Wifi cez router
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Wifi cez router
Zdravim chcem sa spytat mam router Vigor 2600GE a ako tam nastavim wifi prosim vas daky podrobny manual ak mate do routeru sa viem dostat ale vo wifi som zaciatocnik tak poradte pls .... a este zo splittera do modemu staci ked pojde dvojzilovy kabel teda cervena a zelena alebo tam treba ten 4 zilovy zlta zelena cervena cierna ???
Zo splitera do modemu by mal ist len 2-zilovy, z modemu do pc uz obycajny LAN kabel, ... i ked uz som videl aj kabel kde na jednej strane bola koncovka RJ11 a na druhej RJ45, ... bola celkom fun, az sme to museli odcvaknut a dat novu koncovku aby to pasovalo
Ak sa vies dostat do routru [cez web browser ] tak tam by to uz malo byt vsetko popisane nem ?
Ak sa vies dostat do routru [cez web browser ] tak tam by to uz malo byt vsetko popisane nem ?
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
noo ale ci tam netreba nastavit daco dolezite na oc by som mohlo zabudnut alebo tak .... a original to bolo tak ze zo spliteru isiel do routra 4 zilovy len teraz som vymenil modem za router a nevie mci 2 alebo 4 zilovy .... a ci to dako neovplycni telefonu linku ?
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 15:58 )
este sa chcem spytat ako spravim siet ked ja mam na booku wifi a na pc je metalika z routra a ked chcem medzi nimi spravit siet tak ako pls ?? alebo aspon zdielanu tlaciaren ?? dik
//autoeditácia príspevku ( 05 Apr 2009, 17:17 )
staci spravit spolocnu workgroup a uz to facha
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 15:58 )
este sa chcem spytat ako spravim siet ked ja mam na booku wifi a na pc je metalika z routra a ked chcem medzi nimi spravit siet tak ako pls ?? alebo aspon zdielanu tlaciaren ?? dik
//autoeditácia príspevku ( 05 Apr 2009, 17:17 )
staci spravit spolocnu workgroup a uz to facha