Need for speed UNDERCOVER
Táto hra ma dost rozbúrila,fyzika hry je doslova na 0.
Rýchlostou okolo 280 km/h nabehnem do steny,kapota v háji,rozbitý motor,nárazník dole,otocím sa na cestu,a auto ide takou istou rýchlostou dalej.
Za volantom sedí muz,ktorý je doslova "pripecený" k sedadle,ked zakrutim volantom dolava,sedí normalne,on volantom nehýbe.Ok.
Policajti,idem rýchlostou 320 km/h,policajt ma v pohode s tým najlacnejsim autom dobehne.Este dalsi problém s policajtmi,idem si sprint v pohode,a uvidím policajta,zacne ma nahánat,po pri tom,asi dalsich 7 áut este vedla mna,co idu rýchlostou asi okolo 250 km/h,ale ich samozrejme nezacne nahánat,len mna.
Dalsie,idem si po ceste,a z nicoho nic policajt len tak predo mnou sa objaví,z nicoho nic.
Co sa týka deju,je dost dobre urobený,grafika sa mi moc nepáci,bezí mi to na full grafike a nic,pri vacsej rýchlosti to vyzerá,cele zlté ako keby som bol od slnka asi 2metre,belasé hov..o,dá sa to dost dobre hrat,treba nervy na to.
Moje hodnotenie je asi 6/10.
Rýchlostou okolo 280 km/h nabehnem do steny,kapota v háji,rozbitý motor,nárazník dole,otocím sa na cestu,a auto ide takou istou rýchlostou dalej.
Za volantom sedí muz,ktorý je doslova "pripecený" k sedadle,ked zakrutim volantom dolava,sedí normalne,on volantom nehýbe.Ok.
Policajti,idem rýchlostou 320 km/h,policajt ma v pohode s tým najlacnejsim autom dobehne.Este dalsi problém s policajtmi,idem si sprint v pohode,a uvidím policajta,zacne ma nahánat,po pri tom,asi dalsich 7 áut este vedla mna,co idu rýchlostou asi okolo 250 km/h,ale ich samozrejme nezacne nahánat,len mna.
Dalsie,idem si po ceste,a z nicoho nic policajt len tak predo mnou sa objaví,z nicoho nic.
Co sa týka deju,je dost dobre urobený,grafika sa mi moc nepáci,bezí mi to na full grafike a nic,pri vacsej rýchlosti to vyzerá,cele zlté ako keby som bol od slnka asi 2metre,belasé hov..o,dá sa to dost dobre hrat,treba nervy na to.
Moje hodnotenie je asi 6/10.
jj asi tak to vidim ako ssemtexx.... ked ma v 396 predbiehalo policajne SUV som myslel ze hodim notas z balkona.... okrem toho neratam to ze ked niekomu doknem do zadku ja tak jemu sa nestane nic a mna este rozhodi, ale ked niekto zozadu tukne do mna tak hodiny a neviem ktorym smerom mam vlastne ist.... atd atd... je toho plno... pribeh je sluny, grafika vynikajuca ale proste stale to je NFS....
Ja to bastim so vsetkym
zazmenejem sa nad tym ako niekto bazi za peniazmi a chce vydavat hry pomaly kazdy rok... a stoji to za hovno, ale tak ked som s tym uz zacala a nie je to az take hrozne tak preco nie 
Policajti su samostatna trieda, o tom sa uz ani viacej neda...
Ale inac musim povedat ze lepsie ako predosla hlupost co uz ani neviem ako sa volalla...
Policajti su samostatna trieda, o tom sa uz ani viacej neda...
Ale inac musim povedat ze lepsie ako predosla hlupost co uz ani neviem ako sa volalla...
-
Wishmaster
Medium Professional
undercover - nechapem co tam mam robit... absolutne...SSemteXX napísal: Dalsie,idem si po ceste,a z nicoho nic policajt len tak predo mnou sa objaví,z nicoho nic.
proste mna tato hra nejako nudi.. NFS MW sa mi paci ovela viac.. aj narocnostou hry, este aj po grafickeju stranke je to narocnejsie ako Carbon alebo Pro Street alebo toto...
a ohladom tych fizlov.. o mna stve na MW, tak je to nieco podobne ako u SSemteXX-a. Proste valim si to na svojom otunenom aute maximum co to da, vidim pred sebou nejake auto, zrazu ma majaky a potom uz ten spomaleny pohlad
-
tuespetrus
Novice
čaute, mám taký problém, pustím NFS a ked mi nabehne hra, tak začne sekať, ale nie klasické sekanie, ale vyzerá to ako keby mi odišla graf. karta. vyzerá to ako keby mi vkuse prepínálo medzi najnižším a najvyžším rozlíšením, proste to neviem opísať, nedokažem sa dostať ani do menu s nastaveniami grafiky, možno tak po 5 minutach sekani sa to podarí. na striedačku sa mi zobrazuje hra a čierna obrazovka. PC - pentium prescott 3,2GHZ, 1giga ram, ati x1650Pro, Vista SP1. na PC mi idú v pohode aj náročneješie hry ako je táto, takže fakt nechápem kde je problém. vie mi niekto poradiť? BTW na notebooku mam nainštalovaný ten istý NFS a ide bez problémov - NB - Core2Duo 2,1Ghz , 3giga Ram, Geforce 8400GS, Vista SP1