Kampaň "Nemyslíš - Zaplatíš"
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak praveze vacsie pokuty su pekny srab ... hlavne ked su niektori policajti taki aki su a ked su niektore useky znacene tak ako su ... snazia sa ta ofajcit na kazdom kroku, ale to zistis, ked budes jazdit ... na papieri vyzera vsetko idealne a ruzovo, prax je prax ... jedine zlepsenie vidim v tom, aby ludia zacali rozmyslatZaxman napísal:suhlasim že by to tak mali puštať ale ked niekdo kce jazdiť rychlo tak bude ........a suhlasim skorej suhlasim stými vačšimi pokutamy zobratie papierov a tak ...............lebo toto je len reklama si povie každy taky vodič čo jazdi bezohladne ale ked mu zmizne z učtu 100 000 a na 3 roky vodičak a bude museť isť 40 - 60km/h na autobuse tak sa uvedomý
ale určite by to mali puštať niekoho by to ovplivnilo hlavne te slabšie povahy
(( jeden priklad za vsetky mame na sidlisku obytnu zonu, ktora nelogicky zacina hadam sto metrov pred zakrutou a az za zakrutou su panelaky (este k tomu do mierneho kopca) avsak pri tej ceste je iba parkovisko a nic, v zivote som tam nevidel ziveho cloveka ... tam keby postavili vedla cesty trojnozku tak vyberu KAZDEHO okrem cyklistov ... dvadsat do kopca v nezmyselne oznacenej zone je proste o hubu ... najbeznejsie je tam vletiet tak 70, vyradit si a na neutral dojst k tej zakrute .. to mas prekrocenie o 250% myslim ze to je tak akurat na papiere aj s rodnym listom :-/ ... a pritom taky nezmysel )) (( na druhej strane sidliska priamo pred mojim barakom zacina tiez obytna zona - bezna najazdova rychlost je 40kmh(tiez do kopca - o poznanie prudsieho, takze na beznom aute mozes ten kopec vyjst bud 10kmh rychlostou alebo 40kmh rychlostou, v lete tam zvykli fotit na samom zaciatku pri smetiakoch .. vybrali tam pkne peniaze, ked bol tatko platit u mestskych, tak tam bola rada a drtiva vacsina z tych ludi isla platit konkretne tu jednu pokutu .... potom neviem co sa stalo, ale prestali
// apropo obytne zony -> pride mi divne ze je jednoduchsie dat 20tku, ako vyskolit rodicov, aby naucili svoje ratolesti ako sa spravat na ceste ... stranka bezpecnosti ? ? ? v lete ked som tade chodil a vedel som ze meraju, tak som mal oci nalepene na tachometri miesto toho aby som predvidavo sledoval dianie pred a okolo auta :-/
pozri ja kcem povedať že ked niekto letí 150km/h cez dedinu alebo ja nvm kade ...tak ked tak leti tak reklama mu nezabrani si oba povie reklama to je pc spravené.......ale ked mu niekto je*** pokutu 100 papierov tak uvidiš ten ksicht ..ja nevravim na vštkych každy je iný ale večšina sa po pokute uklludni
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a kto bude rozhodovat o tom kto dostane pokutu 100k a kto nie ? .. to by ma zaujimalo ... pokuty toho moc neriesia ... pokuty su iba buzeracny nastroj ... ja si skor myslim ze viac by pomohla vychova ale nie vychova smerom, jazdi styridsat budes v suchu radsej vychova v smere nauc sa zvladnut auto ... strasne vela nehod je z toho dovodu ze niekto nedokaze ovladat auto v krizovej situacii, prste zavre oci a caka na zazrak ... nehodam, ked ti niekto skoci pod auto nezabranis ani keby vsetci jazdili 10kmh, lebo ludia su aki? predsa pri***ani ! ...Zaxman napísal:pozri ja kcem povedať že ked niekto letí 150km/h cez dedinu alebo ja nvm kade ...tak ked tak leti tak reklama mu nezabrani si oba povie reklama to je pc spravené.......ale ked mu niekto je*** pokutu 100 papierov tak uvidiš ten ksicht ..ja nevravim na vštkych každy je iný ale večšina sa po pokute uklludni
-
klm16
Medium Professional
ucinok by to urcite malo...
aj ked si myslim ze len kratkodoby.
po tomto pozreni si musi kazdy (kazdy!!) sofer aspon na sekundu uvedomit ako lahko sa moze zmenit cely(nielen jeho) zivot , a ak co i len jeden zasne jazdit apon na chvilu opatrnejsie a zachrani to i len jeden zivot tak to ma velky zmysel...
som sa odvysielanie takychto kampani vo velkom.
(minimalne tak velkom ako priblba vianocna reklama na t-mobile)
aj ked si myslim ze len kratkodoby.
po tomto pozreni si musi kazdy (kazdy!!) sofer aspon na sekundu uvedomit ako lahko sa moze zmenit cely(nielen jeho) zivot , a ak co i len jeden zasne jazdit apon na chvilu opatrnejsie a zachrani to i len jeden zivot tak to ma velky zmysel...
som sa odvysielanie takychto kampani vo velkom.
(minimalne tak velkom ako priblba vianocna reklama na t-mobile)