trampoty s podprsenkou
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: trampoty s podprsenkou
tak myslim ze hned v prvom prispevku si nam zaklamalaweronyka napísal: nie som tak obdarená, žeby mi ju malo, čo držať...![]()
edit/ pre darcu K-
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: trampoty s podprsenkou
wolodo, fotku si uz dostal, tak uz prestan s nadrzanymi recamiwolodo napísal:tak myslim ze hned v prvom prispevku si nam zaklamala
-
wolodo
Professional
hmmm spravne som to odhadol, obidvom vam seknu tie saty
a je super ze sa dokazete zhodnut na tom mat to iste. Mozno si dakto povie ze to je o nicom ale podla mna je to strasne cool.
A ty ked si tak zo sestrou dlho tak urcite vidis rozdiely ale ja co som vas teraz na prvej fotke videl spolu tak nevidim poriadne rozdiel, minimalne fakt trosku v tvari ale aj tak by som vas asi 1. tyzden nerozoznal.
ako male ste uzasne...
ehm tym nevravim ze velke nieste
A ty ked si tak zo sestrou dlho tak urcite vidis rozdiely ale ja co som vas teraz na prvej fotke videl spolu tak nevidim poriadne rozdiel, minimalne fakt trosku v tvari ale aj tak by som vas asi 1. tyzden nerozoznal.
ako male ste uzasne...
-
weronyka
Light Star
síce sme neplánovali mať skoro rovnaké šaty, no boli vraj "univerzálne číslo", tak sme si ich vzali...wolodo napísal:hmmm spravne som to odhadol, obidvom vam seknu tie satya je super ze sa dokazete zhodnut na tom mat to iste. Mozno si dakto povie ze to je o nicom ale podla mna je to strasne cool.
ako male ste uzasne...ehm tym nevravim ze velke nieste
-
wolodo
Professional
tak z fotky uz fakt nemozem zistit ako ste rozlicne vahou, nejakymi centimetrikami, ale vela to asi nebude, kedze nevidim nejaky vyrazny rozdiel...
Myslim ze trampoty s podrprsenkou su vyriesene..... podiskutovat sme podiskutovali, chvalili sme tiez, vysledok bola vyborna stuzkova.... co viac dodat?
/edit mi-chau aj ja som sa nad tym pousmial..
Myslim ze trampoty s podrprsenkou su vyriesene..... podiskutovat sme podiskutovali, chvalili sme tiez, vysledok bola vyborna stuzkova.... co viac dodat?
/edit mi-chau aj ja som sa nad tym pousmial..
-
weronyka
Light Star
no však keby bol môj rozum na správnom mieste v správny čas, šaty by boli iné... olalááá, díky za pochvalu, aj ty iste vyzeráš dobre... (musím polichotiť aj ja, nie?)fikotek napísal:Rekl bych ze vypadate vsechny 3 dobrePro priste jine saty a je po prolemech s podprsenkou
no ale aby sa tu nezačala rozvíjať debata, že sa už točí o niečom inom, než je v prvom príspevku dané, môžete
ďakujem priaznivcom za písmenká... =)
the end