To ze je toho plny pokec vieme ale toto nieje pokec tak sa podla toho spravaj.gego napísal:jednoooky je medzi slepimy kralom ..... nejdem predsa mlatit majstra sveta v karate ale iba majstra sveta v reciach mozno krk ma bujny ( podla tych reci ) alebo zvysok tela ochabnuty ... mozno sa mylim ale pripada mi ako z pokecu takych ako on je tam plno na nete husty vonka fasnu ... ale na nete zase husty vonka zase fasnu a potom pride tatko ... a vyhraza sa zalobami .....
da sa dako vyuzit popol z pece z cisteho dreva
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Stoporko
VIP
dpc, taká dobrá téma toto bola
došiel martin 44 a je to v (censored). Nikto sa doteraz na jej obsah nezťažoval, len zrazu vďaka jeho arogantným výrokom vzniká zbytočný flame...
návrat k téme - využitie drevenného popola : upchať ním martinovi44 ústa
teraz k veci: pokiaľ ho chcem použiť ako hnojivo - stačí len zakopať/zasypať zvonka koreňový bal/pôdu? Netreba niečím riediť, neutralizovať? Nechcem aby mi to rastliny spálilo, ono je to predsa len zásada.
návrat k téme - využitie drevenného popola : upchať ním martinovi44 ústa
teraz k veci: pokiaľ ho chcem použiť ako hnojivo - stačí len zakopať/zasypať zvonka koreňový bal/pôdu? Netreba niečím riediť, neutralizovať? Nechcem aby mi to rastliny spálilo, ono je to predsa len zásada.
-
gego
Light Professional
ano martinovi44 napchat do ust alebo lebsie do zil intravenozne .... netreba kamo netreba aj ked stare babky vapnia podu tak je to zasada a este horsia ako ten popol a neobsahuje zelezo mangan blabla bla ... ja ked som pestoval gandzu robil som to tak ze som miesal 80 % hliny a 20 % popola aby bolo homogenne ... latky sa vyplavuju ked polievas... haluze boli riade ..... garantujem ..Netreba niečím riediť, neutralizovať? Nechcem aby mi to rastliny spálilo, ono je to predsa len zásada.
-
Jeremy
Medium Professional
nie iba ako hnojivo
popol sa v stredoveku a staroveku pouzival aj ako
zubna pasta
popol mal v stredoveku vsestranne vyuzitie lebo ked si tak zoberete tak popol je uplne cisty. bez mikrobov a podobnych veci
popol sa v stredoveku a staroveku pouzival aj ako
zubna pasta
popol mal v stredoveku vsestranne vyuzitie lebo ked si tak zoberete tak popol je uplne cisty. bez mikrobov a podobnych veci