Vyber auta, sedan, do 130.000

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

no dobre tak ani ten s hranatymi nevyzera zle. teda ten cerveny.
len tam na autoscout24.de som videl jedneho a ten ich mal fakt desne take.... no skarede boli :)

//ja by som steu Galanta celeho v matnej ciernej s matne ciernymi diskami a leskolocierne "racing stripes" :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

podla mna sa s tymi hranatymi lepsie hodi k tomu autu aspon na tom co som postol ja.... lebo aj svetla su hranate a aj maska je taka hranata a orkuhle ho tak trochu zbavuju tej agresivity ktoru v tom aute vidim...

k tomu cervenemu uz len cierne elektrony, nejake male nie napadne kridlo a nadhera...

/edit nedal by sa ten odkaz dat do URL lebo to roztahuje stranu
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa NZXT »

Mam jednu, pre niekoho urcite blbu otazku :-D ale co uz.

Mam doporucene zistit si ci nevyhadzuje spiatocku pri vecsom zrychleni alebo 1, 2 ci ide lahko podradit bez medziplynu........a to "medziplynu" zistim ako? :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tomu mame rozumiet tak ze nevies co je medziplyn hej ? ...

.. medziplyn kasicky (ale nepouzivany) je pri nesynchronizovanych prevodovkach nutny aby si preradil ... ide o priblizne vyrovnanie otacok prevodovky a motoru ... nema zmysel sa bavit o nesynchronizovanych prevodovkach a medziplyne v tom pripade ... medziplyn o ktory ide tebe je v podstate o tom ze ked podradujes z vyssieho stupna na nizzsi, tak to nie vzdy ide (chyba synchronov, moc vysoka rychlost a tak ) .. tu rychlost neokabatis ale nedokonale synchrony ano, a to tak ze ked stlacis spojku a ides radit povedzme z 3 do dva pred zakrutou a nejde ti tam paka, tak tuknes do plynu aby sa zmensil rozdiel otacok (motor prevodovka - otacky motora ti vyletia hore, ak to trafis dobre tak to tam pojde nasukat :-) ... medziplyn sa tiez pouziva pri jazde na snehu/lade aby bola jazda co najplynulejsia a tak si sa co najlepsie vyhol smyku :-) ...

... a ak chces vedet aj o klasickom medziplyne tak napr stare V3Sky alebo tatry nemalo synch. prevodovky a preto bolo nutne radit stylom napr. 3->spojka->N->pustis->(bude nechas trochu padnut/alebo zvysis otacky - radednie/podradovanie)->spojka->dalsi kvalt ... preto casto pocujes ako tatrovkar cese zuby :-)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

dam ti este par tipov:

Alfa Romeo 166 2.0 16V 155PS rv2000 109 000,-SK
http://www.autovia.sk/autobazar/alfa-ro ... t-s-564861

Audi A4 1.8T 150PS rv1998 135 000,-SK
http://www.autovia.sk/autobazar/audi-a4-1-8-t-546694

Volvo S40 2.0 T 160PS rv1998 129 000,-SK
http://www.autovia.sk/autobazar/volvo-s40-2-0-t-560349
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Pre zvedavych: rocnik je to 1995 ;) Motoricky ide auto na vybornu, nie je tam, ani v minulosti nebola nejaka zavaznejsia porucha, STK a EK prechadza bez problemov (bez uplatkov samozrejme), no co viac dodat. Jedinou velkou nevyhodou je absencia klimatizacie, resp. bola tam, ale tri krat po sebe sa pokazil kompresor takze som sa potom nadeje na funkcnost vzdal. Na druhej strane je tam stresne okno a samozrejme s elektrickym ovladanim rovnako ako vsetky dalsie okna... :)

Nic to, ale v sucasnosti to neberte ako inzerat, naozaj planujem este aspon 5 mesiacov jazdit na nom, a kupa dalsieho auta sa mi zatial crta na marec buduceho roku, takze uvidim ako to dopadne... Mam hned niekolko moznosti, bud ju predam ak bude novsie auto, alebo pojde na technicke upravy, alebo sa na novsie auto nateraz vykaslem a dojazdim s tymto co to bude dat :) No a este jedna motivacna fotografia:
Prílohy
accord.jpg
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

Plexxak: V aprili sa ti ozvem ok? :D Zrejme na jar budeme kupovat nieco v podobnej kategorii a ked nenajdem peknu Primeru tak toto vyzera ako dobry kandidat na kupu :)
Napísať odpoveď