Gmail -neprihlasenie sa, neodosielanie mailov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...

Funguje Ti gmail v poslednych dnoch bezproblemovo?

Ano
36
71%
Nie
5
10%
nepoužívam gmail
10
20%

Celkom hlasov: 51

ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Gmail -neprihlasenie sa, neodosielanie mailov

Príspevok od používateľa ppt »

Ahojte,
nezaznamenali ste nahodou v poslednom obdobi (maximalne tyzden dozadu) nejake problemy s gmail.com? Totiz mne na nasej sieti akosi blbne. Bud mi nejde prihlasit sa, alebo nejde odoslat mail (vypise chybu pri zasielani emailu), pricom skusam rozne prehliadace. Mimo domacej siete, odkial to odosielam mi to funguje v pohode. Cize jedna moznost je, ze nastali nejake zmeny v nastaveniach mojeho providera a nieco tomu blokuje spravne fungovanie gmailu.
Kontaktoval som vsak mojho providera a ten mi povedal, ze u neho by nemalo nic robit problemy, ze to bude zrejme na strane gmail.com.

Takze sa chcem spytat Vas, ci mate aj vy v poslednych dnoch podobne problemy ako ja (prosim zahlasujte v ankete a ak ma niekto taky isty problem, nech napise do temy).

btw. ked idem cez proxy, tak mi gmail funguje bez problemov :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ziadne problemy :) denne stadial posielam par mailov a najmensi problem :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no problemo :smt063
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tiez no problemo
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Takisto ziadny problem.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

funguje normalne a aj vacsie prilohy idu v pohode poslat
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vdaka, do temy piste prosim ti, ktori by mali podobny problem, pripadne maju navrh ako riesit moj problem. Zbytocne tu totiz bude kopa postov, v ktorych napistete "mne to ide". Skor by ma zaujimalo to, komu to nejde (ked vobec niekto okrem mna existuje - vlastne ano, existuje. Kamarat, ktory ma toho isteho providera a teda je na nasej sieti).
Este by ma mozno zaujimalo, kto zahlasoval za tu druhu moznost (je tam jeden hlas). Nech sa mi, prosim ozve a nech da vediet, ci omylom zaslal druhy hlas, alebo ci ma podobne problemy.

Neviem totiz, ci je chyba v mojej sieti a ak ano, tak aka. Mozno bol nejaky malilinky zasah do siete, ktory mi gmail takto znefunkcnil. No ak by take nieco nastalo, tak by sa mohol najst este niekto, komu by to taktiez neslo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pochybujem, ze niekto bude mat rovnaky problem, ked je to len na tvojej strane :) Ostatnym to ide do poody, takze chyba je u teba..:)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

me niekedy tiez dost blbne (ked mi vypadava upload) , ale staci nacitat textovu verziu ta ide vzdy
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Pochybujem, ze niekto bude mat rovnaky problem, ked je to len na tvojej strane :) Ostatnym to ide do poody, takze chyba je u teba..:)
To je jasne, ze ak to ide ostatnym, tak bude chyba u mna. Len kde. Mozno robil google nejake zmeny v kode (napriklad tie nove temy, alebo cokolvek ine), co moze v spojeni s nastavenim mojej siete robit problemy. Ale potom sa moze najst este niekto z inej sieti (ak ju maju rovnako nespravne nastavenu ako my), komu to tiez blbne. Moze, nemusi. Chcem najst jednoducho problem, kedze bez gmailu si neviem predstavit co robit. Mozem chodit cez proxy, ale nie cely zivot. :) Preto sa snazim najst vhodne riesenie.
A pochybujem, ze bude chyba v mojom PC, kedze mi to nejde nielen v nom, ale aj v dalsich dvoch nb, ktore pripojim cez toho isteho providera.

