GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ok. Pýtam sa preto lebo som teraz naintráku a ťahám ju. Kcem si ju spáliť ale potrebujem si s ňou spáliť úplne všetko možné aby mi to fičalo, pretoŽe keď na vánoce pjedu home nebudem mať prístup k netu :)

Vidím že máte každý pekné maśiny. Fakt to tak nehorázne blbne? čiže na AMD Phenom 2.2GHz 4GB ram ATI HD 3870 512GB jednoduchonehrozí aby som to plynule pustil aspoň na medium?
A&nebudeto tým že máme neoriginál kópie? Ak to tu už bolo spomínané sry ale nejdem to celé prehľadávať

//ok ďakujem. A ešte ma napadlo či to hráte na Viste alebo XP. Ja mám Vistu 32bit so service packom 1
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

turtlak: to, ze policajt zoberie najblizsie auto nie je bug, ale zakon. Aj na Slovensku si povinny svoje auto odovzdat policajtovi, ktory ho potrebuje, vynimkou je iba pripad, keby mohlo dojst k ohrozeniu tvojho zivota alebo zivota tvojich bblizkych (ked napriklad vezies zraneneho do nemocnice). Takisto to maju aj v USA.
Inak k detailom: necakal som, ze mi to na 8600 GT pojde na max, ale cakal som, ze to bude vyzerat aspon tak, ako ostatne hry. Rad si beriem za priklad Far Cry 2 - nadherna prepracovana grafika, kopa objektov a hybe sa to krasne, GTA 4 ma akurat v dialke zopar budov, ktore su tvorene iba hranolmi a v blizkosti je niekolko objektov ako su auta a ludia, navyse vsetko je to s menej detailnymi texturami a aj tak to seka ako prasa. Typicky znak zlej konverzie, takisto tomu bolo aj v San Andreas.
lekoklatik: nejako ti to pojde, ale nikto nevie ako, pretoze je ta hra sprasena, takze mozes mat stastie a zahras si to na full alebo ti to bude sekat. Ale RAM mas dost, takze hlavny problem s nestihanim dotahovania by ta nemal trapit. Na games.tiscali.cz je o tom dost clankov, z nich som zistil, ze toto blbnutie a sekanie naplno postihuje aj drzitelov originalnych kopii.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

lekoklatik napísal:ok. Pýtam sa preto lebo som teraz naintráku a ťahám ju. Kcem si ju spáliť ale potrebujem si s ňou spáliť úplne všetko možné aby mi to fičalo, pretoŽe keď na vánoce pjedu home nebudem mať prístup k netu :)

Vidím že máte každý pekné maśiny. Fakt to tak nehorázne blbne? čiže na AMD Phenom 2.2GHz 4GB ram ATI HD 3870 512GB jednoduchonehrozí aby som to plynule pustil aspoň na medium?
A&nebudeto tým že máme neoriginál kópie? Ak to tu už bolo spomínané sry ale nejdem to celé prehľadávať

//ok ďakujem. A ešte ma napadlo či to hráte na Viste alebo XP. Ja mám Vistu 32bit so service packom 1
Mne to bezproblemov fici na notase Athlon X2 1,9, 2 GB ram, ATI HD 3200..
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

lekoklatik napísal:Vidím že máte každý pekné maśiny. Fakt to tak nehorázne blbne? čiže na AMD Phenom 2.2GHz 4GB ram ATI HD 3870 512GB jednoduchonehrozí aby som to plynule pustil aspoň na medium?
Pri tejto hre na plynule hranie nepotrebuješ nvidiu gtx 280,ale 4 jadrový procesor s čo možno najvyššími taktami,kedže máš 4- jadro,tak ti to pôjde dobre. Mne to na 2 jadre( 5600+) ide stále 22 fps,bez ohladu na ostatné nastavenia,takže škoda, hru si zahrám až v auguste,ked si kupim nový procák.
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

