Ako si to rozbehal ze vidis servere? Kamos vytvori server na hamachi a ked dam Search tak mi to zobrazi ze "1 result found." ale nevidim ziadny server na ktory by som mohol kliknut a pripojit sa...Tobler napísal:ja mam tiez s tym problem, ja vidim servre na ktorych sa hraje ale nemozem sa pripojit, stale mi hodi hlasku "you have been removed... ":x ale ked ja vytvaram hru tak v poho mozme hrat...
GTA 4
Ja som to cez Hamachi neskusal, ja sa chcem pripojit cez custom game alebo ako sa to vola, tam vidim vsetky prebiehajuce hry ale ked sa pripojim tak ma to vyhodi. Inac cital som, ze treba otvorit porty (pouzivam router) -> skusal som to - nepomohlo4JOKE napísal:Ako si to rozbehal ze vidis servere? Kamos vytvori server na hamachi a ked dam Search tak mi to zobrazi ze "1 result found." ale nevidim ziadny server na ktory by som mohol kliknut a pripojit sa...
- tak isto treba skontrolovat NAT settings vo windows live (cez tlacitko HOME), ma to byt nastavene na open
Mne osobne ani jedna z veci nepomohla
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak som to skusal rozbehat na XP SP2, cez registre som si hodnotu zmenil na SP3, vsetko OK, nahodil som Framework 3.5, ale pri pokuse o spustenie Microsoft Games for Windows - LIVE mi hodi hlasku, ze potrebujem mat stiahnuty hotfix (KB938759). Tak som ho chcel stiahnut, ale bol dostupny len v anglictine a nemcine, preto som sa rozhodil nahodit si cely SP3. SP3 som teda nainstaloval s tym, ze to snad pojde, ale opat pise, ze potrebuje stiahnut hotfix, no ten nie je dostupny pre cesku verziu XP a anglicku verziu nenainstalujem. Co s tym teraz???
Edit: Ten LIVE je uplne zbytocny, stacilo kliknut na PLAY
Edit: Ten LIVE je uplne zbytocny, stacilo kliknut na PLAY
mne ide vsetko tak ako ma normal aj moja hudba mi hra dal som si scan hudby a pocuvam vtom radiu PLRL ci ako to jebodo07 napísal:cawte, idu vam tam vlastne pesnicky?? Lebo mne to nejde ani za prd. Skusal som ich aj vo formate ogg aj mp3 a stale nic. Na tom radiu stale iba kecaju blbosti ale pesnicka ziadna. Neviete teda co s tym moze byt?
-
Achmed
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
patch na gta iv
nazdar nevie niekto ze kedy va vyst ten patch na gta IV ???
mi nejak nejdu stiahnut,ked dam download tak ma to hodi sem: http://ati.amd.com/403.htmlSyfon napísal:Inak uz vysli finalne ovladace 8.12 pre ATi
http://game.amd.com/us-en/drivers_catal ... radeonx-xp