Nakup GPS Navigácie

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
profesionale
Amateur
Amateur

Nakup GPS Navigácie

Príspevok od používateľa profesionale »

Dobry den....mam dilemu. Ocovi chcem kupit gps navigaciu a neviem sa rozhodnut.
Mam tri modely na vyber.
1. Garmin nuvi 205 EE Slovakia Roads
2. Mio Moov 200 Europe
3. Navigon 2210

Otec jazdi dost po slovensku......aj na osobaku aj na dodavke. Cestuje aj do europy - chorvatsko, madarsko, taliansko, rakusko,cesko,....atd

Dalsia vec....moj otecc je analfabet na pc....takze by som potreboval GPS...s lahkym ovladanim.....a hlavne aby dlho neprepocitaval:D
Prosim poradte ktoru vybrat....
Poradte aj nejaky iny typ......do 5000Sk
Dakujem

.
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tak zacnem od konca 5 000SK na navigaciu je dost malo to je prva vec.. druha vec je lahke ovladanie je skoro na kazdej to vie citat myslim ze dokaze obsluhovat takuto vec takze tam by nemal byt ziaden problem..
pisal si ze tvoj otec jazdi dost po slovensku aj do zahranicia.. moj otec to iste denne spravy aj 500km po slovensku takze viem ako to je ked je clovek kazdy den na cestach.. no aaa tak mam otazku ze ci to chce pouzivat aj do zahranicia lebo otec ma 3 navigacie teda uz len 2 a mam s tym dost skusenosti co sa tyka aj porovnavania medzi navigaciami.. takze zatial sa vyjadrim len tak ze Garmin 205 EE slovensko pekne zmapovane trosku sem tam nejake tie chybicky ale aj tak je to az moc dobre na slovensko.. do zahranicia by som sa s touto navigaciou nevibral z dovodu ze ma len 5 statov + slovensko a druhy dovod je ze sme ju porovnavali s MIO 520 a poviem ti narovinu ze mio bolo 100% uplne bez chyby nas doviedlo pred zadanu firmu.. Garmin ten trosku to daval inak podla neho sme sa neriadili neviem ci by sme prisli na miesto nepacilo sa mi akou trasou nas posielala mio to bolo proste len si pocuval co hovorila a trafil si na cca 5m od tej firmy.. toto som hovoril ako to je v zahranici.. takze do zahranicia odporucam MIO je to fakt bez chyby vivediet ta uplne odvsade.. co sa tyka toto mia Moov 200 je to novy model nemam s tym skusenosti ale nemusi to byt zle a co si dal tu poslednu Navigon 2210 tak toto je uplne ze znacka ktoru ani nepoznam a neviem co je to zac.. takze ako 5 000SK je dost malo na taku "lepsiu" navigaciu.. ale keby ja kupujem a mam 5 000SK tak podla toho kde ju budem vyuzivat. Slovensko urcite Gramin zahranicie jednoznacne Mio.. takze mozes napisat ci to chces aj nato zahranicie ale ja by som asi zobral to Mio nemam s tym skusenosti s tymto modelom mu to nove modely takze neviem ale zase co poznam par ludi co maju tieto nove modely od mia tak hovoria ze su to dobre navigacie.. takze to by bolo asi tak vsetko dufam ze som ti aspom trosku pomohol pri vybere ale jednoznacne by som tu poslednu nekupoval bud ten Garmin alebo potom este skor to MIO..
a ospravldnujem sa za pravopisne chyby bolo to pisane na rychlo..
Napísať odpoveď