surne pomoc s ESET-om

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
P3Ť0
Amateur
Amateur

surne pomoc s ESET-om

Príspevok od používateľa P3Ť0 »

Zdravim kedze mi v poslednom case hlasil AVAST vela vyrusov, rozhodol som sa ze prejdem na ESET Smart Security. Tak som ho stiahol a podla navodu instaloval(cize by som ho mal mat do roku 2050. Problem je v tom ze ked sa nastartuje PC napise ze virova databaza je zastarala. A ked dam hladat aktualizacie ze mam aktualnu verziu a ze nech kliknem na ich stranku-vyskoci vid priloha.Podla mna to znamena ze mam verziu z juna 08 a to je stare, cize otazka znie co s tym? Mam sa vratit k Avastu? S pol roka starou aktualizaciu sa bojim ist na net PLS PORADTE
Prílohy
vyskoci ze mam tuto verziu
vyskoci ze mam tuto verziu
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: surne pomoc s ESET-om

Príspevok od používateľa pato83 »

P3Ť0 napísal:Zdravim kedze mi v poslednom case hlasil AVAST vela vyrusov....
Toto je vazna "chyba" programu. Urcite to nemohlo sposobit chovanie uzivatela, ono kludne si nechaj aj ten NOD s polroka starou aktualizaciou, bude aspon menej virusov a ineho bordelu hlasit a ty budes spokojny. :)
P3Ť0
Amateur
Amateur

Dik to je kvalitna rada ale islo o to ze ESET ich do PC nepusti(alebo aspon menej) a AVAST hej
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

P3Ť0 napísal:Dik to je kvalitna rada ale islo o to ze ESET ich do PC nepusti(alebo aspon menej) a AVAST hej
Ok, tak dam kvalitnejsiu. Pouzivat AV s virusovou db starou polroka je horsie ako hocico ine.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kade behas, ze mas stale nejaky virus ?? vies ta hlaska o viroch je k niecomu... to chces radsej antivirus ktory ich nenajde ? :D si si mohol avasta vypnut a mas to iste.. :) co sa tej chyby o databazi tyka.. onedlho by sa to malo aktualizovat.. mne to robilo tiez :wink:
P3Ť0
Amateur
Amateur

omg to my ani nehovor uz mam naspat avasta... :lol: a mimochodom teraz ti to uz aktualizuje v poriadku?
Napísať odpoveď