awtt: ako sa spusti cisto len textova verzia? :oops:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Kód: Vybrať všetko

https://mail.google.com/mail/h/
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Bohuzial, problem nevyriesilo ani pouzitie toho jednoducheho rozhrania. Ako by ste to riesili vy? Napisat mail do gmail? Je tam aj nejaka slovenska podpora? OMG, ale co im napisat? Ze mi nejde gmail a pritom kopu dalsim ludom to ide? Ma vysmeju :)

Netusim, ako to riesit... A cez proxy nemozem ist cely zivot.. :cry:
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

stahuj spravy a odosielaj pomocou POP3 cez nejakeho email klienta, napr outlook, tam som nezaznamenal nikdy problem
-MANeKEN-
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -MANeKEN- »

pouzivam mozillu thunderbird... nemam absolutne problemy. mozno by si mal skusit njaky takyto mail klient :idea:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Takze problem bol nakoniec v mojom routri. Stacilo zmenit hodnotu MTU v routri. Dnes sa mi ozval moj provider, ci mam este stale ten problem. Ja ze ano a po minute, kedy som mu dal pristup do mojho routra, tak mi to zacalo bezat.
:oops:

Takze dakujem vsetkym zucastnenym za pomoc. Keby mal niekto podobny problem, tak nech skusi tu hodnotu MTU. :P

(btw problem nebol len pri gmaily, ale aj s uploadom tak trosku, na niektore serveri sa spustil upload az po par sekundach, na niektore mi wobec neslo kopirovat cez ssh, proste take spomalene)
Jerrynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerrynko »

zatial som s nim problemy nemal nikdy
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Dnes mi nejde Gmail :cry: vobec...
skusil som IE a nacitalo... Neviem preco.. Z nicoho nic to nejde...
Najprv overuje zabezpecenie a ked dam povolit, tak ma hodi na prazdnu stranku kde je napisane
Moved Temporarily
The document has moved here.

A ked kliknem na here, tak mi len znovu ancita tu istu stranku.. Neviete niekto co s tym??

BTW, mam Operu 9.63
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čiže všade Ti to ide okrem Opery? Skús vymazať cache/dočasné súbory/cookies..
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

vymazal som cookies a ide to :) diky :)
aj ked som takyto problem nikdy nemal.. PC pouzivam sam.. a mam nastavene automaticke prihlasovanie na Gmail...
tak snad sa to uz nestane :)

:plus:
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa milosman1 »

ppt napísal:Vdaka, do temy piste prosim ti, ktori by mali podobny problem, pripadne maju navrh ako riesit moj problem. Zbytocne tu totiz bude kopa postov, v ktorych napistete "mne to ide". Skor by ma zaujimalo to, komu to nejde (ked vobec niekto okrem mna existuje - vlastne ano, existuje. Kamarat, ktory ma toho isteho providera a teda je na nasej sieti).
Este by ma mozno zaujimalo, kto zahlasoval za tu druhu moznost (je tam jeden hlas). Nech sa mi, prosim ozve a nech da vediet, ci omylom zaslal druhy hlas, alebo ci ma podobne problemy.

Neviem totiz, ci je chyba v mojej sieti a ak ano, tak aka. Mozno bol nejaky malilinky zasah do siete, ktory mi gmail takto znefunkcnil. No ak by take nieco nastalo, tak by sa mohol najst este niekto, komu by to taktiez neslo.
No ja viem raz mi to robilo,ale iba v Opere,neviem co pouzivas.No neslo to furt tak som ju preinstaloval aslo to normalne,pretoze mam 2 pc a na tom druhom to slo aj v opere aj v exploreri,no neviem.Skus potom preinstalovat explorer,ja viem,ze je to divne,ale mne to pomohlo.

//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 23:53 )
will.i.am napísal:vymazal som cookies a ide to :) diky :)
aj ked som takyto problem nikdy nemal.. PC pouzivam sam.. a mam nastavene automaticke prihlasovanie na Gmail...
tak snad sa to uz nestane :)

:plus:
No stym cookies nieco bude,gmail jak ma tu beta vrziu tak sa to furt serie
Napísať odpoveď