takze hodil som novy patch a jedine co som zistil , je ze sa trosku zlepsila viditelnost do dialky a FPS mi vystupilo z 21 na 32, ale ked facham cez krizovatku alebo utekam a na ulici mrte ludi tak fps zase padne na 21-23, tak ale uz to nejde nizsie ako 21. Takze celkom v pohode , nastavenie medium- high na 1440x900 @60Hz
brm napísal:Blackburn.. skús sa s nami podeliť o vzorec, na základe ktorého si došiel k číslu 89%..
prestuduj si fora napr. gtaforums.com a zistis nakolko mas okolo 7300 prispevkov by si mohol vediet kde hladat statistiky, alebo akym sposobom googlovat
rád by som vedel,že či patch rieši optimalizáciu hry,ale konkretne na CPU AMD Athlon X2,pretože 22 FPS je pre mna nehratelné, ale aj tak asi pochibujem,že ano,pretože by to za cca týžden nemohli stihnúť,to by bola robota aspon na 3 mesiace.
Blackburn.. tak skús hodiť aspoň jednu štatistiku.. skúšal som teraz google, ale s heslom 89% mi nič nenašiel.. a dal som to aj vyfiltrovať iba na stránku gtaforums.com
brm napísal:Blackburn.. tak skús hodiť aspoň jednu štatistiku.. skúšal som teraz google, ale s heslom 89% mi nič nenašiel.. a dal som to aj vyfiltrovať iba na stránku gtaforums.com
cawte, co vsetko potebujem mat nainstalova k hre??
Razor1911 pise ze staci Install game, including rockstar social club and xlive, ale urcite je tych blbosti viac aby som hru pustil myslim ze nejaky Microsoft framework ci co.
diky
fifty88 napísal:cawte, co vsetko potebujem mat nainstalova k hre??
Razor1911 pise ze staci Install game, including rockstar social club and xlive, ale urcite je tych blbosti viac aby som hru pustil myslim ze nejaky Microsoft framework ci co.
diky
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 21:06 )
no a prosim vas co mam zrobit ked mam cesku verziu visty a ako tam mam dat sp1 ? plz poradte ale ne ze musim preinstalovat win