web stranka
-
vix
Expert
- Kontaktovať používateľa:
web stranka
CAWTE.Spravil som si web. Potom si si vytvoril v photoshope vzhlad ale ked ho dam na stranku vyhodi mi toto.
-
audiotrack
VIP
vypadá to ako nejaké free služba kde si môžeš vytvárať stránky (nedávno tu bol link, už si ho nepamätám, ale vypadalo to takto nejak). Predpokladám ze tej hlášky že umožňujú importovať vlastný skin, no podla toho čo sa tam píše má byť ten skin v xml forme a zazipovaný. Ty tam skúšaš hodiť png súbor, tak je logické že ti to nevezme. Niekde tam musí byť písané akú štruktúru to xml má mať, a ak s tým nevieš rady, radšej využi jeden z nimi definovaných skinov.
-
fikotek
King
Ano je to sluzba webnode .. delas chybu v tom ze zabalis tu slozku kterou sis stahl ale to je spatne .. musis tu slozku otevrit a oznacit vsechny ty soubory "jakoze zamodrit
" a potom to vsechno dat zabalit a uploadnout
takhle ti to bude fungovat.
To co mas na tom obrazku v te priloze je uplne spatne !! Jak sem rikal musis tam uploadnout celou tu slozku. Takze koncovka nebude neco.png ale neco.zip
Kdyby neco nefungovalo tak mi napis.
To co mas na tom obrazku v te priloze je uplne spatne !! Jak sem rikal musis tam uploadnout celou tu slozku. Takze koncovka nebude neco.png ale neco.zip
Kdyby neco nefungovalo tak mi napis.