hmm LG su neni zle TV ale neviem ci by som niekedy kupil LG.. aa ten Samsung ten som predvcerom videl v obchode a celkom sa mi dost pacil aj obrazovo aj dizajnovo musim povedat ze za tie peniaze dobra plazma.. ja osobne by som bral Samsung..
Podľa mňa je to jedno, či si kúpiš LG alebo Samsung, veď to sú v súčasnosti popredné značky svetovej elektroniky a tam už nemôžeš jednoznačne povedať, že Samsung je lepší alebo naopak...Vyber si podľa toho, ktorý sa Ti viac páči
Tak dnes som videl ten LG 42PG6000, a tak na mňa zapôsobil, že si ho určite objednám. V miestnom obchode ho majú za 622 Eur, čo je bezkonkurenčná cena oproti ostatným modelom
/Má rovnaké parametre ako ten Samsung, ale je oproti nemu približne o 50 Eur lacnejší. No nekúp to!
Pilifo, fortes poradim vam lepsi shop http://www.pcmania.sk/zbozi.aspx?skup=1 ... 0EU&desc=0
... rodicia brali teraz tiez odtial, v tej cene mas dovoz za free do 48 hodin (btw, dovoz inak stoji par eur)
... co som popozeral mrte stranok s plazmamy a lcd tak tu su najlacnejsie, staci vybrat
... nemate za co
Tak je to tam lacnejšie, ale v prípade reklamácie by to boli zase ďalšie opletačky - balenie, posielanie,...Neviem, či sa to tých 40 Eur, čo je rozdiel, oplatí
Je jedno ktory vezmes, ja mam doma LG v praci Samsung a je to uplne jedno, obidva su rovnako kvalitne a dobre. Akokolvek sa rozhodnes nic tym nepokazis.