odpoved na svoje otazky http://www.autoweb.cz/recenze-testy-aut ... -cdi/13342
a aby to nebolo OT tak ja som išiel 160km/h v riaditelovej fábií
-
imro_zakruta
Novice
kludne ta o tom presvedcim ak niekoho s tym autom poznas...hojko napísal:mystique: Hmm, no bol som v tom, ze 320 CDI je 3,2 liter, ale ako pozeram, tak su to trojlitre. Aj tak si stojim za tym, ze by ta v pohode vytrel, keby sliapol na plyn.
Len je potrebne pekne pocasie, a trasa moze byt sturec - banska bystrica v sobotu v noci - vtedy je to prazdne...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hojko: tak tak ... Stacila by napr Ceska D1 stupanie do kopca a predbiehajuce kamiony. Akonahle by uhli tak CLSka neni a to prida v 6. St. a mystique by mohol radit aj do Jednotky nepomohlo by mu to.
Mam s tym skusenosti na D1 do Prahy ma Oktavky 2.0TDI (130k) daju pritom idem na Brachovej 2.0FSI 150k a hadzem to do Trojky a taham az do 6500 kde uz trati aj Nm aj KW az po asi 5 az 6 sekundach mi prestane utekat a ja sa dotiahnem. Pritom sledujem sadze a pridam presne v tom istom momente.
Darmo ma Golfik dobru akceleraciu ked mu chyba agilnost.
Mam s tym skusenosti na D1 do Prahy ma Oktavky 2.0TDI (130k) daju pritom idem na Brachovej 2.0FSI 150k a hadzem to do Trojky a taham az do 6500 kde uz trati aj Nm aj KW az po asi 5 az 6 sekundach mi prestane utekat a ja sa dotiahnem. Pritom sledujem sadze a pridam presne v tom istom momente.
ehm... zapametaj si ze diesel nikdy neda na akceleracii benzin, ak mas rovnaku vahu a priblizne rovnaky vykon... Dalej je dolezity aky mas velky krutak k dispozicii a pri akych otackach...Shark NX napísal:hojko: tak tak ... Stacila by napr Ceska D1 stupanie do kopca a predbiehajuce kamiony. Akonahle by uhli tak CLSka neni a to prida v 6. St. a mystique by mohol radit aj do Jednotky nepomohlo by mu to.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Diesel nikdy neda na Akceleracii typu z Nuly 1-2-3-4 Benzin. Ma kratku Jednotku na ktorej velmi strati.
Ale pokial sa jedna o rozbeh napr. z 80km/h z 5. Prevodoveho stupna tak samozrejme Diesel potiahne lepsie ... az blizko Vmax sa mu dorovnas.
Keby si isiel z 3.St tak ti tiez utece ale cca o dlzku auta ...
A prave o krutak ide ... 130k Benzin ma cca 180Nm. 130k Diesel ma cca 320Nm. Preto ti aj slabsi Diesel v uvode trosku utece. (Stale hovorim o akceleracii z konstantnej rychlosti)
Ale pokial sa jedna o rozbeh napr. z 80km/h z 5. Prevodoveho stupna tak samozrejme Diesel potiahne lepsie ... az blizko Vmax sa mu dorovnas.
A prave o krutak ide ... 130k Benzin ma cca 180Nm. 130k Diesel ma cca 320Nm. Preto ti aj slabsi Diesel v uvode trosku utece. (Stale hovorim o akceleracii z konstantnej rychlosti)
hladky benzin 130k mozno ano, ale turbo benzin ani nahodou, uz len z toho dovodu ze turbobenzin by mal pri 160 trojku, a turbodiesel by musel mat uz davno 5tku (dve preradenia)Shark NX napísal:Diesel nikdy neda na Akceleracii typu z Nuly 1-2-3-4 Benzin. Ma kratku Jednotku na ktorej velmi strati.
1.8 Turbo 20 ventil - ten medak vazi o 500kg viac...Shark NX napísal:Ak sa jedna o ten 135KW 1.8 s 0,6ATM turboduchadlom ktory bol montovany aj do Octavie I tak aj hej. Ten zacina niekde v 1900 ot/min s krutakom.
Ale nechapem co robil v tom CLS ... ten ma o 30KW Viac a hlavne ma 540Nm co je o 300 viac jak Golf ... Cize bud nevedel radit alebo sa ani nenahanal.