Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Shark NX napísal:mystique 500Kg pre 500Nm je jak pre teba spolujazdec ;)
V CLS asi ani nevedel ze sa z niekym nahana
no neviem, predbiehal cez plnu tam kde je 80 siel 220, pri prechadzani kompcov sa ledva dotykal zeme, vravim kto vie akeho typu ta cesta je (nieco ako panelovka) tak sa dovtipi ze siel na podlahu...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

A ty si preletel nad nim ako Hancock ked siel 220km/h
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:A ty si preletel nad nim ako Hancock ked siel 220km/h
nie ja som siel popod neho
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uz si tu prestan honit pero mystique, lebo pridem usadit ten tvoj golf trosku inymi raketami.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sorry ale fakt mi to pripada ako pritiahnute za vlasy. Pochopim Mercedes ML 320CDI ktory je tazky jak krava a na hmotnost okolo 2,5 Tony ten motor nepodava oslnive vysledky ... ale CLSko.
Potom som aj ja dal v Rakusku MB S500 AMG, Chrysler C 300 STR 8, MiniCooper S. ;)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Uz si tu prestan honit pero mystique, lebo pridem usadit ten tvoj golf trosku inymi raketami.
nehonim, argumentujem sharkovi nx, btw v sobotu ak bude pekne pocasie ma caka bmkw 3.0 diesel, ak sa nic nestane bude to natocene...
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ja len tak light, osobne 160 KM/H ako vodic a 200 KM/H ako spolujazdec na VW PASSAT a 160 KM/H ako vodic VW SCIROCCO (to by som nebol povedal ze 1.4 benzin, vie byt tak dravy :shock: ).
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Don_Pipino napísal:(to by som nebol povedal ze 1.4 benzin, vie byt tak dravy :shock: ).
ale preplnovany 1.4 TSI nemozes porovnavat s nejakou 1.4 MPI :)
MaxMara333
Novice
Novice

top speed

Príspevok od používateľa MaxMara333 »

S byvalým priateľom...250km/hod, audi A8...
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: top speed

Príspevok od používateľa redliner »

MaxMara333 napísal:S byvalým priateľom...250km/hod, audi A8...
A kde ?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Potencial 1.8T ma, len to treba poriadne dotiahnut do konca, navyse G IV nie je tiez najlahsie auto, ale ma slusny podvozok v zakrutach...
Tak dam moje nahanacky, Mercedes C320CDi - cerveny kombik dva vyfuky, zacali sme sa nahanat cca od 120km/h typek evidentne nechapal, preco 20 rocna Alfa je stale za nim a za medvedikom sa valili len kudele dymu, pokracovalo to do 200km/h kde moja akceleracia bola mensia nez jeho, takze mi o kusok usiel, no v meste sme sa znova stretli a kukal, ze skoro z toho medveda vypadol...

Dalej to bol Phaeton 5.0 V10TDi - tam sa asi moc nahanat nechcel, obiehal som ho, ked som mal 190km/h na tacho... Ale pozeral aj on dost, ze hmm..

Octavia I Combi TDi, od 180km/h hore som mu utekal, trochu som zbrzdil na 200 isiel a cavo vedla mna, stupil som, isli sme vedla seba az do 215km/h tam zrazu octa stala a drzala si rychlost, ja som pomalicky isiel dalej, cavo v octe ukazoval, ze uz ma full a viac neda, smial sa nenormalne :D

BMW 330D - cudoval sa, preco sa ho vzdy drzim, az ma nakoniec pustil, Alfu som uz nemal spredu cervenu ale ciernu od ropy ne :D

Octa 1TDi - tam sme skoncili pri 140km/h ja som tahal az do 180 a v podstate som mu usiel... Nedalo mu to, ale podla znacky som usudil, ze to bude fizel abo tak, tak isla dedina, ja pekne brzdy 60km/h a jebko ma obehol asi 140km/h v dedine od nervov :D :D

A asi "najostrejsi" a pritom najhorsi zazitok v mojom zivote co sa tyka mojho cestneho piratstva, asi by to z vas nikto nechcel zazit, ale treba skusit...

Na pumpe vo V****** pristalo Porsche - cerveny Boxster a tankoval.... Vsetci boli z toho vedla, mne to samozrejme nedalo, ta ho za nim az do NR, isli sme primerene 180km/h asi v polovicke cesty som ho obehol, pritom som sa na neho neustale lepil... Mal som nadskok asi 3 minuty, v NR na semaforoch sme sa stretli, presla jedna druha tretia svetelna, isiel som normalne, zrazu dva prudy rovno a vedla mna porsche, nevahal som, do dvojky a nasledna akceleracia... Porsche zaostalo... Zrazu porsche mega rychlo akcelerovalo, ja som radsej brzdil, zaradil sa predomna a zacal brzdit, v tej chvili som vedel, ze nieco nie je v poriadku. Zastavili sme........
Z porsche vystupil chlapik ocividne nespokojny s mojou sutazivostou a vykonom auta... :twisted:
Od strachu s maximalnou moznostou zachovania sebavedomia, a pud sebazachovy ma donutili zamknut centralne zamykanie, ked sa asi 130kg muz, ktoreho ruka bola asi ako moj pas rozbehol smerom k mojmu autu.
Snazil sa otvorit klucku... Neslo... Asi dva-trikrat zakrical OTVOR, a buchol mi rukou do mojho okna, okno chvalabohu vydrzalo, stale krical otvor, ja dosraty od strachu som len nemo sedel, kamarat, ktory sedel vedla mna, radsej povedal, ze nech dam dole okno, lebo nevidel to moc dobe ani on. Otvoril som okno asi o 1cm :D Cavo krical, ci mam problem, vravim, ze nie, v snahe znova rozbit okno mi prije*** po okne s prstenom a dodnes tam mam ryhu, potom este v amoku s recami "fagan poje****" mi chytil deflektor na mojich dverach a zahodil ho na pesiu zonu... Zavreli sa dvere a porsche odislo. Alfa tam stala asi este dalsich 5 minut a vodic sa spamataval :D :D:D

Amen!

