open gl

Informácie o software, ankety...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

open gl

Príspevok od používateľa gm4n »

chcem sa spytat ci sa da niekde stiahnut openGL, lebo mi vsetky aplikacie ktore ho potrebuju vipisuju ze: no support for compressed textures in opengl. Viem ze je to integrovane v ovladacoch od grafiky ale ked som mal 8.9 verziu tak mi vsetko islo akonahle som stiahol 8.10 tak nejde ani 8.12. iba ked tam zakladne drivery z CD a skusal som aj vsetky odinstalovat a dat 8.9 a uz ani tie nesli. potrebujem preto to z niekadial stiahnut lebo zakladne drivery su dost stare a na tych novych mi isli hry lepsie.

Mam AMD athlon 3200+ 2.2ghz takt na 2.67ghz. DDR1 1.5 gb. ATI x1950PRO 512mb tiez pretaktovana, teplota 35° C v zatazi. THX za dobru odpoved
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Skusal si omega drivere ?

Pripadne vyhladat error message co ti hadze s nazvom tvojej grafiky?
gm4n
Medium Star
Medium Star

re

Príspevok od používateľa gm4n »

skusil som nainstalovat ten omega driver ale po restarte mi to hodilo 4bit farby. ako uz vazne newiem co s tim robit. skusal som a na viste mi to ide v pohode ale tak ja potrebujem xp
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Skus driversheaven.com forum, ci nema niekto podobne problemy a ako to riesili ludia. Ako som povedal pred tym, velmi nepravdepodobne budes prvy a ak ano, skus to tam, mali by ti poradit.
Napísať odpoveď