V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Hehe.. hej, ani ja som dlho čierného scouta nevidel, stále iba strieborní scouti behali po cestách. Dokonca aj majiteľ tohto auta (asi zaťažený na čierne oktávie, pretože predtým mal čiernu Octaviu I 1.8T 110kW hatchback) nevedel, či sa to robí v tomto farebnom prevedení, musel sa pýtať až v obchode. Dokonca pred niekoľkými mesiacmi som aj na googli hľadal fotku čierneho scouta a akosi som tiež nenašiel. A paradoxne teraz na jeho ulici parkujú hneď traja čierni scouti.. :)

K tomu riadeniu sa Ti veľmi nevyjadrím.. podľa mňa primerané, ale ako som písal, ja to môžem porovnávať iba s Fábiou.. ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som odjazdil zopar aut a nezdalo sa mi dake citlive v tej octavke v porovnani s tymi ostatnymi, je trosku volnejsie, ale nie je ako dvojokruhove servo vo fiate :) mne vyhovovalo v plnej miere
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nepamatam aky rocnik ale neaky z tych prvych JEEP CHEEROKE ppci auto hocil som nabral par krickov ale tak super sa mi nanom islo
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

naj auto je u mna co som jazdil BMW 528iA vo full vybave (chyba TV a navi), proste sranda auto, 193 koni je 193 koni :twisted:
a ako povedal brm, rozbehol som sa a ono to islo viac ako 100 a to som nedupal na plyn, no ppc auticko
ale najlepsie na tom je ze je moje :twisted:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

528 bmw aj je?

//edit kobalt: predstav si, ze je a nabuduce namiesto posthuntingu si to za 3 sekundy najdi cez google
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

je, vyrabal sa medzi 1996-99
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

jj existuje :) mam rocnik 99 :) a tmavomodra farba (tusim orientblau ci tak nejak) ale niekedy vyzera ako cierna
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Včera som mal na šesť hodín k dispozícii Chrysler 300C Hemi a toto auto považujem v rámci sedanov za jednu z najlepších možností...... Porovnávať ho môžem s Audi A8 3,2 v ktorej som absolvoval dlhú cestu ako spolujazdec......
Rozmerovo sú si automobily asi porovnateľné, ale z hľadiska dizajnu tu víťazí jasne Chrysler....... Je to proste krížnik, ktorý vyvoláva u ostaných vodičov rešpekt a na diaľnici si to hneď hodili do pravého pruhu ako som sa objavil za nimi...... Auto je masívne, vyzerá to úžasne, ale výhľad z neho sa mi subjektívne zdal horší ako u Audi...... Výbava vozidiel zodpovedá cene..... U Audi som mal pocit takej pretechnizovanosti, u Chryslera mi to prišlo tak, že je to proste Amerika a tá musí byť zodpovedajúco vybavená (tiež mám Ameriku, Ford Scorpio, a teda som presvedčený, že istá úroveň komfortu do auta proste patrí).....
Audi.... komfort vynikajúci, ale subjektívne mi to pripadá také umelé, neprirodzené
Chrysler.... napĺňa moju predstavu klasického luxusného auta, ktoré sa nič nemusí hrať......
Porovnanie motorov je dosť komplikované, nakoľko predstavujú úplne inú "hmotnostnú" kategóriu...... 3,2 benzín u Audi je šesťvalec, 5,7 benzín u Chryslera zase osemvalec...... Logicky z toho vyplýva, že osemvalec má lepšie a kultivovanejšie správanie...... A ten zvuk.... :)
Tu by sa hodilo porovnanie s osemvalcom 4,2, ale v tom som nemal možnosť ísť...... Na motore 5,7 som bol doslova nadšený z ohromného výkonu a z toho, že tento výkon sa prejavuje už od najnižších otáčok...... Žiadne túrovanie motoru nebolo potrebné.......
Spotreba....... no....... kto si kupuje takéto auto, ten nad takýmito vecami neuvažuje...... Na diaľnici (trasa TN-BA, teda asi 115 km) pri pomerne pokojnej jazde stálou rýchlosťou 130 - 160 km/h s občasným obiehaním kamiónov plus s jednou ukážkou plného výkonu (ktohovie, možno aj sem na fórum chodí ten šašo v šiltovke, ktorý sa ma snažil obehnúť ako debil s vytuningovanou Ochcávkou TDi [s červeným íčkom]) sa spotreba ustálila na hodnote 10,8 litra..... Na taký objem to považujem za vynikajúci výsledok..... V meste do bolo horšie.....spotreba podľa štýlu jazdy skákala medzi 13 až 18 litrami.......
Takže celkové dojmy z tohto auta mám vynikajúce a pokiaľ budem mať voľného cca 1,5 milióna (čo tak skoro asi nebude :( ) tak by som si toto auto asi kúpil, nakoľko mne subjektívne plne vyhovuje a napĺňa moju predstavu o slovíčku AUTO.......[/i]
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To auto dokonale naplna myslienku slovneho spojenia pre niektore auta (povacsinou SUV) - nastavec na penis
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

