Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
vnútro (nemusí mať zrovna extra pompézne orgány):
1., zdravý humor
2., štipka inteligencie
3., chápavý
4., aby sa vedel prispôsobiť
5., aby mal vlastný názor
6., aby som cítila, že som pre neho dôležitá
7., aby bol zároveň aj mojím najlepším priateľom
8., aby som sa mohla na neho spoľahnúť
9., aby mi dával pocit bezpečia
10., trošku by nezaškodilo ani racionálneho zmýšľania
10., aby nebol dokonalý a veľa veľa iných...
vonkajšok:
1., žiarivé očká
2., pevné stehná a ramená
3., pekný krk zozadu
4., vyšportovaná hruď (nie je podmienkou, no imponovať to vie poriadne...
) a bla bla bla...
DôLEŽITÉ: vyžarovanie, ktoré z neho sála... pozor páni, je to vaša silná zbraň (hlavne pri tej povestnej iskre, ktorá by mala preskočiť), tak bacha na ňu...
1., zdravý humor
2., štipka inteligencie
3., chápavý
4., aby sa vedel prispôsobiť
5., aby mal vlastný názor
6., aby som cítila, že som pre neho dôležitá
7., aby bol zároveň aj mojím najlepším priateľom
8., aby som sa mohla na neho spoľahnúť
9., aby mi dával pocit bezpečia
10., trošku by nezaškodilo ani racionálneho zmýšľania
10., aby nebol dokonalý a veľa veľa iných...
vonkajšok:
1., žiarivé očká
2., pevné stehná a ramená
3., pekný krk zozadu
4., vyšportovaná hruď (nie je podmienkou, no imponovať to vie poriadne...
DôLEŽITÉ: vyžarovanie, ktoré z neho sála... pozor páni, je to vaša silná zbraň (hlavne pri tej povestnej iskre, ktorá by mala preskočiť), tak bacha na ňu...
-
Grosay
Star
Vzhlad:
- pekne, udrziavane telo, prsia tak akurat (ani male ani prilis velke), na vlasoch nezalezi - dlhe, kratke (nie holohlava alebo ostrihana masinkou a ine extremy), krasny okruhly zadocek, pritazliva tvar, nie zmalovana ako papagaj.
Spravanie:
- mila, zhovorciva, blazniva, vtipna a aby sa slusne vyjadrovala. Neznasam hresenie u dievcat.
- pekne, udrziavane telo, prsia tak akurat (ani male ani prilis velke), na vlasoch nezalezi - dlhe, kratke (nie holohlava alebo ostrihana masinkou a ine extremy), krasny okruhly zadocek, pritazliva tvar, nie zmalovana ako papagaj.
Spravanie:
- mila, zhovorciva, blazniva, vtipna a aby sa slusne vyjadrovala. Neznasam hresenie u dievcat.
-
audiotrack
VIP
hlavne povahu, musí byť vtipná, inteligentná a milá. Z fyzického hladiska si najskôr všimnem tvár (čo je logické, tú predsa vidno aj v zime keď je naobliekaná
) a samozrejme že ako každý zdravý chalan sa pozrem aj na časť od krku dole. A na ženách sa mi páči keď majú v nose ten taký maličky piercing a nepáči sa mi tá dnešná móda so slnečnými okuliarmy čo zakrívajú pol tváre.
Mala by ma zaujat vyzorom a povahou hlavne. Co sa vyzoru tyka tak o farbu vlasov nejde, aj ked uprednostnujem viac brunety ako blondinky. Dobry zadok, peknu tvar, oci a usmev. Inteligencia, chapavost a podobne veci su samozrejmostou. Skor by som tieto vlasntosti porovnaval k mojim, ale teraz v rychlosti ma nenapada. Na to musi byt dana chvila a po chvile zistim ci sa mi paci alebo nie. 
zabudol si napisat podstatnu vec, prasok do peciva, ale pozor s touto ingredienciou nanajvys obozretne, nechceme predsa aby bolo "cesto" rozkysnutequancej napísal:musi byt zaujimava vzhladom: uprimne oci, sibalsky usmev, krasny zadocek.
este by som dodal stipku inteligencie, za lyzicku sarmu, dusok racionality a je navarene
a musi byt zdravo protivna