Ahojte, o necelý týždeň budem mať 18-tku a chcela by som nejaké nápady ako osláviť tento deň.. s kamarátmi? alebo s priateľom? alebo na diskotéke? alebo kde? dakujem vopred za rady..
v den 18-ky s priatelom ...........večera atd...to sa už riešilo akurat že čo pripraviť na 18-ku pre priatelku tak si najdi tu temu a inšpiruj sa mne sa to už dneska hladať nekce..........
a na druhy den skamaratmi .....klasika chata.....chlastačka..........popripade gulaš
Nik_kuSh :) napísal:Ahojte, o necelý týždeň budem mať 18-tku a chcela by som nejaké nápady ako osláviť tento deň.. s kamarátmi? alebo s priateľom? alebo na diskotéke? alebo kde? dakujem vopred za rady..
dpc. to uz su fakt ludia taki sprosti ze uz ani nevedia ako oslavovat vlastne narodeniny? do pi*e, ved rob to co chces. jezismaria, mali by ste vysiet. chod sa obnazovat do ulic a parkov
ale zelovoc ma pravdu ,je to vazne debilna otazka ,ved oslavuj s tymi ktorych mas najradsej pri sebe nie ? ja by som volil partnerku asi ,no ako povedal kolega nadomnou ze 18tka by sa nemala pamatat mne sa to zial stalo smotanova torta a potom vodka nerobia dobre