co mam robit s babou ktora nechce aby niekto iny vedel o nasom vztahu?
pritom nemame moznost ani byt kedy spolu tak aby nas niekto nevidel?
nwm fakt co robit....
praveze som sa pytal... povedala ze nechce pocut tie pi*ov*** do nas a tak...
a co ma spolocne s tymto vek?? ... btw nejde tu aspon s mojej strany o fyzicku
pritazlisvost, tymzase nehovorim ale ze nie je pekna
Mal som podobnu skusenost... dlho nam to nevydrzalo, pricinou boli jej psychicke problemy. Ak chces aby to niekam viedlo tak to zastav na zaciatku, bud budete normalny alebo s tym sekni ihned, pretoze ak s tym nic neurobis, tak to skonci aj tak... len stratis par tyzdnov (mesiacov).
ak ta ma rada a aj ty ju tak je jedno co sa hovori kazdy si an to casom zvykne takze to je jedno, a vek je dolezity lebo taketo problemy neriesia ludia vo vztahu, v ktorom maju obidvaja 19 rokov....lebo vedia o com vztah je....
preto sa snazim opytat na vek lebo tym sa odhadne vela- v akej spolocnosti sa pohybujete, kolko toho mate za sebou, kolko si mozte dovolit jeden voci druhemu
ide oto že ked si na zakladke tak si steba robia srandy spolužiaci a preto nekce aby otom niekto vedel ked je na strednej tak jej to nevadi lebo už neni ako sproste decko a aj kamarati maju nejaku uroven .......teda podla toho na akej strednej .............ciže podla toho závisi aky maš vek ,..........lebo ak ste na Zš tak je to normalka ale ak sa skrivate a mat oko 16-17 rokov popripade viac tak niečo natom asi bude
ja mam ties taky vztah a plne mi to vyhovuje lebo ludia su raz taky ze sa proste do inych miesaju , preco s nim chodis on je taky a taky proste nazor veciny kamosov kamosiek prevazi ona sa chce tomu vyhnut mozno ona ta ma rada ale niekto jej kamosky a tak ta neznasaju a nepacis sa im a kedze tie reci pocuvat nechce je to tak ako to je ...
ale su aj take baby co tak testuju chalov ci nepriklad nechodi s tebou len koli tomu ze je pekna aby si sa s nou ukazoval kade tade ako tvoj privesok ze kukaj aku mam fajnu priatelku a tak .. tazko povedat musel by som vediet o tom viac info ..
tak jej daj vrece na hlavu aby ju nik nepoznal ...je rozumne ked sa vztah zo zaciatku nerozkrikuje kade-tade.
ale tajnoskarstvo podla mna nie je perspektivne. ma s prejavom vasej lasky problem teraz, ale nic ti nezaruci, ze ho nebude mat aj neskor.
ale ved vies o com je chodenie a vztah, a oni nemozu robit ani jeden znak toho lebo ona nechce... je to teda len o tom ze si to povedali ked su doma cez sms alebo cez pokec?