GTA 3 & GTA Underground

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, takze, stiahol som si:
GTA 3
GTA Underground
GTA San Andreas

ked som chcel nastavit vyssie rozlisenie na 3jke a Underground (vlastne Vice City) tak mi seklo hru a musel som ju len vypnut v procesoch. v san andreas to slo normalne... co s tym je? gta 3 mam normalne verziu na dvoch cd. chce l by som si to zahrat, ale na takom rozliseni to nejde.

//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2008, 18:57 )
mam otazku... stahujem z torrentov GTA 3 ale verziu na jednom cd... normalne .iso image... neni to nejaky fake?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

2Pacaveli napísal: mam otazku... stahujem z torrentov GTA 3 ale verziu na jednom cd... normalne .iso image... neni to nejaky fake?
Nemusi...tiež som tak mal...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

nemusi, normalne GTA3 je na 2CD, jedno hra, druhe radia ... cize budes mat asi bez radii :wink:
a ohladne toho underground, GTA je pri hodne modifikaciach dost nestabilne, a je len otazka stastia ci to spustis bez problemou alebo ne :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ok, radia mi vobec netreba, pojdu mi tam aspon vlastne mp3? (ak tam vobec su, nehral som to zo niekolko rokov poriadne)... a este, naposledy co som to instaloval, tak mi neslo nastavit vyssie rozlisenie ako 640*480... ked som sa o to pokusal, tak spadla hra... sekla sa... co s tym mohlo byt?
Napísať odpoveď