Tazka situacia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

fgbfcv
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ono je to vseobecne znamy fakt. Z biologickeho hladiska neodskriepitelny, z mentalneho...ak to zovseobecnime tak tiez na tom nieco bude, nech uz nase muzske ego utrpi ranu ci nie.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Beybo napísal:Ja len pisem fakty ktore som pocul a videl v TV :) ale kazdy mozeme mat svoj vlastny nazro ;)
Never všetkému čo vidíš a čitaš. A nie sú to fakty, ale domnienky, možno nejaké ankety.
Beybo
Medium Star
Medium Star

nbvnvb
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Bushido napísal:nahahahaha jaka pi*ovina :d že skôr dozrievajú, nech sa žiadna neurazi ale rozosmialo ma to a sry za ot. Česť výnimkám.
Ja som sa tiez na tom zasmiala, dozrieva akurat tak ovocie :P
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

pryja napísal:Ja som sa tiez na tom zasmiala, dozrieva akurat tak ovocie :P
dozrievajú aj ludia ale nie v pravom slova zmysle.a ako čítam aj ty by si mala "dozrieť" ale nie v pravom slova zmysle aby si to chápala :roll:
Beybo
Medium Star
Medium Star

ghgf
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Beybo napísal:takze nakoniec som to dobre povedal alebo ako? ja to nechapem :D :idea: :idea: :idea: :idea:
V podstate ano :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2008, 17:29 )
21rOBO21 napísal:DeFeAt// oni spolu chodia,čiže sa môžu jedine rozísť a nie rozviesť
No tak to mas nieco take ako dozrievat-dospievat :wink: Ked uz tak rad poucujes.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

sluggy napísal:si asi slepy precitaj si prvy post este raz

a k teme > ja na tvojom mieste keby ma pod*ebala ju odkopnem...
Slepy si mozno aj ty, precitaj si starsie temy alebo druhy post ot babyshaqua.

BabySHAQ: ja mam vieskde co si myslis ty, ale podla zakona je pedofilia ked ma ona menej ako 15. A co maju hovorit ti starsi ako 18?

//hojko: del, mas to za 1 den
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja suhlasim s fabom, neviem naco sa trapis s 13kou, mala **** vyhulena, cau parky dovidenia,
okamzite rozchod, ziadne cakania, a ked ti bude plakat tak ju odhod a odid, a pokial sa bude vyhrazat ze sa podreze tak ju nechaj nech sa podreze, ajtak to nespravi... :roll: nechapem ako si daktori chlapi dokazu nechat takto skakat po hlave
ps, a uprav si nazov temy, toto nieje tazka situacia, toto je uplne jednoznacna situacia ;)
nikis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nikis »

okamzite rozchod snad sa nebudes nad takou ***** trapit. neboj v mori je vela ryb :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ma trinast, ale kolko sa o nej uz napisalo... :)
No veru, trinaska ked si to rozdava so starsimi (18+), tak to je na basu natvrdo.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

To je jedna vec. Pre mna je zvlastne, ze si o nej nemyslis, ze je kur*a.
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

Tak tu teda ozaj NIEJE O COM. Letela by len by sa tak zaprasilo.
Zatial som nebol v situacii, ze by som mal odpustit neveru... No ako ty pises ze to bolo viac krat co ti zahla...tu nieje co riesit potom. Vsak si este mlady a nemusis ostat s prvou, ktora pride "do cesty". A tu by mala mat vycitky z rochodu ona a nie ty.
V spravny cas pride dalsia a urcite lepsia, tak preco sa teraz trapit v takom veku? :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

OMFG babySHAQ is back again!!!!

pocuvaj ma chlapce...ty sa daj zatvorit do ustavu, alebo zmen orientaciu napriklad na zvieratka, lebo o tych tvojich zenach sa uz neda citat a tvoje debilne nazory tiez nie... rok a pol s babou ktora ma 13 a podvadza ta? jej otec ta uz nechce zabit? zaujimave.... ako fakt jedna rada.... daj sa vysetrit a ak ta neprehlasia za imbecila tak si daj aspon ufiknut vtaka a mozno potom zacnes rozmyslat hlavou...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Maki napísal:OMFG babySHAQ is back again!!!!

