Ahojte,
potrebujem urobit jeden projekt do skoly o nastrojoch na spracovanie databaz. Napr: MS Access a pod. Potrebujem o nich urobit len strucny prehlad, ako nazov, vyrobca, rok dokoncenia vyvoja, cena, strucny popis a tak. Viete mi nejake nastroje poradit?
Nastroje na pracu s databazou
Tak mozes postavit svoju pracu na tom, ze aj za malo penazi moze byt vela muzikymarat01 napísal:a vies mi dat typ aj na nejake komercne? Ja potrebujem urobit prehlad databazovych najstrojov podla platforiem, ceny, verzii, podpory atd.
Vies, co ma mozes ?!marat01 napísal:vyborne ked niekto usudzuje, co je zaujimavejsie... jedine co chcem pocut je konkretne nastroje, rozumy nepotrebujem... vdaka pato83
vyborne ked niekto usudzuje, co je zaujimavejsie... jedine co chcem pocut je konkretne nastroje, rozumy nepotrebujem... vdaka pato83pato83 napísal:Tak mozes postavit svoju pracu na tom, ze aj za malo penazi moze byt vela muzikyNastuduj si licencie jednotlivych rieseni, ako moze byt pouzivany sw, ci ho mozes pouzivat aj na zarobkovu cinnost atd. Urcite zaujimavejsie, ako ked to bude pocuvat ucitel uz x krat a to iste za svoju karieru.