c-09: No rozbehat by si to mal, ale ako ti to pojde, to ti povedat neviem, pretoze tato hra si ide vsade inak.
Ohladom SP3, bolo tu uz viackrat omielane, ze ti sp3 netreba, staci prepisat registre.
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter.
Step 2: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Windows"
Step 3: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 4: Close.
Step 5: Restart windows (but in most cases an explorer restart will do).
prosim vas ako mam zadat dohry cheat GTA-555-0100 (zbrane zdravie) ked asmi da volat ale mozem zadat len cisla cize to vizera ako 5550100 nwm si stym dat rady
Ani ja. Tie textury vypadavaju este viac ako pred tym. No parada. Chvalabohu ze som si nekupil originalku. A to som ju uz drzal v ruke ze si ju idem kupit ale potom si vravim najprv stiahnem ak to bude OK potom kupim.
no moje dojmy akurat mi to dali naviac 5fps cca...aspondaco sice som cakal viacej...nastavenie uz nemusim stale menit uz ostatnu tie ktore si nastavite...jedine co ma sere ze ten ovladac na ati mi nepridal ziadne fps...mohlo to ist este krajsie....ale to uz by somasi vela chcel...
GheTTo napísal:no moje dojmy akurat mi to dali naviac 5fps cca...aspondaco sice som cakal viacej...nastavenie uz nemusim stale menit uz ostatnu tie ktore si nastavite...jedine co ma sere ze ten ovladac na ati mi nepridal ziadne fps...mohlo to ist este krajsie....ale to uz by somasi vela chcel...
mas original ci crack ? ak crack, tak aky si tam dal na ten patch ? obycko, to co tam bolo aj pred tym ? mne to nejde s razorom ale s fedorom a pritom maju rovnaky zaklad... no nic
AXO napísal:mas original ci crack ? ak crack, tak aky si tam dal na ten patch ? obycko, to co tam bolo aj pred tym ? mne to nejde s razorom ale s fedorom a pritom maju rovnaky zaklad... no nic
no ono ja som tam mal razor crack dal som tam patch a pustil som to a slo to...skus to cracknut patchnut a resetnut co to spravi
Ja som dal patch a asi to ma dalsiu ochranu lebo blbne mys... pohlad stale ide uplne dole a neda sa hrat...
a mal som iny crack... teraz som dal razor a vypisuje mi fatal error ws 10