Caute 2.krat ...Chcem si nainstalovat GTA IV ale ani to este nejdem skusat lebo som cital ze treba bud XP SP3 alebo VISTA SP1...SP3 mam na DVD len problem je v tom ci mi to pojde nainstalovat {SP 3} ked nemam original XP....Dik za odpoved.
nie nezistia,to pracuje na tom ze ti zmeni key na originalny potom is mozes pozapinat aj automaticke aktualizacie a vsetko bude frcat a aj ti sp3 pojde nainstalovat,len musis mat sp3 taky aky mas ja win ak mas SK win tak musis mat SP3 SK chapes?
Zetom napísal:nie nezistia,to pracuje na tom ze ti zmeni key na originalny potom is mozes pozapinat aj automaticke aktualizacie a vsetko bude frcat a aj ti sp3 pojde nainstalovat,len musis mat sp3 taky aky mas ja win ak mas SK win tak musis mat SP3 SK chapes?
Dikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees mooooc lolo to ide... thx....
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2008, 17:50 )
Jaaaaj ale odkial zohnat SK SP3 ja mam len CZ
no ak mas slovensky window a cesky SP tak ti staci iba pozapinat automaticke aktualizacie,kedze uz mas legalny win tak si bude tahat aktualizacie a stiahne ti aj SP3 chce to len strepenie
Zetom napísal:no ak mas slovensky window a cesky SP tak ti staci iba pozapinat automaticke aktualizacie,kedze uz mas legalny win tak si bude tahat aktualizacie a stiahne ti aj SP3 chce to len strepenie
No este stale sa bojim s tymi aktualizaciami...a dokym mi to stiahne....fuuu.skusim este niekde pohladat.
ja som vcera hladal ale marne DD,este neni ofocialny takze ho nikde nestiahnes ver mi,v tomto pomozu len aktualizacie,a uz mas legalny win takze je vsetko OK
nie,stiahnes aktualizacie, win ti ich nainstaluje a hotovo ked si das vlastnoti na tento pocitac a budes tam mat service pack 3 tak mas hotovo,ziadne drivery ani ine veci instalovat nebudes
Zetom napísal:nie,stiahnes aktualizacie, win ti ich nainstaluje a hotovo ked si das vlastnoti na tento pocitac a budes tam mat service pack 3 tak mas hotovo,ziadne drivery ani ine veci instalovat nebudes
No tak ja ti idem verit idem do toho...ale ak mi bude musiet zas kamos davat new WIN asi ho slak trafiii...a stihnem vsetko do 19:45?