sedo01 napísal:mne tiez ten patch do****l hru musel to preinstalovat sekolo to jak ho**do.Ten patch zlepsi asi iba oroginali
musim ta sklamat ja mam original a mam ten isty problem
multiplyer nejde stale
jedine co mi opravil je, ze pri starte hry nemusim uz stale nastavovat graficke rozlisenie a details
Wonso napísal:no neviem ako vy, ale ja som po opatchovani nezbadal ziadne zmeny, stale mi to celkom dost trha na to aku mam masinu. Textury a render quality na medium, ostatne tak ako bolo. Nove ovladace mam, XP3 mam.
no masinu nemas, ale aj tak by ti to malo v pohode ist na medium.
co uz, s tym nespravis nic, hra je jednoducha uz taka. Niekomu neseka, niekomu seka aj na 280GTX
fifty88 napísal:no masinu nemas, ale aj tak by ti to malo v pohode ist na medium.
co uz, s tym nespravis nic, hra je jednoducha uz taka. Niekomu neseka, niekomu seka aj na 280GTX
zle optimalizovaná jak undercover,vtom to je lutujem tých čo si to kúpily
Neviete v com je problem hra mi stale pada.......zo zaciatku sa to dalo este vydrzat ale teraz je to uz doslova neznesitelne..........mam originalku...myslim ez to bude asi tym ze mam WINDOWS Vista SP1
Alphakilla napísal:Neviete v com je problem hra mi stale pada.......zo zaciatku sa to dalo este vydrzat ale teraz je to uz doslova neznesitelne..........mam originalku...myslim ez to bude asi tym ze mam WINDOWS Vista SP1
neviete ci sa da nastavit Independence ako "default" radio? aby hned ako nastupim hralo len to.. hladal som v nastaveniach zvuku no nic som nenasiel mno som slepy... viem ze v San Andr. sa to dalo..
James13579 napísal:uz mi niekdo do boha odpoveda ci sa da prechadzat v budove Empire State Building alebo sluzi len na okrasu. A este ci sa mi to vyplati kupovat ked mam zostavu AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb DDR2 800mhz, MSI 8800GT OC 512MB, Vista 64bit, GeForce 180.84. Na ake detaily mi to pojde v rozliseni 1024x768?
slabý CPU,hra ti pojde tak najviac cca 22-25 FPS na min. nastaveniach
DAMON88 napísal:no neni moc slaby mne to ide na 3200+ singlecore AThlone na 18-20fps
ale je,AMDčka X2 už nestačia,ja mam X2 5600+ a ide mi to 22FPS,čiže o 4 FPS naviac . Tu prerábku na PC roblili asi študenti 1. ročníka odbor programovanie.