CS 1.6 Server hojko.com
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ano, kupil som si Steam... a zvysku prispevku nejak nechapemGIGABYTE napísal:Moosha zdá sa mi, že si kúpil steam, nie ? Načo ti vlastne je, ak niekto toto napíše ?A ešte k tomu tvoja poznámka zo včera, niekto písal pri awp indii, votujte, alebo niečo na ten štýl a tvoja hláška "aj s awp musíš vedieť"
DG: je pravda, ze to pada skoro stale a dava d2. Ale je to predsalen vynimocna mapa a dost ludi ju rado hra
ja ju mam rad ale serie ma ze casto pada ako povedal drago
tak bud nejak upravit ju alebo vymazat:) a este toto som chcel k votuvaniu tych "malich" map urcite existuje nejaki program ktori nedovoli votnut malu mapu ked je vela hracov:)
a este milujem ked asi vecina votne nejaku mapu... ked sa hra ta hra v momente da vela ludi rtv dokonca aj ty ktori ju votli tak velmi pochybujem nad inteligenciou tych hracov.....
mohlo by sa votovat od 15 rokov a viac
a este milujem ked asi vecina votne nejaku mapu... ked sa hra ta hra v momente da vela ludi rtv dokonca aj ty ktori ju votli tak velmi pochybujem nad inteligenciou tych hracov.....
-
moosha
Darca
Joooj no len sa s tym vekom neposer dobre?Beybo napísal:ja ju mam rad ale serie ma ze casto pada ako povedal dragotak bud nejak upravit ju alebo vymazat:) a este toto som chcel k votuvaniu tych "malich" map urcite existuje nejaki program ktori nedovoli votnut malu mapu ked je vela hracov:)
-
GIGABYTE
King
Tu nejde o ten vek, ale o inteligenciu, pri takomto veku sa už počíta s neakou tou inteligenciou, aj keď nájde sa zopár individuí...moosha napísal:Joooj no len sa s tym vekom neposer dobre?
Dnes mi prišla takáto karma:
chod si hrat d2 so spawnom ty potrat
Ech, no kto to napísal ? Predpokladám neaké 15 ročné decko
No jasné, dobré bolo keď sa išlo na granáty a CS nič, T nič.. aj keď je pravda že mi trochu trvalo než som prišiel na to o čo už neviem komu išlo ale aj tak 2 sundal a nebyť posledného, ktorý sa nejak zabudol na spawne, tak je tá mapa asi aj teraz
....
Ale bugy tam sú, keď to vezmem bokom na teleport tak môžem dávať vlastných (
), občas mi ostane zbraň a v "zápale boja" sundám dakoho z mojich a tak
...
Inak je čudné že zrovna keď potrebujem aby sme dali nuke tak vôbec nič.. inokedy je tam každých 5 minút ale za posledné dva dni som ju nehral vôbec
Ale bugy tam sú, keď to vezmem bokom na teleport tak môžem dávať vlastných (
Inak je čudné že zrovna keď potrebujem aby sme dali nuke tak vôbec nič.. inokedy je tam každých 5 minút ale za posledné dva dni som ju nehral vôbec
-
GIGABYTE
King
Moosha teba neobviňujem, ani som neobvinil, len som to uviedol ako príklad a je mi úprimne lúto toho človeka čo tú karmu dal.. A ešte dodal "ty potrat", buď to nemá v hlave poriadku alebo neviem, a ak je taký akční, nech napíše, že to bol on a uvidíme kolko sa nahrnie jemu k-moosha napísal:Ja som to nebolA je tam podla mna dost ludi co maju 15 ale nevedia co robia...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Máš pocit že Gangyho takéto pi***** trápia?Nadeo napísal:To iba jeden clovek na fore ma rad podobne slovne spojenia
PS: Gangy bude rád že ho každý pozná už len pod slovným spojením
btw: Tak sa teda verejne Ospravedlňujem Hráčovi antiemo ktorému som udelil BAN za WH a WH nemal. Ešte raz prepáč.
A píšem že od nes do niekedy 5.1.2009 sa na servery neukážem. Nebudem mať prístupný net do 19.12 budem len na ICQ ale k CS sa žiaľ nedostanem ani na minútku. Asi.
Takže sa ospravedlňujem všetkým a hlavne hojkovi že nebudu k mání na adminstvo na servery. Ja to na budúci rok vynahradím viac než bude normálne
Takže ahojte.
//Na net sa mi pripoji´t ešte dá. Nejak sme to osrali takže ok. Ale CS nedá. Rýchlosť moc malá. Ďakujem. A vy majte nový rok aký kcete
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ahoj, stastny novy rok ti prajemlekoklatik napísal:Máš pocit že Gangyho takéto pi***** trápia?
btw: Tak sa teda verejne Ospravedlňujem Hráčovi antiemo ktorému som udelil BAN za WH a WH nemal. Ešte raz prepáč.
A píšem že od nes do niekedy 5.1.2009 sa na servery neukážem. Nebudem mať prístupný net do 19.12 budem len na ICQ ale k CS sa žiaľ nedostanem ani na minútku. Asi.
Takže sa ospravedlňujem všetkým a hlavne hojkovi že nebudu k mání na adminstvo na servery. Ja to na budúci rok vynahradím viac než bude normálne
Takže ahojte.
-
GIGABYTE
King
Gangy síce niekedy zahlási, ale nemyslím, že to bol on, stáva sa, že niečo povie a niekomu je to proti srsti.. Ale je to normálny človek a pochybujem, že hráva CSlekoklatik napísal:Máš pocit že Gangyho takéto pi***** trápia?
Takže ahojte.
A tebe lk, Happy New Year
-
moosha
Darca
Dalsi cheater a delikvent. Na de_train furt kempil na spawne, po upozorneni (mojom) prestal kempit na spawne, ale zacal kempit v jeho bezprostrednej blizkosti a zdrzal sa tam celu mapu. Taktiez sa mi nezda jeho fastzoom reflex v tej runde, kde ma AWP... WH? No proste dlhsiu dobu sa mi nezda a serie tam viac ludi.
- Prílohy
-
- 4fuN_Kingstreet.rar
- ch
- (1.68 MiB) 48 stiahnutí
Hejj pls poradte... normalne som hral na hojku.... zrazu mi napisalo ze ban... pozrel som banlist a tam nic neny pozrel som konzolu tam tez nic len ze som dostal ban a zrazu mi hojko vyplo a mam tam k nemu ze not respoding pockal som hodinku a zase som cel skusit ale stale bolo not respording skusil som vymazat hojko a znovu ho tam dat a uz mi nejde pridat neviete preco?
Inak aj mne uz dal karmu niekto a tam k nej napisane dalsi potrat:) asi pokracovanie od gigabyt
Inak aj mne uz dal karmu niekto a tam k nej napisane dalsi potrat:) asi pokracovanie od gigabyt