PS: davajte ti pozor, nie vzdy kto ma sportove auto nemusi sutazivost brat, tak ako sa na prvy pohlad zda, keby ma ten typek dostane z auta von, tak tu dnes asi nepisem :D Za auta som mal uz vela problemov aj s ludmi aj s policiou... Mozno ma niekto pozna, na pokeci ALFA_DRiFT :D

Soj 8)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak on vystupi z auta a ty stojis dalej pomaly by som bud odcuval alebo npormalne a rychlo odisiel.... :roll:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:tak on vystupi z auta a ty stojis dalej pomaly by som bud odcuval alebo npormalne a rychlo odisiel.... :roll:
Loool si predstav, ze by ma zacal nahanat, jednak by som nemal sancu a druhak keby ma POTOM dostane von... A este horsie keby som mu nahodou usiel stretne ma ked to budem najmenej cakat. Imho toto nie je riesenie...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wolodo nebud hrdina ... v tom soku len pozeras a jedine na co sa zmozes je zavriet central.
Btw MisoKGB on bol nasraty za to ze si sa lepil ... to dokaze nenormalne nasrat ludi. Uz som mal preliaceninu na streche :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:wolodo nebud hrdina ... v tom soku len pozeras a jedine na co sa zmozes je zavriet central.
Btw MisoKGB on bol nasraty za to ze si sa lepil ... to dokaze nenormalne nasrat ludi. Uz som mal preliaceninu na streche :wink:
Nie nie, nelepil som sa nejak extra, predsa len ma ta SPZtka odradila lepit sa ako zavodnik... Hacik bol v tom, ze so sebou mal aj svoju "kocku" a preco by on, king najvacsi pred svojou kockou mal ostat natrety 20 rocnym autom a 20 rocnym faganom? To bol ten dovod, pretoze ked isiel vedla mna, vobec sa nepozeral ani nic, dostalo ho to az potom ked som chcel zavodit... ;D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

na ceste
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

misokgb napísal:Hacik bol v tom, ze so sebou mal aj svoju "kocku" a preco by on, king najvacsi pred svojou kockou mal ostat natrety 20 rocnym autom a 20 rocnym faganom?
Áno, toto je mnohokrát ten dôvod. Nie každého ego dokáže strpieť porážku, nehovoriac o prísediacej pipke ktorá má svojho frajera za kráľa ciest. Máte to ťažké to máte, páni "športoví vodiči" :D . Nezávidím.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mne sa toto stat nemoze :D - nemam uz auto s ktorym by sa dali aspon 200km/h veci stvarat a keby som aj holku mal tak by som ju tak nevozil... kto ma kurna pocuvat setky tie kecy o tom ako sa zabijeme, ze mam davat pozor, spomalit atd atd... stacilo mi raz viezt kamosku...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Maki napísal:mne sa toto stat nemoze :D - nemam uz auto s ktorym by sa dali aspon 200km/h veci stvarat a keby som aj holku mal tak by som ju tak nevozil... kto ma kurna pocuvat setky tie kecy o tom ako sa zabijeme, ze mam davat pozor, spomalit atd atd... stacilo mi raz viezt kamosku...
presne moje slová. Keď som viezol kamošku spravil som viac chýb ako v autoškole. Stále ma buzerovala a mňa serie aj keď mamka buzeruje fotríka keď šoféruje. Keď veziem chalanov, kecáme o hovadinách, nezaujíma ich že občas dobrzďujem na poslednú chvílu, pri rozbehu zagumujem alebo sa rýchlo rozbieham. To je už sila zvyku jazdiť temperamentnejšie ako je zvykom. Len jedna baba sa nebála somnou jazdiť a moje schopnosti nekomentovala - moja bývalá.
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

misokgb napísal:Nie nie, nelepil som sa nejak extra, predsa len ma ta SPZtka odradila lepit sa ako zavodnik... Hacik bol v tom, ze so sebou mal aj svoju "kocku" a preco by on, king najvacsi pred svojou kockou mal ostat natrety 20 rocnym autom a 20 rocnym faganom? To bol ten dovod, pretoze ked isiel vedla mna, vobec sa nepozeral ani nic, dostalo ho to az potom ked som chcel zavodit... ;D
Neznasam take detiska ako si ty ... sory ... ale neviem co si chces dokazat. To ze sojmu autu vytacas na plna gule, a obehnes "porsche" pricom dobre vies ze keby na to auto dupol tak ta potrati aj keby nechcel ... v mojich oaciach by si bol vacsi frajer keby si vysiel hore zasnezenou ulicou bez toho aby ta tlacilo 5 ludi .....
Napísať odpoveď