da sa dako vyuzit popol z pece z cisteho dreva
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano da sa ..... postup ja takyto .... naprv ho cez soxlethov extraktor nechas vyluhovat ostane ti potas - k2co3 + nejake taksie kovy a taky borel ... toto neutralizujes kyselinou chlorovodikovou
rakcia k2co3+hcl ----- kcl + co2 +h20
mas roztok chloridu draselneho ktory sposobuje na synaptickych uzloch zastavenie prenosu vapnikoveho jonu presne neviem ale vysledok je infarkt pri podani intravenozne ....neviem mozes skusit vypit ci sa daco stane .... amerika to pouziva ako jedna z 3 ingedijencii smrtiacej iniekcie .... su v skutocnosti 3 nie jedna ....
mas roztok chloridu draselneho ktory sposobuje na synaptickych uzloch zastavenie prenosu vapnikoveho jonu presne neviem ale vysledok je infarkt pri podani intravenozne ....neviem mozes skusit vypit ci sa daco stane .... amerika to pouziva ako jedna z 3 ingedijencii smrtiacej iniekcie .... su v skutocnosti 3 nie jedna ....
-
zvonenie33
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
-
Stoporko
VIP
ved si prednedavnom pisal ze sa pouziva botulotoxin... ? nie ze by ta jedno alebo druhe nezabilo..gego napísal:prvy je rostok na uspatie pentonan sodny , druhy je neviem nazov ale nieco co zastavi dychanie , treti je kcl v extremne davke uvolni svalstvo a zastavi srdce
-
gego
Light Professional
kamo ser na to to bola ina tema tu sa bavime o popole a latkach z draslikom a o smrtiacich iniekciach nie o butulotoxine .....Stoporko napísal:ved si prednedavnom pisal ze sa pouziva botulotoxin... ? nie ze by ta jedno alebo druhe nezabilo..ono zabit cloveka nie je tak tazke...
cloveka nieje zabit tazke ale je ho zabit tazke tak aby netrpel to tazke
naroky
-musi byt taka aby netrpel odsudeny
-aby ju vykonaval niekto beznym ukonom ...lebsie stlacit tlacitko ako stlacit spust ... ( psychologia kata popravcieho )
-musi byt lacna ( neuveris ale je to tak )
tak najdi mi sposob ktory je lacny setri psychiku kata a je humanna .....nenejades ale ako vidim je to off topic tejto temy snad nam hojko prepaci mne sa ta debata o popravach zacala pacit ...
-
Martin44
Professional
Koho tu zaujímajú tie odborné sračky.gego napísal:ano da sa ..... postup ja takyto .... naprv ho cez soxlethov extraktor nechas vyluhovat ostane ti potas - k2co3 + nejake taksie kovy a taky borel ... toto neutralizujes kyselinou chlorovodikovou
Napísal si to jak keby to bolo neviem jak zložité s potrebou dokazovať si neviem čo a pritom zmiešaš jednu pi***** s druhou a nehaš to prefiltrovať a maš látku, ktorú keď pichneš do žily tak ti to zastaví srdce, lebo to zablokuje elektrické impulzy, ktoré srdce vysiela a preto bije.
-
Stoporko
VIP
veď o tom využití má na prvej strane mrte, čo ešte viac chceš napísať? Už vie že to má ako živočíšne uhlie, vyrobí si z toho mydlo a podobne... postupne prešla reč na smrtiace injekcie... pokiaľ to nejaký mod bude považovať za prílišný OT, tak to hodí dopreč... (asi ako aj tento príspevok
) a o honení si ega - to si strč za klobúk.
Nemám chuť sa teraz s niekým hádať. Pokiaľ chceš na tento post zareagovať, prosím ss
-
gego
Light Professional
ty si typicky priklad pokecovych obavovacov .... nepisu k tebe ale snazia sa kazdeho odbavit alebo odje*at ....a ked by som ta stretol vonka hlava dole a cumis do zeme .... pripadne by sa postavil na odpor ale po prvom vyje*** zube znova cumis do zeme a si ticho, lebsi pripad horsi reves a prosis aby som ta nechal ....nepis taketo pokecove sracky na normalne forum kde sa chcu ludia bavit o normalnych veciach ak chces lekcie odjebavania stretneme sa v miestnosti poprad na pokeci a tam ta odbavim aj ja ... pripadne si mozeme dat stretko aspon si ruky ponatahujem ...Martin44 napísal:Cez SS si honte ego vy dvaja, keď Vás to tak velmi zaujíma.
Pokial ako si povedal, téma je už bezpredmetná, tak s tebou súhlasím, že sa môže zavrieť.
-
gego
Light Professional
jednoooky je medzi slepimy kralom ..... nejdem predsa mlatit majstra sveta v karate ale iba majstra sveta v reciach mozno krk ma bujny ( podla tych reci ) alebo zvysok tela ochabnuty ... mozno sa mylim ale pripada mi ako z pokecu takych ako on je tam plno na nete husty vonka fasnu ... ale na nete zase husty vonka zase fasnu a potom pride tatko ... a vyhraza sa zalobami .....Shark NX napísal:Ale no ... zas to neprehanajme. To ze mas drsny avatar neznamena ze si kral. Vecernicek uz skoncil. Tak sup sup spinkat.
-
Martin44
Professional
gego napísal:ty si typicky priklad pokecovych obavovacov .... nepisu k tebe ale snazia sa kazdeho odbavit alebo odje*at ....a ked by som ta stretol vonka hlava dole a cumis do zeme .... pripadne by sa postavil na odpor ale po prvom vyje*** zube znova cumis do zeme a si ticho, lebsi pripad horsi reves a prosis aby som ta nechal ....nepis taketo pokecove sracky na normalne forum kde sa chcu ludia bavit o normalnych veciach ak chces lekcie odjebavania stretneme sa v miestnosti poprad na pokeci a tam ta odbavim aj ja ... pripadne si mozeme dat stretko aspon si ruky ponatahujem ...
Ak ti môžem odporučiť, tak si založ jednu tému pre chemiu a nezasieraj fórum.
Tvoje IQ mŕtva rybička poznámky nekomentujem.
To, že každé ráno dojíš kravy a kŕmiš prasce z teba neurobí búchača.