GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shwollo »

nedá sa nejako vypnúť, aby sa mi po každom zapnutí PC nezapínal Rockstar games social club?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pravý klik na ikonku Rockstar social clubu v task bare vedľa hodín.. a tam zruš zaškrtnutie "Run when Windows starts"..
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Cawte. Neviete teda nikto poradit co mozem mat s tymi vlastnymi mp3? Skusal som vsetko ale stale to nefunguje. Postupoval som aj podla tohto ale nepomohlo: http://www.gta.cz/gta4/index.php?clanek=134
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Eur0 »

pls help regol som sa http://www.live.xbox.com a na game for win. live ma nejde prihlasit v com to moze byt??
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

Neviete niekto poradit? robil som misiu "Photo shoot" kde som mal odfotit a zabit gangstrov, tu som splnil, potom mi zavolal Playboyx ze som splnil misiu ale v tom okamihu ma presiel nejaky borec na aute, co ma zabilo :evil: a ukoncilo telefonat, vravim si ze OK lebo misia sa tvarila ako splnena a tak som zacal robit dalsiu misiu "Final Interview" od Francisa, kupil som si oblek, kravatu, topanky, siel odklepnut mail a poslat ziadost. Podla videi z netu a navodov mi mali z tej firmy Lawyers zavolat, ale hram to uz 3 hodiny a nikto nevola, medzitym som spravil vsetky vedlajsie misie a nemozem pokracovat v hre. Ked zavolam do firmy tak sa ozve iba odkazovac, nemozem sa pohnut dalej. A co je zaujimave, ze ked ulozim hru tak pri loadovani pise misiu Photo shoot, ktoru som vlastne presiel.
Nemozem tu misiu ani pustit odznova lebo nemam ziadny save! :shock: najblizsi je asi o 12hodin hrania spat :( Neda sa misia nejaku hard-resetnut? Upravit save subor? Alebo nemate niekto save priblizne v 22-24% (teda niekde este pred tou misiou)
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

pita to odomna cdkey kde ho mam najst? mam original a v obale nikde nieje :(
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Pulpman napísal:pita to odomna cdkey kde ho mam najst? mam original a v obale nikde nieje :(
zadna strana manualu :roll:
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

kks ja som slepy :D dik
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

prosim poradte zaregistroval som sa tu https://socialclub.rockstargames.com a potom tu http://live.xbox.com prihlasi ma na obidve weby ale na game for wyndovs ee pls help
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

troska popracuj na tom pravopise (narazam na "vyndovs")
...popis to troska na gfw ta neprihlasi v hre?
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

jj v hre ma neprihlasi ani na ten stiahnuty program co som stiahlo game for win live v hre mi vypise toto cant connect to live you may be using a win. live id from a region that is not supported by live
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

to bude tym ze si si pri registracii do GfWL vybral Slovensko ktore neni podporovane :) treba dat UK alebo nieco take
Nymphador
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nymphador »

Ahojte,
prosim vas o hocijaku radu v com by mohol byt problem pripadne ako ho vyriesit.

Moj PC AMD athlon x64 5600+
GeForce 8600 GT 256 MB
2GB RAM
WIndows XP SP3 .net framework 3.5

Problem je ye hra mi isla v celku v poriadku hral som na 1024x768 a low detaily, ked som nainstaloval patch hra sice co sa tyka grafickej stranky isla plynulejsie ale pocas hrania zacne vzdy brutalne sekat z nicoho nic a musim ju restartovat. Niekedy to spravi hned pri starte inokedy o pol hodiny od spustenia napr. Prosim o radu

Dakujem
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

uz mi niekdo do boha odpoveda ci sa da prechadzat v budove Empire State Building alebo sluzi len na okrasu. A este ci sa mi to vyplati kupovat ked mam zostavu AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb DDR2 800mhz, MSI 8800GT OC 512MB, Vista 64bit, GeForce 180.84. Na ake detaily mi to pojde v rozliseni 1024x768?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jezis tak sa nevypytuj a stiahni si hru a zisti !
...myslim ze by ti to malo ist...
eject
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eject »

caute-tak uz sa mi to podarilo rozbehat-akurat,ze na tych novych ati driveroch sa mi nechyta smartdoctor=pise ze nenasiel graficku, takze karta je bez chladenia-neviete co s tym?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

cafte plz viete mi poradit s tymto :
kamosovy som dal na notebook gta IV....... idem ze to naistalujeme- a napise ze " system is incompatible with win %P neviete co to moze byt skusali sme vsetko stahnut NET.framevork 3.5 dalej vista SP1 potom ze ci tam nepojde XP tak sme stahli xp servise pack 3 ale to asi je jasne ze XP pack na vistu nepojde tak plz neviete poradit diki :cry: :cry:
Wonso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wonso »

no neviem ako vy, ale ja som po opatchovani nezbadal ziadne zmeny, stale mi to celkom dost trha na to aku mam masinu. Textury a render quality na medium, ostatne tak ako bolo. Nove ovladace mam, XP3 mam.

ASUS M2N XE, AMD Athlon X2 5400+, 2 Gb RAM, GeForce 9600GSO
eject
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eject »

neviete preco sa nechyta smart doctor po naistalovani novych driverov-pise po zapnuti pc: can not find grpahics card information , hra celkom slape-ale chladic cusi-neviete co s tym?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tak nakoniec mi ten patch pekne dod*bkal hru, sice zo zaciatku to ide dobre ale po chvili to zacne sekat jak maria padne to tak na 11-13 FPS
Napísať odpoveď