ČB laserová tlačiareň do 4000,-

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
filippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

ČB laserová tlačiareň do 4000,-

Príspevok od používateľa filippo »

Potrebujem poradiť (najlepšie z vlastnej skúsenosti), kde by som mohol zohnať najvýhodnejšie takúto tlačiareň, keďže ma už dosť štve neustále zasychanie atramentových náplní na mojej starej tlačiarni. :( Chcel by som, aby tlačiareň mala slušné parametre v pomere cena/výkon a nízke náklady na údržbu (toner), výdrž toneru min. na 1500 strán, prípadne aby sa toner dal renovovať. :) Lebo som čítal aj tu na fóre, že niektoré tonery obsahujú čipy, ktoré tlačiareň zablokujú po vytlačení určitého množstva strán.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z vlastných skúseností môžem odporúčiť HP LaserJet sériu.. momentálne mám lacnejšiu 1018ku a je to v pohode tlačiareň. V Tvojej cenovej kategórii by možno bola dobrá táto:
http://www.alza.sk/SK/laserova-tiskarna ... d85484.htm

Čo sa týka renovácie tonerov, tak doporučujem kupovať stále nové originálne tonery. S repasmi si iba dodrbeš tlačiareň...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Brm tak stym stebou nesuhlasim...urcite si tlaciaren nedodrbe (zato rucim ) ja pouzivam iba "renovovane"....doma si naplnim :) ... mam asi 10 tlaciarni a ziadny problem

a ktej tlaciarni co si odporucil....je to novy typ tonery do nej maju len 80 g prachu...takze ich treba dost casto menit. Skor by som sa priklonil ktej 1018 ma vacsiu vydrz a cenovo su skoro rovnako (myslim tonery repasovane)...
filippo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa filippo »

Ďakujem vám veľmi pekne za rady a čo poviete na túto? http://www.alza.sk/SK/konica-minolta-pa ... d80250.htm
Má možnosť pripojenia do siete cez Ethernet 10/100 Mb/s, Rozlíšnie 1200x1200 dpi a mala by fungovať aj pod Linuxom :)
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Tiez neni zla ale ta tlaciaren ma zvlast optiku a napln..takze dajme tomu ked sa nic nestane s optikou tak kezde tri naplne new optiku... a preratat si to uz musis sam ci sa ti to oplati...keby potrebujes tonery obrat sa namna :wink: vsetko mame...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

za 4000 sa da uz kupit multifunkcna laserova tlaciaren (datacomp.sk), HP by som nekupoval, vzdy to boli tie najchujovejsie tlaciarne.

btw, co hovorite na samsung scx-4300? frajerka to asi kupi na obcasnu tlac. oplati sa?
Napísať odpoveď