Heroes
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
potom je mozne ze tych 16 rokov ten katalyzator nebol u nikoho, kedze hiro ho dostal az vo v veku aky ma v pritomnosti (chapeme sa nie?)gwixt napísal:otazka je ci Claire ten katalyzator vobec niekedy mala ...
no ale je pravda ze hranie sa s cestovanim v case je takmer vzdy na dost tenkom lade
Ale skor si myslim ze doteraz mala ten katalyzator claire kedze hirov otec si myslel ze ho ma(arthur odniekadial vyhrabal spis o claire a vyznelo to tak ze ten spis zalozil hirov otec) a kedze v pozmenenej minulosti hirova matka zomrela potom ako ho dala hirovi nemohol hirov otec ziskat dojem ze ho dala claire
-
Šu-Do
Redeemer
jop.. Claire ho mala.. ale Hiro zmenil minulost, tym padom ho ma uz on... kto vie, ci sa aj nieco stalo v pritomnosti vzhladom na tuto udalost... aha... vsak Katalyzator mal Arthur
a ten ho dal do tej nadoby.. a uz idu robit univerzalnych vojakov.. kto vie, ci sa tam aj nieco pokazi, ci tam bude nejaka zvysena agresivita, alebo podobne
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Keď si taký expertgwixt napísal:vidim ze ste novacikovia v casovych paradoxoch
// Tak potom sorry za spoiler, keď si to ešte nevidel
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
aviceN
Guru
"The end of volume three"...tak sa konci kazda seria... a na www.heroes-cz.com nepisu dalsiu cast
a ked hned za tym Volume Four takze 4 seria bude 
-
R1k1nko
Darca
ta meredit ma schopnost a ona tam beha s baterkou a pistolkou v ruke nie aby ohen strielala...
..
dalej ten tucny co ovladal asi 5 sekund sylera preco ho hned nezabil. vela klise pre mna v tejto casti !!!!
A ten Okluarnaty ( clerin otecko ) ten je velmi slabucky agent este som ho nevidel niekoho zastrelit alebo sa trafit .... lama !!!
Peter is back to ma tesi....
Cler sa mi paci aka je nervacka ked ju sylar drzal ... tak tak zlato nervacila
...
Angela uz mohla zomriet je trapna !!! manipuluje tam a vsetci jej veria...
A Nathan spolu s jeho vladou je smiesny !!! no som svedavy co taka jednotka napr. SWAT ako si poradi s stymi co maju schopnosti ....
celkovo vela reci malo akcie ... schopnosti niektory pouzivaju ako keby ich mali na baterky !!!
dalej ten tucny co ovladal asi 5 sekund sylera preco ho hned nezabil. vela klise pre mna v tejto casti !!!!
A ten Okluarnaty ( clerin otecko ) ten je velmi slabucky agent este som ho nevidel niekoho zastrelit alebo sa trafit .... lama !!!
Peter is back to ma tesi....
Cler sa mi paci aka je nervacka ked ju sylar drzal ... tak tak zlato nervacila
Angela uz mohla zomriet je trapna !!! manipuluje tam a vsetci jej veria...
A Nathan spolu s jeho vladou je smiesny !!! no som svedavy co taka jednotka napr. SWAT ako si poradi s stymi co maju schopnosti ....
celkovo vela reci malo akcie ... schopnosti niektory pouzivaju ako keby ich mali na baterky !!!