Zháňam LG Prada - poraďte kde!

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
p0ki
Novice
Novice

Zháňam LG Prada - poraďte kde!

Príspevok od používateľa p0ki »

Pozdravujem Vás všetkých,

zrejme som sa neskoro zbadal, ale chcem sa opýtať, či je možné niekde zohnať tento kúsok. Oficiálne označenie znie LG KE850 Prada. Mám záujem ho darovať ako vianočný darček, už druhý týždeň zháňam a nemôžem zohnať. Slovenské e-shopy ho síce poniektoré (veľmi málo) v ponuke majú, ale keď napíšem, či je skladom, tak odpíšu, že nie. V ČR detto. Ale možno som slabo hľadal. Poradíte niekto nejaký fajn shop, prípadne nepredáva niekto z Vás? Mám záujem hlavne o nový neopotrebovaný kúsok, keďže to má byť dar. Origoš balenie a podobné veci. A nejaká slušná cena, lebo som ju našiel v ponuke TPD, kde ju predávajú za 20 tis, čo je prehnané, keďže už tá nová Prada II sa predáva lacnejšie.

Dík moc za odpovede ak nejaké prídu.

Majte sa
Schyl2o
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

skus pozriet mobil.sk
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

napriklad tu pisu ze ho maju skladom, ale moze to byt ako pises ty :? http://www.pixmania.sk/sk/sk/528543/art ... ierny.html
u nas ho skladom nemame
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Predrazena Pixmania. Nemas toto lespie KU990?? Lepsi fotak, viac pamete na uvod. Je to novsie a hlavne da sa zohnat pomerne lacno
http://www.gsm-shop.sk/mobil/lg/lg-ku990-viewty-cierny
A v bielom ho mas do 5 dni. :) Je sice o 5 stovak drahsi ale zato elegantnejsi.
p0ki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa p0ki »

vies co? Nie. Je to pre frajerku, cize vobec nejde o to ci to nejake parametre ma, ale ide o to, ze je tam ten napis Prada. Moja frajerka totiz tieto znacky, ako asi kazda zena, moze a ja som nic lepsie na tuto temu nevymyslel. Oblecenie si nedovolim bez nej a kedze chcem prekvapenie, tak ma napadlo toto. Je to aj prakticke, lebo mobil mat musi a moze si tvorit imidz na kavach so znamymi :) Rozumies. Vyriesim to tak, ze po to skocim do Madarska. Prisiel som na to, ze tam to predavaju uplne bezne a za dobre ceny. Dokonca ani Rakusania to nevozia a ked, tak za neprimeranu cenu. Ale diky za fajn poradenie.
Napísať odpoveď