VŠ prijímačkové testy z matiky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VŠ prijímačkové testy z matiky

Príspevok od používateľa weronyka »

hľadám nejaké stránky, odkiaľ by som si mohla stiahnuť prijímačkové testy z matiky na ktorúkoľvek VŠ... súrne potrebujem, krásne poďakujem... :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie je matika ako matika. Napríklad ak ideš na ekonomiu, tak tam bude určite nejaká štatistika, kým my na informe sme mali diskrétku, niekde na architektúre bude určite zas iná... Tak jasne napíš čo hladáš
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

audiotrack napísal:nie je matika ako matika. Napríklad ak ideš na ekonomiu, tak tam bude určite nejaká štatistika, kým my na informe sme mali diskrétku, niekde na architektúre bude určite zas iná... Tak jasne napíš čo hladáš
jasnejšie to napísať neviem, keď ani nám nebolo jasne udané... profesorka nakázala riešiť 30 príkladov do mesiaca z nejakých testov, či kníh na vysokoškolské prijímačky, má to v paži, pre akú VŠ boli určené... tak asi toľko... potrebujem len nejaké príkladíky... prooosím... :)

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 17:00 )
Stopa napísal:tu mozes najst testy na ZU http://fria.kst.fri.uniza.sk/index.php? ... categID=92
ďakujeeem, niektoré príkladíky mi prišli vhod... :)
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

toto ti bude stačiť celkom z tej ŽU, audiotrack tu písal o tom, že matika na každej výške je iná, čo je pravda - podľa zamerania, ale prijímačky sa robia zo stredoškolskej matiky a ta je skoro všade rovnaká :wink:
dulli
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dulli »

nemá niekto testy na Farmáciu v Brne??? Veterinárna a farmaceutiská univerzita.... bol by som veeeeľmi vďačný... PLS pomôžte mi
Napísať odpoveď