SAD - Čipová karta
Myslim, ze to tlacivko najdes na kazdej SADke pri okienku. Ja som normalka prisiel na SADku zobral si papier, siel do skoly potvrdit, vratil sa, dali mi dalsiu nalepku (predlzoval som si karticku), lenze som sa stahoval tak mi menili aj vrch. Dal som im fotku, obciansky. Do 20 minut som uz siel domov s novou kartickou na studentsky.
// Pre tych co maju ISIC karty, vraj od dneska neplatia zlavy v autobusoch na ne. Aspon to mi bolo povedane, ked som sa zhovaral so znamim, co je autobusar
// Pre tych co maju ISIC karty, vraj od dneska neplatia zlavy v autobusoch na ne. Aspon to mi bolo povedane, ked som sa zhovaral so znamim, co je autobusar
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
budem fakt vdacny .... moj mail je [email protected]paradajka napísal:dam to naskenovat dnes ak chces daj mail a ti to poslem
-
kukiak
Addict
http://www.sadzv.sk/?id_menu=6050&firmy ... ska_flag=0 Tu su tie tlacivka
-
refr0
Star
uz som to nasiel.. http://www.sadtn.sk/cms_object/file/188 ... ie_dck.pdf
-
aughostino
Medium Professional
-
DanielDevil
Addict
Potrebujem poradiť.
Keďže od januára prechádzame na €, rozhodol som sa, že v busoch už budem platiť len elektronicky.
Chcem sa Vás preto opýtať, čo preto mám urobiť.
Som študentom TUKE, takže mám ISIC, a bol by som najradšej kebyže platím s ním... (elektronická peňaženka)...
Ale trochu nerozumiem tomu systému. Keď si "nabijem" ISIC napríklad u dopravcu EUROBUS, a náhodou niekedy budem cestovať autobusom ktorý patrí napríklad SLOVAKLINES... budem schopný platiť ISIC-om??
Teda, či mi čítačka strhne peniaze, aj keď som si ISIC dobil pri spoločnosti EUROBUS?
Keďže od januára prechádzame na €, rozhodol som sa, že v busoch už budem platiť len elektronicky.
Chcem sa Vás preto opýtať, čo preto mám urobiť.
Som študentom TUKE, takže mám ISIC, a bol by som najradšej kebyže platím s ním... (elektronická peňaženka)...
Ale trochu nerozumiem tomu systému. Keď si "nabijem" ISIC napríklad u dopravcu EUROBUS, a náhodou niekedy budem cestovať autobusom ktorý patrí napríklad SLOVAKLINES... budem schopný platiť ISIC-om??
Teda, či mi čítačka strhne peniaze, aj keď som si ISIC dobil pri spoločnosti EUROBUS?
Mno, tak ja mám ten problém, že do Ke cestujem s busom SLOVAKLINES a domov EUROBUSmi-chau napísal:Pokial viem tak kazda firma ma zvlast kredit. Preto je najrozumnejsie dobijat len tou firmou, kt. cestujes najcastejsie.
ok, thx. Takže ak nabijem ISIC u dopravcu EUROBUS, tak môžem cestovať aj s dopravcom SLOVAKLINES, áno?Juicy napísal:Ja som tiez studentom TUKE a chodim do skoly SAD PO,Eurobusom,HE SAD, Bus Karpaty a vsetkym co ide cez moje mesto. Nikdy som nemal problem aby citacka moj ISIC nevzala. A samozrejme nabit ho mozes na SAD alebo priamo v hociktorom buse.
myslim ze tieto spolocnosti nepouzivaju kredit - ale mozno sa mylim.
Inak teraz posledne sa cipova dost oplati kedze prichadza euro - niesu take problemy na cipke sa ti to same prehodi na erua a okrem toho dost lacnejsia je cesta. U nas v BB to je uz rozdiel
dospely: 18 cash - 13 cipova
polovicny: 12 cash - 6 cipova atd... slusny rozdiel
Inak teraz posledne sa cipova dost oplati kedze prichadza euro - niesu take problemy na cipke sa ti to same prehodi na erua a okrem toho dost lacnejsia je cesta. U nas v BB to je uz rozdiel