Vyber auta, sedan, do 130.000

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Vyber auta, sedan, do 130.000

Príspevok od používateľa NZXT »

Konecne, sa chystam zadovazit vlastne auto. Potreboval by som poradit s vyberom.

- do 100.000kč (130.000sk)
- bez dalsich investicii
- sedan

www.autovia.sk, www.autobazar.cz, www.levny-autobazar.cz

Jedna sa mi hlavne o to, aby som do auta nemusel dalej po kupe okrem paliva investovat. Ak ide o vzhlad, vedie passat, popr. octavia. Male auta (fabia, polo, golf) nechcem (mam skoro 2m :-) )
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

trosku definuj aj co by to malo mat pod kapotou ... za 100k ti poradim aj stary repasovany 6 litrovy americky sedan na ktorom nebude nic odchadzat, ale pobere 30 na stovku ... takisto nejake roky definuj ... ci ti vadi 20 rocne auto, alebo co mozno najnovsie ...

neviem totiz ci ti mam radit starsie bavoraky, alebo novsie mazdy a tak :-) musis mat lepsiu predstavu ako sedan za 100k :-)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A co takto sedan za 70+40 investicia? to by slo? Ja len ze neviem ci v tejto kategorii zozenies nieco co by slo bez dalsich veci...
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Hej, predstavu mam :-) viac ako 75kw, najlepsie od 1997-8 vyssie. Paci sa mi napr. skor "oblejsi" passat ako hranatejsi 3-kovy bavorak...Spotreba? kombinovana do max. 9-10 a budem spokojny...

Fabo - ukaz co a uvidime
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja by som pozeral po Hondach Accord, Mazdach 323 a 626 (626 by som realne videl tak s 200+ nalietanymi, ako aj Accordy), Civicoch, Nissanoch Primera, Toyotach Camry, Medvedoch C (250+), 3 Bavoroch (200+) ... po koncerne (Skoda, VW) by som osobne nepozeral, lebo viac menej plati ze si (aj ked neviem ako a preco) drzia cenu hodne vysoko, na to co realne ponukaju ... cenou dielov my pri 10 rocnom aute nepride uz ako trefny argument, lebo ked ide o rozsirene auto (co z tychto je viac menej kazde) tak zohnat diely za dobre ceny neni problem (vrakoviska, druhovyroba, ini majitelia a v poslednom rade aj dealeri znackovych dielov :-)) ... prevadzkove naklady podobne kvalita povedzme podobna ... skor by potom islo o porovnavanie KONKRETNYCH aut s konkretnymi motorizaciami :-) ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

NZXT nic konkretne, len pre informaciu...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mne sa osobne paci Micubisi Galant, ale ten pekny som do 130.000 nasiel len 2.5l a ten asi pekne papa :D http://mitsubishi-galant.autobazar.eu/2 ... 81384.html

popripade sa pokukaj po podobnych dakde inde. tak rozmyslam ze do slusneho japonca alebo nemca by nemuseli byt velke investicie...
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Stenky napísal: 2.5l a ten asi pekne papa :D http://mitsubishi-galant.autobazar.eu/2 ... 81384.html
presne tento aj vyhovuje, objem by mi nevadil tiez. Krasne auto, klima, paci sa mi. Na co si pri nom davat pozor? zobrat ho?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

heeej na to auto sa chystam za 9 mesiacov... :smt050
nedavno bol na tom autobazare.eu Galanat v skvelom stave 2.0 a okolo 100kw/140Ps '97 za 80.000,-SK
som zatazeny na to auto agresivny vyzor, skvele jazdne vlastnosti, ceny su uz prijatelne.
Ale nedavno som mal Kia Rio 1.3 (mozno 1.4) a ake to bolo zive, obdivuhodne, normalne som rozmyslal ze mozno by nebolo zle pockat chvilku dosetrit a kupit nove auto a mas naozaj pokoj na najblizsich 7 rokov(zaruka) a to auto zije....
viem ze este renaulty isli dost dolu tak mozno by si mal zvazit aj daco nove,a popozerat ci by sa ti daco nezapacilo
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pomer cena/vykon/uzitkova hodnota/pohodlie/spolahlivost velmi dobre vychadza pri tomto nissane alebo pri tomto sedane
modelov ti mozeme vybrat mnoho, skus povedat, ci si skor zamerany japonsky a zatazeny na spolahlivost
francuzov by som nebral, este nemca...
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

spohahlivot na 1. mieste (nechcem davat nic viac do oprav), dalej vzhlad a pohodlie...
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Keby si pockal este takeho pol roka tak ti predam mojho Accorda, je to dvojliter, spolahlivy, bez poruch s najazdenymi 223 tis. km... ;) mal by si ho za 80 000 SK a ostatne by ti zostalo na pripadnu udrzbu :) a mas spolahlivy sedan
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

NZXT napísal:spohahlivot na 1. mieste (nechcem davat nic viac do oprav), dalej vzhlad a pohodlie...
no tak neviem kazde ojazdene auto bude potrebovat skor ci neskor zainvestovat trochu penazi, a ak sa nevyznas do aut a nemas ani nikoho kto by ti s tym pomohol tak by som to naozaj videl len na nove, skus sa pozret po novyh.... teraz co som len tak preklikol... Reanult Thalia 200 000,-sk a tam vrazat do auta naozaj moc nemusis len na kontrolu co ho davas priblizne raz za rok.....

Inak ten accord ma dost najazdene... ale je na to primerana cena, daj blizise info.. :P
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

Plexxak napísal:Keby si pockal este takeho pol roka tak ti predam mojho Accorda, je to dvojliter, spolahlivy, bez poruch s najazdenymi 223 tis. km... ;) mal by si ho za 80 000 SK a ostatne by ti zostalo na pripadnu udrzbu :) a mas spolahlivy sedan
aky je to rocnik? vyzera to ako pekna ponuka... Kurna, to su potom die dilemy..., kupit si auto, alebo si dalsi rok cvakat skolu (citaj intraky a zivotne potreby)? :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

wolodo napísal:Inak ten accord ma dost najazdene... ale je na to primerana cena, daj blizise info.. :P
ten accord je akurat dobre zabehnuty :P japonci kilometrovo dost znesu
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no ale je to dost... ale cena je asi aj preto vyborna...... nech da blizsie info a mozno o 9 meisacov pridem pozret... :D

no ak bude v ponuke slusny galant tak sa budem horko tazko rozhodovat...

no hej stenky..... :lol: mas pravdu, pozrel som par obrazkov.. uf :oops:
Stenky
Professional
Professional

wolodo napísal:no ak bude v ponuke slusny galant tak sa budem horko tazko rozhodovat...
nie nebudes sa rozhodovat, vezmes Galant :)
to auto je jak obrazok :) keby robili aj 3 dveraky tak by bol vaznym konkurentom Toyote Celice 2.0GTi 5.generacie (T18) v mojom srdiecku :D
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Stenky
Professional
Professional

no ten je fesak. najazdene akurat, cenou sa zmestis, farba je pekna a vykon aj spotrebu ti splna :D
a hlavne je to fesak (ale len tie s okruhlimi hmlovkami, hranate su grc :) )
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tu mas s hranaty(/i)mi
po takomto pojdem ja... 8)

Mitsubishi Galant 2000 GLS
Napísať odpoveď