Explorer
Explorer
mam vistu a zacina ma riadne stvat nie len ze casom sa pocitac stale viac spomaluje ale ked sa prihlasim tam mam ciernu obrazovku a otvoria sa mi dokumenty tak si musim otvorit spravcu uloh a ruce spustit proces explorer
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Explorer
Aktualizacie, aktualizacie, aktualizacie.deaddy napísal:mam vistu a zacina ma riadne stvat nie len ze casom sa pocitac stale viac spomaluje ale ked sa prihlasim tam mam ciernu obrazovku a otvoria sa mi dokumenty tak si musim otvorit spravcu uloh a ruce spustit proces explorer
Btw Vista ma skor opacne tendencie ... Hned po instalacii je pomala jak velka potreba lacneho a po niekolkych Hodinach (Podla pouzivania) Ide naplno. A ani po roku a pol sa nespomaluje.
ne ne on nepada iba ked sa prihlasim tak ho musim rucne zapnut zatial mi len raz spadol a pouzivam kasperky antivirus dam si to kompletne preskenovat a nejaky iny program ktory by ste mi odporucili???
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2008, 21:18 )
a co mam prosim vas spravit aby som ho nemusel stale zapinat ked sa prihlasim ved to je na nervy furt to robit
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2008, 21:18 )
a co mam prosim vas spravit aby som ho nemusel stale zapinat ked sa prihlasim ved to je na nervy furt to robit