pocuvaj ma chlapce...ty sa daj zatvorit do ustavu, alebo zmen orientaciu napriklad na zvieratka, lebo o tych tvojich zenach sa uz neda citat a tvoje debilne nazory tiez nie... rok a pol s babou ktora ma 13 a podvadza ta? jej otec ta uz nechce zabit? zaujimave.... ako fakt jedna rada.... daj sa vysetrit a ak ta neprehlasia za imbecila tak si daj aspon ufiknut vtaka a mozno potom zacnes rozmyslat hlavou...
Prepac ale na takyto primitivni prispevok ani nebudem reagovat , len tolko ze nemam pocit ze som psychicky chory. :roll:

Ja viem ze sa snou mam rozist sam to chcem, je to vlastne to jedine co chcem ale nedokazem sa pozerat nato ako tym rozhodnutym trpi. Teraz jej mam oznamit v sobotu ako som sa rozhodol a neviem ako to povedat ze by to pochopila ale neublizil som jej.
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

Ty jej neublizis ale prave naopak. Pomozes jej a urcite aj sebe.
Toto je mozno prva tazsia situacia v zivote kedy musis dat najavo svoje rozhodnutie tak nebud zbabelec!
A este k tomu, ze sa nemozes pozerat ako sa bude trapit... Ona sa na teba ako pozerala ked robila to co robila? Pokus sa na to najst odpoved... :smt118
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze piste si ze som primitiv a bol to primitivny prispevok pre mna za mna.... na hojkove nazory voci mne som si tak trosku zvykol, karma od shaqa sa dala cakat... ale povedzte mi jednu vec ludia... vam uz nelezie tak trochu na nervy? ved kolko tem uz zalozil ten chalan, furt ten isty problem, furt si nedokaze pomoct ani trosku sam.... a ked uz dospel do stadia ze ho podvadza 13 rocna baba a on sa s nou aj chce rozist ale stale nevie co ma spravit no nieje to uz vazne nasmiech?... akoze berem ze su ludia ktori su nerozhodni, ktori nevedia co chcu, co maju robit, ktorych zivot bije atd... ale ono raz pohar trpezlivosti pretecie a to iste sa stalo u mna s mojim poslednym prispevkom v tejto teme... proste uz sa mi nedalo byt chapavy, mily a snaziaci sa pomoct, lebo jemu akosi niet pomoci... a ak si myslite ze len preto ze som napisal trosku nasraty prispevok kde som pouzil co ma prave napadlo aby som mu vyhodil na oci ako to s nim je tak ano - volajte ma PRIMITIV... pre mna za mna

len sa zamyslite nad babyshaq-om, jeho temami a jeho nazormi a v hlave si to pospajajte ze co vam vyjde...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

maki o tom to, nemal by si sa nechať vytočiť, nájdi iné východisko, len ho nevidíš cez ten hnev. Všetci vieme že chalan je iba malínky prípad ktorý by skončil rozchodom anyway, on je totiž tak mäkký že tá jeho 13-ka ho nechá skôr ako on ju. Všetci dobre poznáme aké sú v puberte. Buď hip hop a toho najväčšieho čáva z ulice, alebo emo a toho z najvacsiou ofinou. Teraz trochu trepem ale chalan si neuvedomuje, no ja si myslím že situácia bude presne takáto ak ju nechá: necháš ju , ona sa nasere, povie ti ako ťa ona ľúbila, potom ti vyhodí na oči aký si na ňu zlý a potom ti povie ako jej chýbaš. Toto bude prebiehať prvý tyzden. Ak ju budeš ignorovať si za vodou. Ona sa rychlo priku*wy k inému a bude pokoj. Tvoje svedomie bude čisté a zachováš si dôstojnosť chlapa čo by bolo v tvojom veku neobvyklé.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Do istej miery s makim suhlasim...ale tak skusim to na zaciatok s kludom.

Baby, si v situacii kde nemas nad cim premyslat, co Ti uz mimochodom napisali ludia na troch stranach. Skratka sa s nou rozid a basta, konec problemu. Nemozes dovolit holke, aby si Ta omotala takto okolo prsta, ved ked ju uz nelubis a navyse Ta viackrat podviedla...bud chlap a ukonci to.

P.S. Neodpustim si iba mensiu poznamku. Sam som vcelku aktivne prispieval do Tvojich predchadzajucich tem, ktore tu aj hojko hodil na prvej strane. K tomu len tolko...prosim Ta, naozaj Ta prosim, nenechaj si zas hovorit to iste na 50 stranach. Tentokrat by Ti mohli stacit aj tri.

P.S. 2...a ked uz som zacal tak si rypnem...ako Ti cele forum predpovedalo, ze to skonci s takou mladou holkou, co netusi co chce? Posluchol si nas vtedy? Nie. Sprav tak aspon teraz.
Napísať odpoveď