Je to stale laska, ze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
prazenico
Amateur
Amateur

Je to stale laska, ze?

Príspevok od používateľa prazenico »

Mam chalana ale raz mi povedal nieco , co sa ma velmi dotklo a ja som ostala taka bez citu, proste som ochladla . On sa mi ospravedlnil vsetko v pohode, milucky je vsetko...len uz to nieje take z mojej strany . A ktomu som este stretla niekoho , kto je uplne iny ako on , zasadovy, ma vkus, vie to so zenami bo je starsi..a proste ma podobne nazory ako ja , ze ma az ocaril. Ale kvoli nemu sa nechcem rozist s mojim chalanom bo sa bojim, ze by som to lutovala.Urcite ho nechcem stratit,ale ked som chvilku sama mam divne myslienky, ci je to ten pravy...Dufam , ze ma to prejde a je to chvilkove. :(
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

je to normalne, myslim ze necitis ze ho naozaj mrzi ze povedal daco co nemal...
jednaj podla pocitov a aj rozumom a bude to spravne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

jasne je to ten pravy..povedzte si cmuky cmuk a vsetko je v normale :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mala by si to skúsiť s pánom očarujúcim, ak čo i len trošku pochybujes, mozes velmi dlho ľutovať, že si to neskúsila, bude ta to zozierat, az ta to uplne zje.
Nehovorim, ze tym ziskas. Kto riskuje, sem tam aj strati.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ja mam pocit prazenico ze sa to na teba nabaluje ako na snehovu gulu... pozrel som si par tvojich prispevkov aby som mal predstavu a nemam s toho dobry pocit... Vychadza mi to tak ze byvas v inom meste kvoli svojmu chalanovi (keby to aspon ta Nitra nebola) s ktorym to nie je uplne na 100 % atd... myslim toto dlho nevydrzis a tato (alebo nejaka dalsia) zalezitost nebude chvilkova
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Je to stale laska, ze?

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

prazenico napísal:povedal nieco , co sa ma velmi dotklo a ja som ostala taka bez citu, proste som ochladla . On sa mi ospravedlnil vsetko v pohode, milucky je vsetko...len uz to nieje take z mojej strany .
Urazil Tvoju ženskú pýchu? To sa stáva, skôr či neskôr.

A keďže Tvoj Ťa urazil, tak na toho odlišného pozeráš predsalen trochu prívetivejšie než kedykoľvek predtým, hľadáš jeho svetlé stránky a predstavuješ si (hoci i nechcene) aké krajšie by to mohlo s ním byť.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

zamysli sa nad tým či sa ti takáto situácia s tou urážkou nestane aj pri druhom chalanovi, samozrejme teraz robí dojem, to prejde. Ale ako bolo spomenuté aby si to neľutovala ak púštis pána šarmantného a necháš si terajšieho. Možno by si mohla este pár dni počkať ako sa to vyvinie, s frajerom a ak budeš mať stale zlý pocit, tak by rozchod zrejme prišiel aj tak. Ale ak nechceš čakať, skús ísť za frajerom a do oči nech ti povie čo k tebe cíti, ak ti povie že ťa ľúbi a miluje a s tebou to nepohne, resp. stale nebudeš vedieť či ho chceš, tak ho v skutočnosti nelubiš.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

co ti povedal?
ja by som zo slov nerobil velku tragediu, skor zo skutkov...treba sa nad tym zamysliet..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:Mala by si to skúsiť s pánom očarujúcim, ak čo i len trošku pochybujes, mozes velmi dlho ľutovať, že si to neskúsila, bude ta to zozierat, az ta to uplne zje.
Nehovorim, ze tym ziskas. Kto riskuje, sem tam aj strati.
a sme doma.. poradil si je presne to čo by sme na nej kritizovali keby tu topic založil jej chalan ("nechala ma kôli pánovi úžasnému")
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

triple napísal:a sme doma.. poradil si je presne to čo by sme na nej kritizovali keby tu topic založil jej chalan ("nechala ma kôli pánovi úžasnému")
Keby ho podviedla, ano, keby ho nechala a isla za inym nie. To s nim ma byt z povinnosti?
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

wolodo napísal:je to normalne, myslim ze necitis ze ho naozaj mrzi ze povedal daco co nemal...
jednaj podla pocitov a aj rozumom a bude to spravne
presne tak, nenechaj sa poblaznit len preto ze ta v niecom sklamal...sor ci neskor by to prislo... hlavne je ze si to uvedomuje a lutuje. aj ten novy zlatucky ta moze sklamat rovnako a nelutovat.... :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Friseur napísal:...
ty voe to mas v avatare fakticky holu kundu? :D:D:D

ale aby som nebol OT:

ja sa priznam iked nerad a dufam ze to moja nikdy, NIKDY!!!!! neuvidi. a nezisti...
chodim s nou uz daco cez 9 mesiacov ale pred par mesiacmi som sa zahladel do jednej takej inej ktora mi stale chodi po rozume, je starsia krajsia atd. atd. stale som rozmyslal ze co keby... ale moju fakt lubim. a na hentu sa mozem akurat tak pozerat

aby som raz nedopadol ako ten vrabec v hrsti a holub na streche...
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

wolodo napísal:OT:::

