Rada s outlookom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rada s outlookom

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ahojte mal som pomaly pc tak som ho preinstaloval všetko som zálohoval aj všetky maily tie súbory z C: document/ ja / local setting/ mkrvosoft / outlook a tam boli tie dve súbory dokopy mali asi 400 mb no mam som v tom outlooku asi cez 1000 mailov aj s prílohami potom som preinstaloval win a všetko podával všetko ide tlaciaren vsetko dal som naspat tie súbory no z tej zlozky outlook a ked som spustil outlook tak mi ukázalo síce všetko ale mali iba po datum 7.2007 a z roku 2008 ich nemozem ani za nic najist este otazka je mozne ze musím mat rovnaký outlook predtým som mal 2000 a teraz som dal 2003 hmm fakt neviem a tie maily mi treba ak mozte skúste helpnut prosím

//autoeditácia príspevku ( 11 Dec 2008, 21:12 )
Ludia to fakt nikto mi nevie / neche pomoct prosim vas :cry:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pokial viem, vždy sa kontakty/maily/čokolvek prenášali z outlooku cez export a následný import. Nejak som neštudoval štruktúru tých súborov, ale možno si na niektorý zabudol, prípadne ho nevie tá iná verzia outlooku správne celý prečítať. Ak si nechávaš kopie na serveri, môžeš ich nanovo stiahnúť. Ak nie, skúsil by som nahodiť office 2000 (kludne môžeš mať 2 rôzne office súčasne) a skúsil by som ich nakopírovať do jeho zložiek či sa tam zobrazia. Ak áno, vyexportuj a naimportuj do 2003
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no ok skusim inac mam dva subory s koncoukou .pst a maju do kopy 70 mb ja tu skosim ale bojim sa je mozne ze sa mohli stratit ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pozerám svoje súbory, a tiež mám dva s príponou pst. Jeden sa volá archive.pst a má 65MB, druhý je outlook.pst a má 59MB. Vypadá to tak, že si staré správy preraďuje do toho archive aby nemusel narábať s velmi velkým súborom. Ty si zrejme nakopíroval iba archive (alebo bol outlook.pst poškodený) Okrem nich mám ale aj iné súbory, a to extend.dat a Outlook.sharing.xml.obi

btw: nejak teraz nechápem. V prvom poste si spomínal 400 megový súbor, a cez 1000 mailov, v druhom zrazu píšeš že mali dokopy 70 MB (čo má skoro môj jeden a to mám len niečo cez 400 mailov)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jj maju 70 ako fakt sorry ja uz sa tak bojim ze som to zle napisal ano mam tam aj ja archives .pst a outlook.pst a ked som to dal tak iba po 2007 a 7 mesiac ja to nechapem
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

Jancuk napísal:jj maju 70 ako fakt sorry ja uz sa tak bojim ze som to zle napisal ano mam tam aj ja archives .pst a outlook.pst a ked som to dal tak iba po 2007 a 7 mesiac ja to nechapem
lebo si prekopíroval iba archív, takže naposledy sa ti to archivovalo v roku 2007, nabudúce použi možnosť export - import
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no skusil som to dnes aj do outlook 2000 a nejde to tak asi nic s toho jojj asi sa pojdem odstrelit dakujem vam obidvom za pomoc
Napísať odpoveď