Koľko peňazí míňate na silvestra?
-
Nik_kuSh :)
Amateur
Koľko peňazí míňate na silvestra?
taak sem píšte koľko približne Vás to vyjde na Silvestra.. čo sa týka alkoholu, pirátov, rakiet, včielok, fontánok a pod.. 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Silvester, ne-Silvester - kazdy piatok a kazda sobota je to minimalne 1000SK/noc. Kruta realita. Silvester nie je o nic vynimocnejsi, ako obycajna vikendova chlastacka. Teda aspon pre mna. Nakladnejsi bol pred troma rokmi, ked som bol vo Vysokych Tatrach. Hotel + lyzovanie + chlast + tankovat auta atd..
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
uha
pirati a podobne srandy boli ked som bol mladsi, teraz uz nie, prestal som pit cize aj alko odpada no takze ked si zratam tych par litrov coly a dzusu, nejake tie chipsy a podobne tak to vide no dajme tomu 300 cca ale zalezi aka je akcia, kde je a ako dlho trva samozrejme
Re: uha
tak nejak aj jadraco napísal:pirati a podobne srandy boli ked som bol mladsi, teraz uz nie, prestal som pit cize aj alko odpada no takze ked si zratam tych par litrov coly a dzusu, nejake tie chipsy a podobne tak to vide no dajme tomu 300 cca ale zalezi aka je akcia, kde je a ako dlho trva samozrejme
Viac ako 1000 ma to zatial este nevyslo az na silvestra v Ostrave. Na delobchy a podbne zalezitosti sa radsej pozeram ako inym ludom vybuchuju prachy na nebesach... viac ma hecuje ked mam tie prachy v penazenke.. A tiez sa na silvestra neozieram, ale pit pijem... len decentne.
Uvidime ako to dopadne letos..
Uvidime ako to dopadne letos..
záleží od toho, kto všetko bude sedieť pri stole, aká bude nálada atď. Niekedy to vyzerá na kľudný piatok a príde niekto s ponukou dajme niečo "malé" a už sa obracajú poháriky. Desať ľudí za stolom = desať poldeci = slušný účet. K tomu nejaké pivo, chipsy, tyčinky, miešaný nápoj, kola a moja peňaženka prázdna. Prídem domov a bijem si hlavu o stenu, prečo som zase toľko prechlastal. A keďže silvester je u mňa ako bežný piatok, sobota, tak to bude tak aj vyzerať.
Bežne cez víkend mám účty okolo 1000,- a sem tam (a v poslednej dobe celkom často) sa podarí aj viac. Môj strop na silvestra bude 1500,-.
Bežne cez víkend mám účty okolo 1000,- a sem tam (a v poslednej dobe celkom často) sa podarí aj viac. Môj strop na silvestra bude 1500,-.