Cavte
ake mate skusenosti s tymi novymi ovladacmi od ATI? aj sa zvysil vykon? mali ze vraj opravovat chybu u kariet serie X1900 - blbnuce tiene...odstranilo sa to?
thx za odpovede
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

mam X1950XT @ XTX a vykon sa nezvysil, tiene blbnu stale (ani v release notes nepisu zeby to malo problemy s tienmi odstranit) bohuzial :(
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

patrick1 napísal:mam X1950XT @ XTX a vykon sa nezvysil, tiene blbnu stale (ani v release notes nepisu zeby to malo problemy s tienmi odstranit) bohuzial :(
jasne, ja som sa sekol ...
tie tiene by mal opravovat patch 1.1 a nie drivre...skoda no...
aj si si vsimol nejaky narast vykonu?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

uz by to chcelo patch...
pridavam nake pictures so zapnutym/vypnutym blurom (P)
a "autosculpt" ... paci sa mi, ako sa ohla a pokrivila strecha na tom aute
Prílohy
autosculpt.JPG
poff.JPG
P.JPG
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

ide dakomu ten novy driver od ATI 8.12 ktory ma zvyosvat vykon o niekolko fps ???? mne to nejde ... pripada mi to tak ze to este aj horsie...ja uz vazne neviem co ma toto ku*wa byt ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som to poobede skusal, neviem posudit ako to vyzera, kedze som to hral na 800x600 a vsetko na minime, no je to nehratelne, teda ako tak, ale pri akcii by to bolo nehratelne, navyse na takej grafike to hrat nemienim. PC mam E4500, 2GB RAM a 7900GT, cize stary hw, no ako vidim, asi nebudem cakat na prichod Mafie 2 a na Vianoce si darujem novy PC..., este nad tym musim popremyslat.
CyberSPB
Light Expert
Light Expert

Pomoc

Príspevok od používateľa CyberSPB »

Ahoj
naistaloval som gta IV spustil crack ale pri kliknuti na PLAY hodi hlasku ze chce update
tak kliknem na update ale nic sa nedeje
a ani na mrkvosfte nieje ten xliveredist.msi tvari sa to ako keby stranka nenalezena

dik za help
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

windows live mas ? lebo bez toho to nejde :)
Stefo1248
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Stefo1248 »

Prosim vas po dlhom case som rozbehal Hru,no stale neviem vyriesit problem s chybajucimi texturami, moje PC je INTEL P. e 6400 dual core,2,13Ghz,Ge force NX 7600GT diamond plus dual core,256mb,3GB ram.... pojde to ? alebo aspon ako tie textury rozbehat... :( :( dakujem za radi
ala666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ala666 »

a mne nechce vobec ist prihlasit do toho social clubu :x
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

ala666 napísal: a mne nechce vobec ist prihlasit do toho social clubu :x
netreba sa prihlasit. daj skip login..
CyberSPB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa CyberSPB »

->slavo<- napísal:windows live mas ? lebo bez toho to nejde :)
mam sa opakovat ?

pisal som ze naistalujem celu hru aj s live a chce to updatnut to iste ma odkazuje aj stranka gta
lenze na mrkvosofte to jebad link
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

newete preco mi to seka mam Windows XP Sp3 4GB ram graficku mam ATI HD 3850 1GB a procesor Athlon 64 3800+ 2.4 GHz poradte mi co mam robit mam aj najnovsie ovladace a stale mi to seka ked som v dome neseka ale ak vyjdem niekde na ulicu tak seka :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

dhodho3: Slaby procesor, grafika tiez nic moc.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

chalani tu je moja rada jak to rozbehate na 99% je osobne som tuto hru rozbehal na AMD athlon 3200+ grafike ATI radeon x1300/x1600pro/x1650series 512mb a 2GB ramke................. cize takto ...... dole pri hodinach si najdete ovladac vasej grafickej karty- idete na primarnu-3D settings-mipmapping- high performance.......toto mi odlahcilo grafu o 15% a ide to v poho na low detailoch ale radsej si dajte vsetko na high performance ide to este lepsie :wink:
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

ved grafiku som kupoval nedavno stala 4000 korun ci pana a us je slaba ???
Napísať odpoveď