Chut k zrade
Chut k zrade
Asi si teraz myslite, ze pisem o dost nezvycajnej teme. Ale stala sa mi taka vec, s ktorou nutne potrebujem poradit.
Chodim do skoly, ale nie do tej istej triedy s jednou babou, s ktorou sa stretavam kazdy den, sme spolu strasne casto, chodievame spolu na akcie, LENZE, bere ma ako najlepsieho kamarata, kvoli jednej veci: raz som sa prilis venoval jednemu dievcatu, ale to bol este v tej dobe, ked som sa s tou spoluziackou ledva zoznamil a ona si ten okamih velmi dobre zapamatala, lebo ma videla, ako s nou flirtujem. Potom mi asi 5x dala na ICQ najavo, ze aka je blbana, ze je uz neskoro a pod. Tak som sa jej snazil povedat, ze o nic neslo, a ze chcem mat vztah s nou. Ale ona mi povedala, ze to chce cas. Lebo sa asi chuderka chce spamatat a dat si to do hlavy. Lenze uz dlhsi cas presiel a stale nevidim vysledky. Stale hovori o tom, aki sme super kamarati. A to mi uz leze na nervy.
A tu je teraz ten problem. Mam neuveritelnu chut pozvat tu babu, s ktorou som sa tak dobre zoznamil, na jednu akciu, kde sa bude nachadzat aj ta spoluziacka. Ale neviem, ci to bude spravne, lebo ta baba sa mi lubi tiez. Ale mam strasnu chut ukazat tej spoluziacke, o co mohla prist. Prosto chcem, aby zavidela. Ale asi som moc zly clovek, ked ma napadaju take veci.
Co si o tom myslite?
Chodim do skoly, ale nie do tej istej triedy s jednou babou, s ktorou sa stretavam kazdy den, sme spolu strasne casto, chodievame spolu na akcie, LENZE, bere ma ako najlepsieho kamarata, kvoli jednej veci: raz som sa prilis venoval jednemu dievcatu, ale to bol este v tej dobe, ked som sa s tou spoluziackou ledva zoznamil a ona si ten okamih velmi dobre zapamatala, lebo ma videla, ako s nou flirtujem. Potom mi asi 5x dala na ICQ najavo, ze aka je blbana, ze je uz neskoro a pod. Tak som sa jej snazil povedat, ze o nic neslo, a ze chcem mat vztah s nou. Ale ona mi povedala, ze to chce cas. Lebo sa asi chuderka chce spamatat a dat si to do hlavy. Lenze uz dlhsi cas presiel a stale nevidim vysledky. Stale hovori o tom, aki sme super kamarati. A to mi uz leze na nervy.
A tu je teraz ten problem. Mam neuveritelnu chut pozvat tu babu, s ktorou som sa tak dobre zoznamil, na jednu akciu, kde sa bude nachadzat aj ta spoluziacka. Ale neviem, ci to bude spravne, lebo ta baba sa mi lubi tiez. Ale mam strasnu chut ukazat tej spoluziacke, o co mohla prist. Prosto chcem, aby zavidela. Ale asi som moc zly clovek, ked ma napadaju take veci.
Co si o tom myslite?
Tu je to pekne zhrnuteVigor napísal:Dosad si do svojej situacie vysvetlivku zo slovnika zenskej reci ( "chce to cas" v kombinacii so "sme skveli kamarati" znamena NIE ) a zariad sa podla toho. Teda zbal tu druhu.
Podla nazvu temy by som to nenazval zradou. Vzbudenie akejsi mozno ziarlivosti u nej (spoluziacky) je silna zbran, skor ti ale tiez odporucim venovat sa tej druhej
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chut k zrade
Ty sa jej chces vlastne pomstit, aby zavidela, ze mas druhu holku, alebo chces len provokovat, aby ziarlila a konecne sa rozhybala. Lebo podla tej vyznacenej vety mi to pride skor na tu druhu moznost.GustavIV napísal:A tu je teraz ten problem. Mam neuveritelnu chut pozvat tu babu, s ktorou som sa tak dobre zoznamil, na jednu akciu, kde sa bude nachadzat aj ta spoluziacka. Ale neviem, ci to bude spravne, lebo ta baba sa mi lubi tiez. Ale mam strasnu chut ukazat tej spoluziacke, o co mohla prist. Prosto chcem, aby zavidela. Ale asi som moc zly clovek, ked ma napadaju take veci.
Co si o tom myslite?
-
Sagittarius
Guru
Re: Chut k zrade
Že priveľmi nad tým rozmýšľaš, priveľmi kombinuješ. Skús sa riadiť srdcom a ešte k tomu pridaj aj trocha racionality, lebo tá prvá asi nejaví záujem. Nechcem použiť, tú frázu, že nevie, čo chce, lebo ona asi práve vie aspoň, čo nechceGustavIV napísal:Co si o tom myslite?
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozvi tu na ktoru cakas a ked ti povie ved ja tam uz idem tak naco ma pozyvas tak jej povedz-" Ale chcem ci by sme tam isli spolu ako par a aj sa spolu zabavili."
Ked ta odmietne zbal tu druhu takymto istym stylom a mas pokoj, moze zavidiet kolko chce uz by som sa jej nejak nevenoval mozno az by sama prisla s nejakym napadom.
Ked ta odmietne zbal tu druhu takymto istym stylom a mas pokoj, moze zavidiet kolko chce uz by som sa jej nejak nevenoval mozno az by sama prisla s nejakym napadom.
podla mojho nazoru ju mozes v pohode pozvat tam kam chces..myslim si ,ze druhe dievca o ktorom si hovoril trpiet nebude (samozrejme zavidiet) ale kedze s nou nechodis tak jej to bude podla mna uplne jedno..hlavny si davaj pozor aby nahodou nevznikol nejaky konflikt a nebolo to este horsie ako to momentalne je..ja osobne by som tu babu pozval aj keby tam malo byt "spominane" dievca
Diki, taketo nieco som potreboval pocut. Ano, to je toho co sa bojim, ze to s tou spoluziackou dopadne tak, ze sa nakoniec ani bavit nebudeme.Kair napísal:podla mojho nazoru ju mozes v pohode pozvat tam kam chces..myslim si ,ze druhe dievca o ktorom si hovoril trpiet nebude (samozrejme zavidiet) ale kedze s nou nechodis tak jej to bude podla mna uplne jedno..hlavny si davaj pozor aby nahodou nevznikol nejaky konflikt a nebolo to este horsie ako to momentalne je..ja osobne by som tu babu pozval aj keby tam malo byt "spominane" dievca
to uz neries,kedze svoju polovicku mas..pochibujem ,ze sa s tebou bavit nebude,sice bude mat mozno nejake chvilkove odbdobie a nebude sa s tebou rozpravat..ale to po case prejde..len aby "spominane dievca" nespravilo nejake divadlo a nevznikol konfliktGustavIV napísal:Diki, taketo nieco som potreboval pocut. Ano, to je toho co sa bojim, ze to s tou spoluziackou dopadne tak, ze sa nakoniec ani bavit nebudeme.