t0m4s3 napísal:To auto dokonale naplna myslienku slovneho spojenia pre niektore auta (povacsinou SUV) - nastavec na penis
Zaujímavá úvaha, ale ako si na to prišiel????? To, že nejaké auto má silný motor a impozantný vzhľad už musí znamenať, že niekto si tým niečo kompenzuje???? Možno sú to Tvoje projekcie, ale čo sa napríklad mňa osobne týka, tak pre mňa auto znamená hlavne približovací prostriedok a vyžadujem od neho silný motor (hlavne kvôli dostatočnej rezerve výkonu), zodpovedajúci komfort (chcem si jazdu užívať a cítiť sa v pohode, nie byť vytrasený ako v nejakej Fabii) a vysokú mieru aktívnej i pasívnej bezpečnosti (to je myslím pochopiteľné).......

Apropos, a nebol si to Ty v tej spomínanej Ochcávke náhodou???? Lebo potom by Tvoj komentár dostal úplne iný rozmer......
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

O vacsine SUV suhlasim tomase, ale myslim ze Chrysler 300 a ese s Hemi motorom nesplna tak celkom definiciu nastavca. Je to proste obrovsky kriznik ciest na americky sposob. Auto musi mat trochu viac vlastnosti nez velkost a cenu aby splnalo definiciu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som mal moznost odviest za na Mercedes S320 CDI 4matic, r.v. 2008, zatial len taka slusnejsia nadstadardna vybava, coskoro by mali pribudnut AMGckove 19" kolesa a este dasie doplnky z AMG kitu... Auto fakt lahoda, pohodlne sedacky s odsavanim, vo vnutri svetlohneda koza s drevom, proste krasa. Radost mat take auticko.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sedacky s odsavanim? To co je? :shock:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To su sedacky, ktore maju odsavanie vzduchu, kedze na kozenych sedackach sa ti poti zadok. No a tie sedacky ti odsavaju vzduch a teplo zo zaparenej rite :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Za chvilu ta tie sedacky budu za jazdy asi aj strihat... :surrender:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

viem ze napr. BMW (o.i.) robi vyhrievane a ventilovane sedacky, ale nepocul som este o odsavani, viem ze fukali chladny vzduch... co sa clovek nedozvie :P este nech daju do priplatkovej vybavy filter fazulovych a inych plynov a pouvazujem nad kupou :D
Kair
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kair »

no tak moje prvo auto v ktorom som sadol za volant
http://www.synlube.com/images/Skoda_Fav ... -_1988.jpg
vtedy som bol este maly chlapec presnejsie mal som 16..tak nejak
postupne ked som dovrsil 18 a spravil si vodicak tak som "favorita" vymenil za samozrejme lepsie auto http://www.aaapremiumauto.cz/sk/chevrol ... _premium=1, ktore patrilo rodicom a dali mi ho
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak spam som vam tu trochu premazal a Kair-ovi som dal namiesto VT favorita normalneho :)
A aby som tu nebol OT, tak sa pridam s tym, ze asi pred 2ma mesiacmi som sa viezol v Mkovom Mercedese, specifikacie neviem :)
Bolo to nieco taketo: http://www.carbuyersnotebook.com/archiv ... _ML500.jpg
spermia
Light Star
Light Star

:)

Príspevok od používateľa spermia »

Mercedes G55 AMG
Jaguar XKR
BMW 760Li

brigada v drink taxi :)
Napísať odpoveď