len to take jasne nieje... flojdi su spriahnuti s LPRxXPAINKILLERXx napísal:Hakovy kriz je znak SVASTIKY! Stadial ho prebral aj Hitler. ize tecjnicky by ti nemohli nic na to povedat keby si ho mal aj na sebe obleceny pretoze povies im napirklad ze vyznavas SVASTIKU
Zakazane znaky
aky extremizmus, ake nenavist, aky rasizmus?! to aj ja som nacek lebo som sa narodil v roku 88, nosim tmave gate podobne vojenskym a preto, lebo ako wallpaper mam cintorin pokryti keltskymi krizmi? to je extremizmus?Frankie napísal:tak! co je to preboha za dobu, ked sa organ, ktori nas ma chranit spriahne(!) s vetvou proti rasizmu a nenavisti, proti chorym extremistom?
(obcas sa tu niekomu podari fatk.. fakt ma prekvapit svojou cestou)
pozri si prispevok od kali520 o novej kampani...
//mali by nahat ludi, ktori zabijaju inych, nie tych ktori nieco na trickach alebo na krkoch
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
susedovie vnuci maju vytetovane mena runami po rukach a este nesedeli... spoluzika, ktory bol podozrivy z rasovo motivovaneho utoku musel pre istotu cierne nohavice s vyodfarbanym runovym napisom na isty odlozitmjollnir napísal:všimol som si že v tých zakázaných znakoch sú aj runy , mohol by som byť trestne stíhaný keby mám na sebe nejaký runový nápis alebo niečo podobné?
je to idividualne...
http://www.prop.sk/rozhodnutie_sudu.html
Aj ked sa netyka tzv "nacistickych znakov" ale je zaujimavy ten dvojity meter
Aj ked sa netyka tzv "nacistickych znakov" ale je zaujimavy ten dvojity meter
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
German Officials Dig Up Neo-Nazi Grave to Remove Swastika Flag
System narazil na svoje nove dno, zumpy akou je sucasny svet..
Kto nerozumie, vykopali hrob pretoze telo bolo pochovane s vlajkou na ktorej je vyobrazena svastika.
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 17:10 )
http://www.wbaltv.com/news/17646190/detail.html
Dalsi pripad kedy zid popisal synagogu svastikou..
System narazil na svoje nove dno, zumpy akou je sucasny svet..
Kto nerozumie, vykopali hrob pretoze telo bolo pochovane s vlajkou na ktorej je vyobrazena svastika.
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 17:10 )
http://www.wbaltv.com/news/17646190/detail.html
Dalsi pripad kedy zid popisal synagogu svastikou..
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
to akože mám teraz zmlátiť každého fanúšika KISS? (ref. to SS)
alebo podpáliť všetky hinduistické chrámy? (ref. to Swastika)
alebo povytŕhať strany s číslom 88 z každej knihy? (ref. to 88 )
alebo čo?
alebo si predstavte hinduistu, ktorý je zároveň skinheadom a fanúšikom Kiss, všetko to dáva na javo, ale nie je ani fašista, nacista, ani rasista - ale čo mu spravia? Zavrú za propagáciu bla bla...
alebo podpáliť všetky hinduistické chrámy? (ref. to Swastika)
alebo povytŕhať strany s číslom 88 z každej knihy? (ref. to 88 )
alebo čo?
alebo si predstavte hinduistu, ktorý je zároveň skinheadom a fanúšikom Kiss, všetko to dáva na javo, ale nie je ani fašista, nacista, ani rasista - ale čo mu spravia? Zavrú za propagáciu bla bla...
ide o to,m že proti týmto veciam sa ťažko bojuje. zákony sú dobré, no treba k nim výklad a treba sa riadiť aj zdravým rozumom. Keď sa pozrieš na hinduistu zabaleného v handrách a v turbane a má niekde svastiku, tak to proste nie je to isté ako keď vidíš očividného nácka v bomberi s vyholenou lebvkou a vzadu na nej nejaká podoba SS alebo hákového kríža. Proste tieto veci sa musia chápať v kontexte-problém nastáva, keď totzo nepochopia tí najnižší v rebríčku vynucovacích prostriedkov: radoví policajti. Tu má systém vážne muchy, ktoré je potrebné vychytať.
Na úrovni prokuratúry a súdu sa však už hinduista nemá čoho báť, narozdiel od toho nácka v bomberi. Neviem o prípade, kedy by bol za propagáciu hnutí a organizácii vedúcich k obmedzovaniu a potláčaniu základných ľudských práv odsúdený človek, ktorý by zjavne nemal nič spoločné s neonazi scénou (prosím nazvaľte ma zase raz tými vašimi obľúbenými linkami. Pred súdom toto vykrikuje každý, že tým nič také nemyslel....to svedčí iba o ich pokrrytectve a zbabelosti. Ak máte prípad kedy bol odsúdený človek skutočne neprávom, tak prosím.)
K runám: Runy ako také nemajú s fašizmom, nacizmom ani ich neo-formami nič spoločné.
Na úrovni prokuratúry a súdu sa však už hinduista nemá čoho báť, narozdiel od toho nácka v bomberi. Neviem o prípade, kedy by bol za propagáciu hnutí a organizácii vedúcich k obmedzovaniu a potláčaniu základných ľudských práv odsúdený človek, ktorý by zjavne nemal nič spoločné s neonazi scénou (prosím nazvaľte ma zase raz tými vašimi obľúbenými linkami. Pred súdom toto vykrikuje každý, že tým nič také nemyslel....to svedčí iba o ich pokrrytectve a zbabelosti. Ak máte prípad kedy bol odsúdený človek skutočne neprávom, tak prosím.)
K runám: Runy ako také nemajú s fašizmom, nacizmom ani ich neo-formami nič spoločné.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Nejvyšší federální soud Spolkové republiky Německo v Karlsruhe judikoval, že jeden ze starodávných symbolů evropské civilizace, keltský kříž bude v Německu postaven mimo zákon a jeho veřejné zobrazování se stane trestným, a to i v případech, kdy nebude evokovat souvislost s kteroukoli z organizací, prohlášených za odporující ústavě. Keltský kříž je považován za symbol zakázaného hnutí Volkssozialistischen Bewegung Deutschlands/Partei der Arbeit, tudíž jeho otevřené zobrazování v souvislosti s případnou propagací onoho subjektu je nezákonné, soudci třetího trestního senátu z Karlsruhe šli ovšem ještě dál a rozhodli, že k odstranění obtížnosti posuzování užití tohoto symbolu ve veřejném životě a zamezení jeho etablování coby zástupného symbolu některého ze zakázaných stran pomůže pouze plošný všeobecný zákaz s vágně definovanou výjimkou jeho očividně neškodného použití...
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _5414.html
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _5414.html