co to tak riesit cez SS..
podla mna to neni kunda.. na taku kocku s malou prdelou mat take obrovske pysky sa mi nezda, skor je to naimitovane a je to nejake tricko alebo co
alebo prava ruka :lol:

co sa tyka toho fesneho chalana, neunahli sa...ospravedlnil sa, to je neklamny znak zaujmu a lasky...pouzijem vetu z pokecu, ktora je v kazdom druhom zenskom(ak sa to tak da nazvat :D) profile: Nikdy neopusti niekoho, koho miluješ pre niekoho, kto sa Ti páči, lebo ten čo sa Ti páči Ťa opustí pre niekoho koho miluje!
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

prazenico napísal:Mam chalana ale raz mi povedal nieco , co sa ma velmi dotklo a ja som ostala taka bez citu, proste som ochladla . On sa mi ospravedlnil vsetko v pohode, milucky je vsetko...len uz to nieje take z mojej strany . A ktomu som este stretla niekoho , kto je uplne iny ako on , zasadovy, ma vkus, vie to so zenami bo je starsi..a proste ma podobne nazory ako ja , ze ma az ocaril. Ale kvoli nemu sa nechcem rozist s mojim chalanom bo sa bojim, ze by som to lutovala.Urcite ho nechcem stratit,ale ked som chvilku sama mam divne myslienky, ci je to ten pravy...Dufam , ze ma to prejde a je to chvilkove. :(
neunahli sa... nehaj tomu chvilu cas... a ak stale budes citit priepast medzi tebou a tvojim priatelom az potom konaj... Predsa sa nebudes rozchadzat koli chalanovi, co ti skrizil cestu a chvilku mate rovnaky smer(obrazne povedane)... nik neni dokonaly a vzdy sa najde niekto, kto je z urciteho uhla pohladu o nieco lepsi... ale nehovori sa nadarmo, ze na svojej polovicke lubime prave tie chyby, bo tie nas robia jedinecnymi... :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Keby ho podviedla, ano, keby ho nechala a isla za inym nie. To s nim ma byt z povinnosti?
jasné že nie z povinnosti to je hlúpost.. :(
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

prazenico napísal:Mam chalana ale raz mi povedal nieco , co sa ma velmi dotklo a ja som ostala taka bez citu, proste som ochladla . On sa mi ospravedlnil vsetko v pohode, milucky je vsetko...len uz to nieje take z mojej strany . A ktomu som este stretla niekoho , kto je uplne iny ako on , zasadovy, ma vkus, vie to so zenami bo je starsi..a proste ma podobne nazory ako ja , ze ma az ocaril. Ale kvoli nemu sa nechcem rozist s mojim chalanom bo sa bojim, ze by som to lutovala.Urcite ho nechcem stratit,ale ked som chvilku sama mam divne myslienky, ci je to ten pravy...Dufam , ze ma to prejde a je to chvilkove. :(
Zalezi dost na tom, nakolko ta ten niekto ocaril a ci je to obojstranne a nakolko si ochotna odpustit priatelovi, co ti povedal a udrzat vas vztah. Stava sa to dennodenne, ze sa objavi niekto druhy, necakane, neplanovane, rozpada sa kvoli tomu vela vztahov, niekedy to nevyjde, niekedy to naopak nelutujeme ani sekundu, ze sme sa do toho vrhli.
To ze si s tym druhym rozumiete a mate rovnake nazory je sice pekne, ale aby si si rozbila kvoli tomu este fungujuci vztah, by malo v tom byt urcite nieco viac a hlavne na obidvoch stranach. A tiez stoji za to porozmyslat, ci by si rozmyslala nad rozchodom aj ked by si toho druheho nestretla. Ci vidis v terajsom vztahu buducnost.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

prazenico:ono to tak byva ked ste spolu dlhsie,ze si vravite horsie veci,ktore by tym druhym nemali otriast pretoze vtedy vztah stoji uz na niecom inom ako na zaciatku...ak spolu chodime kratko,tak by sa mal chlapec uvedomila trocha pohnut rozmumom naprj nez tu perlu vypusti z ust
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

prazenico, dajte si pauzičku...a potom uvidíš, čo k nemu vlastne cítiš. Či ho miluješ alebo je to už len zvyk. Aj ja mávam občas zmiešané pocity, vyspím sa a je zas všetko v tom najlepšom poriadku :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Chalanom sa casto stava ze povedia veci ktore sa vas dievcat dotknu. Myslim, ze je to viac menej prirodzene kedze Chlapi su chlapi a zeny su zeny. Nase a vase zmyslanie je "mierne" odlisne. Tym chcem povedat to, ze v niektorych pripadoch je namieste to nejak predychat, povzniest sa na to....a ideme dalej. No kedze si nam nic blizsie nepovedala tak tazko s toho vyjdem. Na margo toho ze si stretla dalsieho chalana ktory je zhodou okolnosti milý, pekný, mudrejsi a vsetko mozne :) (vsimnime si ten paradox vzdy ked do vztahu pride niekto 3-ti...je mudrejsi, lepsi, milsi,a ja neviem co vsetko ;) ) Radsej si to pekne v klidku doma premysli a prehodnot, zase si nam nenapisala ako dlho ste spolu? je to taka troska podstatna informacia.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

veru veru spánok je veľmi dobrá vec :)
Napísať odpoveď